icon

Skinny rifle sú out a nemoderné?

Dnes o 09:02

Sú podľa vás skinny rifle nemoderné a už sa nenosia? V téme kde dala autorka fotku a má na sebe skinny rifle viacero z vás píše ako sa už nenosia a sú nemoderné, podľa mňa na ženách vyzerajú najlepšie, nie ako to čo sa teraz nosí 🙈

Strana
z2
anonym_e1d6f1
Dnes o 09:03

@anonym_autor je pravda, že dnes sa nosia “vrecia”, ale tie skinny sú fakt ako z praveku. To už nevidno nikde.

anonym_64579f
Dnes o 09:05

@anonym_autor Ja stále bez problémov viem zohnať aj skinny, čiže asi keby sa nenosili, tak ich neponúkajú a nepredávali sa. A vidím na ulici naozaj obrovské rozdiely v obliekaní a je to tak v poriadku, že nemáme všetci iba skinny, iba zvoňáky, či plachťáky.

anonym_22fe21
Dnes o 09:06

@anonym_autor nosím len skinny rifle, aj nové si kupujem skinny a teda rozhodneje vyber dost veľký a všade. Tie plachťaky max vhodné pre dievčatá este bez volebného práva. Na dospelej žene to nevyzerá dobre.

minenkaa
Dnes o 09:08

@anonym_autor prave že keď si vyberieš vhodne široké nohavice(ľudia existuju aj iné látky ako riflovina,ja nechapem čo to je ,aj tu kopec žien píše ,len rifle a legíny)tak ti krásne upravia postavu,na obtiahnuté nohavice ma fakt malo ktorá zena postavu a o leginach ani nepíšem a ešte tie boty k tomu čo niektoré nosia

anonym_bccf7c
Dnes o 09:10

Tie vrecia co sa dnes predávajú sa nedajú nazvať módou 😃 samozrejme ze skinny vyzerá lepšie a upravenejsie na žene

anonym_158544
Dnes o 09:10

Hmmm. Ráno som založila tému o hodnotení oblečenia kolegýň, tsk ja prispejem sem. Nosím len skinny rifle, v lete širšie nohavice, ale rifle len skinny. Som možno nemoderná, je mi to jedno a neriešim, čo nosia ostatní...

pribinak
Dnes o 09:13

Akurát že jej boli tie rifle tak o cislo - dve menšie

Mala príliš obtiahnuté stehná a rozkrok ani nejde popisovať

anonym_606ef2
Dnes o 09:16

Ja tiež keď rifle tak len skiny. Nemám 15 rokov aby som nosila vrece. Vyzerá to elegantenjsie a hlavne mi to pekne obtiahne zadok. Na peknej postave sú 100x krajšie ako tie oversize čo sú vraj teraz v móde. Je mi jedno čo je vraj in. Aj tak väčšina normálnych ľudí toto nerieši a skôr sa pohorši nad obliekanim pubertiakov do oversize ako nad nejakými skiny

anonym_dd9314
Dnes o 09:17

Mna by zaujimalo co nosia tie co jej to hejtovali, lebo ked pozeram foto na stene tak tie outfity nic moc vacsinou veci z turecka a pod

minenkaa
Dnes o 09:18
@pribinak

Akurát že jej boli tie rifle tak o cislo - dve menšie

Mala príliš obtiahnuté stehná a rozkrok ani nejde popisovať

@pribinak ona bola celkovo na💩oblečená

pribinak
Dnes o 09:20
@minenkaa

@pribinak ona bola celkovo na💩oblečená

@minenkaa áno, pôsobilo to lacno, ale niektorým chlapom, ktorí fungujú na 1. signálnej sa to páči 😀😀😀

autor
Dnes o 09:28

Ja rovnako stále nosím len skinny, na about you je ich v ponuke dostatok. Raz som skúsila to čo sa dnes nosí a podľa mňa to vyzeralo zle v kombinácií s hociakým vrchom... A manžel hovorí tiež že tie široké mu prídu na ženách hrozné.

anonym_64579f
Dnes o 09:36
@anonym_autor

Ja rovnako stále nosím len skinny, na about you je ich v ponuke dostatok. Raz som skúsila to čo sa dnes nosí a podľa mňa to vyzeralo zle v kombinácií s hociakým vrchom... A manžel hovorí tiež že tie široké mu prídu na ženách hrozné.

@anonym_autor Aj môjmu manželovi sa páči, keď mám zadok a nohy obtiahnuté. Aj legíny na mne žerie, je mu ukradnuté čo je moderné a ja sa obliekam zase podľa pohodlia a nie podľa toho, aby som šla s davom. Momentálne mám najradšej zateplené legíny a vysoké Rieker čižmy kožené na plnej podrážke a aj také trochu nižšie , kožušinkové a tiež bez podpätkov. A je mi fajn, teplúčko 🙂 K tomu dlhší pletený sveter .

autor
Dnes o 09:49
@anonym_64579f

@anonym_autor Aj môjmu manželovi sa páči, keď mám zadok a nohy obtiahnuté. Aj legíny na mne žerie, je mu ukradnuté čo je moderné a ja sa obliekam zase podľa pohodlia a nie podľa toho, aby som šla s davom. Momentálne mám najradšej zateplené legíny a vysoké Rieker čižmy kožené na plnej podrážke a aj také trochu nižšie , kožušinkové a tiež bez podpätkov. A je mi fajn, teplúčko 🙂 K tomu dlhší pletený sveter .

@anonym_64579f presne ako môj, obtiahnuté nohy na mne žerie, buď rifle alebo legíny.

ivik4
Dnes o 09:57

Ja sa v nich napriklad necitim prijemne no napriek tomu ich nosim teraz v zime ked je sneh a mam vysoke obtiahnute cizmy. Inak absolutne zvysok roka nie. Ani sa mi vobec nepacia k teniskam.
A ci su nemoderne ? To neriesim co sa oblecenia tyka, kazdy nech nosi co sa mu paci

ivicatolic
Dnes o 10:02
@anonym_22fe21

@anonym_autor nosím len skinny rifle, aj nové si kupujem skinny a teda rozhodneje vyber dost veľký a všade. Tie plachťaky max vhodné pre dievčatá este bez volebného práva. Na dospelej žene to nevyzerá dobre.

@anonym_22fe21 👍👍👍

januska12323
Dnes o 10:09

@anonym_autor rifle danej osoby boli o tri čísla menšie a zarezané všade, dobre padnúce nohavice môžeš nosiť aké chceš.

magdalienka11
Dnes o 10:12
@anonym_e1d6f1

@anonym_autor je pravda, že dnes sa nosia “vrecia”, ale tie skinny sú fakt ako z praveku. To už nevidno nikde.

@anonym_e1d6f1 stále sa normálne predávajú

anonym_021c74
Dnes o 10:12

Skinny nie su nemoderne alebo nevkusne pokial mas spravnu velkost a nie velkost o dve cisls mensiu, plus nehodia sa na kazdu postavu

anonym_8e1687
Dnes o 10:17

Medzi skinny a baggy je veľa ďalších strihov… ja mám napríklad rada rifle na zadku a stehnách obtiahnutejšie, ale dole strih rovný pripadne mierne rozšírený a to najviac sedí na moju postavu a najlepšie sa v tom cítim… dnes sa podľa mňa nosí už fakt, že všetko, ide o to ako to človek skombinuje a či mu to padne… sami vidíte, že mnohé z vás považujú “vrecia” za hrozné, tak niekomu sa zas nepáčia skinny, ja napríklad absolútne neriešim čo sa páči mužom pri výbere outfitu 😅

anonym_e88419
Dnes o 10:18

No neviem, čo bol príspevok s tou fotkou, ze vraj boli rifle o 2-3 čísla menšie...veď také by na seba nenarvala a nezapla.
Ja nosím väčšinou legíny alebo ak rifle, tak skinny. A je mi úplne šuma fuk ci je to in alebo čo si o tom myslia druhí.

andrejka2424
Dnes o 10:22
@anonym_8e1687

Medzi skinny a baggy je veľa ďalších strihov… ja mám napríklad rada rifle na zadku a stehnách obtiahnutejšie, ale dole strih rovný pripadne mierne rozšírený a to najviac sedí na moju postavu a najlepšie sa v tom cítim… dnes sa podľa mňa nosí už fakt, že všetko, ide o to ako to človek skombinuje a či mu to padne… sami vidíte, že mnohé z vás považujú “vrecia” za hrozné, tak niekomu sa zas nepáčia skinny, ja napríklad absolútne neriešim čo sa páči mužom pri výbere outfitu 😅

@anonym_8e1687 Ako sa volá tento strih na foto prosím? Ja mám doma z tých iných ako skinny mom, ale prídu mi ako krátke mrkváče.Hneď dvoje som si kúpila,ale ani raz som si ich nedokázala obliecť.

puremum
Dnes o 10:22

nikdy som sa neobmedzovala nosenim toho co sa niekomu paci alebo nie... tu a nielen tu su niektore tak strasne "skusene" a pritom same vyzeraju ako babka z dediny ... tvoj zivot tvoja volba - nos v com sa citis dobre-sexi a pohodlne ... pokial nemas riesvitne leginy ci nesmrdis,niesi spinava a nemas o 2 cisla mensie veci ci niesi typ-chcela stara mladou byt ... bud len stastna sama so sebou

puremum
Dnes o 10:23
@andrejka2424

@anonym_8e1687 Ako sa volá tento strih na foto prosím? Ja mám doma z tých iných ako skinny mom, ale prídu mi ako krátke mrkváče.Hneď dvoje som si kúpila,ale ani raz som si ich nedokázala obliecť.

@andrejka2424 flared jeans - zvonove rifle

minenkaa
Dnes o 10:26
@anonym_8e1687

@anonym_8e1687 presne toto teraz aj ja nosím ,vysoký pas a zvony

anonym_56d7ab
Dnes o 11:10
@andrejka2424

@anonym_autor neriadim sa výlučne podľa módy, ale podľa toho čo pristane postave môjho typu a hlavne v čom sa cítim dobre, to isté radím klientom už roky pracujem v oblasti módy.
@andrejka2424 na obrázku je " boot cut " mierne rozšírený strih od kolien, je vhodný pre postavy so širšími stehnami.

tinka3435
Dnes o 11:14

Ja som také nosila aj nosím sú pre mňa najpohodlnejšie.Okrem zvonákov ktoré sa nosili keď som chodila na základnú som na sebe iné nemala 🤣

stefi_k
Dnes o 11:17

Ja najcastejsie nosim Bootcut, zvonove a klasicky rovny strich. Nerozumiem tomu, ze delite rifle na skiny a upne siroke. Medzi tym existuje kopa variacii. Skiny a super skiny, najma tie z niskym pasom som nepreferovala , ale ked ich niekto preferuje smelo do toho. Strasne ma vytacal ten uplne nizky pas, ked sa clovek zohol pol zadku vykuklo.

benit
Dnes o 11:17
@andrejka2424

@andrejka2424 ja milujem tieto mom. Konecne som nasla aj siroke. Len zvoncovym neviem prist na chut. Nosim aj skinny.

a0
Dnes o 11:21

@anonym_autor minulý rok sa vrátili do módy skinny, počkáme ešte 3 roky a príde to aj tu. Ja skinny nosím rada avšak treba mať správu veľkosť a postavu do nich. Rovnako však milujem aj wide alebo flare, pripadne mom fit

Strana
z2