Skinny rifle sú out a nemoderné?
Sú podľa vás skinny rifle nemoderné a už sa nenosia? V téme kde dala autorka fotku a má na sebe skinny rifle viacero z vás píše ako sa už nenosia a sú nemoderné, podľa mňa na ženách vyzerajú najlepšie, nie ako to čo sa teraz nosí 🙈
@anonym_autor Ja stále bez problémov viem zohnať aj skinny, čiže asi keby sa nenosili, tak ich neponúkajú a nepredávali sa. A vidím na ulici naozaj obrovské rozdiely v obliekaní a je to tak v poriadku, že nemáme všetci iba skinny, iba zvoňáky, či plachťáky.
@anonym_autor nosím len skinny rifle, aj nové si kupujem skinny a teda rozhodneje vyber dost veľký a všade. Tie plachťaky max vhodné pre dievčatá este bez volebného práva. Na dospelej žene to nevyzerá dobre.
@anonym_autor prave že keď si vyberieš vhodne široké nohavice(ľudia existuju aj iné látky ako riflovina,ja nechapem čo to je ,aj tu kopec žien píše ,len rifle a legíny)tak ti krásne upravia postavu,na obtiahnuté nohavice ma fakt malo ktorá zena postavu a o leginach ani nepíšem a ešte tie boty k tomu čo niektoré nosia
Tie vrecia co sa dnes predávajú sa nedajú nazvať módou 😃 samozrejme ze skinny vyzerá lepšie a upravenejsie na žene
Hmmm. Ráno som založila tému o hodnotení oblečenia kolegýň, tsk ja prispejem sem. Nosím len skinny rifle, v lete širšie nohavice, ale rifle len skinny. Som možno nemoderná, je mi to jedno a neriešim, čo nosia ostatní...
Akurát že jej boli tie rifle tak o cislo - dve menšie
Mala príliš obtiahnuté stehná a rozkrok ani nejde popisovať
Ja tiež keď rifle tak len skiny. Nemám 15 rokov aby som nosila vrece. Vyzerá to elegantenjsie a hlavne mi to pekne obtiahne zadok. Na peknej postave sú 100x krajšie ako tie oversize čo sú vraj teraz v móde. Je mi jedno čo je vraj in. Aj tak väčšina normálnych ľudí toto nerieši a skôr sa pohorši nad obliekanim pubertiakov do oversize ako nad nejakými skiny
Mna by zaujimalo co nosia tie co jej to hejtovali, lebo ked pozeram foto na stene tak tie outfity nic moc vacsinou veci z turecka a pod
Ja rovnako stále nosím len skinny, na about you je ich v ponuke dostatok. Raz som skúsila to čo sa dnes nosí a podľa mňa to vyzeralo zle v kombinácií s hociakým vrchom... A manžel hovorí tiež že tie široké mu prídu na ženách hrozné.
Ja rovnako stále nosím len skinny, na about you je ich v ponuke dostatok. Raz som skúsila to čo sa dnes nosí a podľa mňa to vyzeralo zle v kombinácií s hociakým vrchom... A manžel hovorí tiež že tie široké mu prídu na ženách hrozné.
@anonym_autor Aj môjmu manželovi sa páči, keď mám zadok a nohy obtiahnuté. Aj legíny na mne žerie, je mu ukradnuté čo je moderné a ja sa obliekam zase podľa pohodlia a nie podľa toho, aby som šla s davom. Momentálne mám najradšej zateplené legíny a vysoké Rieker čižmy kožené na plnej podrážke a aj také trochu nižšie , kožušinkové a tiež bez podpätkov. A je mi fajn, teplúčko 🙂 K tomu dlhší pletený sveter .
@anonym_autor Aj môjmu manželovi sa páči, keď mám zadok a nohy obtiahnuté. Aj legíny na mne žerie, je mu ukradnuté čo je moderné a ja sa obliekam zase podľa pohodlia a nie podľa toho, aby som šla s davom. Momentálne mám najradšej zateplené legíny a vysoké Rieker čižmy kožené na plnej podrážke a aj také trochu nižšie , kožušinkové a tiež bez podpätkov. A je mi fajn, teplúčko 🙂 K tomu dlhší pletený sveter .
@anonym_64579f presne ako môj, obtiahnuté nohy na mne žerie, buď rifle alebo legíny.
Ja sa v nich napriklad necitim prijemne no napriek tomu ich nosim teraz v zime ked je sneh a mam vysoke obtiahnute cizmy. Inak absolutne zvysok roka nie. Ani sa mi vobec nepacia k teniskam.
A ci su nemoderne ? To neriesim co sa oblecenia tyka, kazdy nech nosi co sa mu paci
@anonym_autor nosím len skinny rifle, aj nové si kupujem skinny a teda rozhodneje vyber dost veľký a všade. Tie plachťaky max vhodné pre dievčatá este bez volebného práva. Na dospelej žene to nevyzerá dobre.
@anonym_22fe21 👍👍👍
@anonym_autor rifle danej osoby boli o tri čísla menšie a zarezané všade, dobre padnúce nohavice môžeš nosiť aké chceš.
@anonym_autor je pravda, že dnes sa nosia “vrecia”, ale tie skinny sú fakt ako z praveku. To už nevidno nikde.
@anonym_e1d6f1 stále sa normálne predávajú
Skinny nie su nemoderne alebo nevkusne pokial mas spravnu velkost a nie velkost o dve cisls mensiu, plus nehodia sa na kazdu postavu
Medzi skinny a baggy je veľa ďalších strihov… ja mám napríklad rada rifle na zadku a stehnách obtiahnutejšie, ale dole strih rovný pripadne mierne rozšírený a to najviac sedí na moju postavu a najlepšie sa v tom cítim… dnes sa podľa mňa nosí už fakt, že všetko, ide o to ako to človek skombinuje a či mu to padne… sami vidíte, že mnohé z vás považujú “vrecia” za hrozné, tak niekomu sa zas nepáčia skinny, ja napríklad absolútne neriešim čo sa páči mužom pri výbere outfitu 😅
No neviem, čo bol príspevok s tou fotkou, ze vraj boli rifle o 2-3 čísla menšie...veď také by na seba nenarvala a nezapla.
Ja nosím väčšinou legíny alebo ak rifle, tak skinny. A je mi úplne šuma fuk ci je to in alebo čo si o tom myslia druhí.
Medzi skinny a baggy je veľa ďalších strihov… ja mám napríklad rada rifle na zadku a stehnách obtiahnutejšie, ale dole strih rovný pripadne mierne rozšírený a to najviac sedí na moju postavu a najlepšie sa v tom cítim… dnes sa podľa mňa nosí už fakt, že všetko, ide o to ako to človek skombinuje a či mu to padne… sami vidíte, že mnohé z vás považujú “vrecia” za hrozné, tak niekomu sa zas nepáčia skinny, ja napríklad absolútne neriešim čo sa páči mužom pri výbere outfitu 😅
@anonym_8e1687 Ako sa volá tento strih na foto prosím? Ja mám doma z tých iných ako skinny mom, ale prídu mi ako krátke mrkváče.Hneď dvoje som si kúpila,ale ani raz som si ich nedokázala obliecť.
nikdy som sa neobmedzovala nosenim toho co sa niekomu paci alebo nie... tu a nielen tu su niektore tak strasne "skusene" a pritom same vyzeraju ako babka z dediny ... tvoj zivot tvoja volba - nos v com sa citis dobre-sexi a pohodlne ... pokial nemas riesvitne leginy ci nesmrdis,niesi spinava a nemas o 2 cisla mensie veci ci niesi typ-chcela stara mladou byt ... bud len stastna sama so sebou
@anonym_8e1687 Ako sa volá tento strih na foto prosím? Ja mám doma z tých iných ako skinny mom, ale prídu mi ako krátke mrkváče.Hneď dvoje som si kúpila,ale ani raz som si ich nedokázala obliecť.
@andrejka2424 flared jeans - zvonove rifle
@anonym_8e1687 presne toto teraz aj ja nosím ,vysoký pas a zvony
@anonym_autor neriadim sa výlučne podľa módy, ale podľa toho čo pristane postave môjho typu a hlavne v čom sa cítim dobre, to isté radím klientom už roky pracujem v oblasti módy.
@andrejka2424 na obrázku je " boot cut " mierne rozšírený strih od kolien, je vhodný pre postavy so širšími stehnami.
Ja som také nosila aj nosím sú pre mňa najpohodlnejšie.Okrem zvonákov ktoré sa nosili keď som chodila na základnú som na sebe iné nemala 🤣
Ja najcastejsie nosim Bootcut, zvonove a klasicky rovny strich. Nerozumiem tomu, ze delite rifle na skiny a upne siroke. Medzi tym existuje kopa variacii. Skiny a super skiny, najma tie z niskym pasom som nepreferovala , ale ked ich niekto preferuje smelo do toho. Strasne ma vytacal ten uplne nizky pas, ked sa clovek zohol pol zadku vykuklo.
@andrejka2424 ja milujem tieto mom. Konecne som nasla aj siroke. Len zvoncovym neviem prist na chut. Nosim aj skinny.
@anonym_autor minulý rok sa vrátili do módy skinny, počkáme ešte 3 roky a príde to aj tu. Ja skinny nosím rada avšak treba mať správu veľkosť a postavu do nich. Rovnako však milujem aj wide alebo flare, pripadne mom fit

@anonym_autor je pravda, že dnes sa nosia “vrecia”, ale tie skinny sú fakt ako z praveku. To už nevidno nikde.