Skinny rifle sú out a nemoderné?
Sú podľa vás skinny rifle nemoderné a už sa nenosia? V téme kde dala autorka fotku a má na sebe skinny rifle viacero z vás píše ako sa už nenosia a sú nemoderné, podľa mňa na ženách vyzerajú najlepšie, nie ako to čo sa teraz nosí 🙈
Podĺa tých fotiek mala/mal svalnaté, také atletické nohy a myslím si, že BMI mala úplne v norme.Len väčšie rifle potrebovala.Ja som chudá a tiež v super skinny som ako jaternica .
@anonym_autor skinny rifle sú normálna vec, plachtaky by som nenosila.
Ja som vdacna, ze uz 99% nohavic v obchodoch nie je skinny a konecne sa aj v retazcoch da vybrat viac moznosti. Nie len v mensich obchodoch.
Par skinny som si ale nechala na jesen a na zimu do ciziem. Je to pohodlnejsie, ako zavinovat bezne nohavice najprv do ponozky. Inak ich nenosim.
Skinny velmi zdoraznuju kazdu krivku, kazdu chybu. Takze vyzaduju krasne formovane nohy. Najlepsie aj proporcne voci telu trochu dlhsie. Iba stihle nohy nestacia. Kludne i plnsie nohy, ale pekne formovane.
Alebo potom mozu pomoct vzory a linie, ktore opticky odvedu pozornost.
Alebo potom aspon spokojne sebavedomie. 🙂
@anonym_autor skinny rifle sú normálna vec, plachtaky by som nenosila.
@anonym_acf5ba veď to, že ich stále aj ženy, ktoré by ich absolútne nosiť nemali, považujú za normálnu vec. Práve to je ten problém.
A ja som zas taká že mi je úplne jedno co sa aktuálne nosí, ja nosím to, co sa mi hodí, v čom sa cítim dobre, a co sa mi páči.

Nemám nič proti skinny rifliam. Len 90% dám si neuvedomuje, že na ne nemá absolútne výšku ani postavu.
@koniarova tak tak
Ja mam sice velmi dobru postavu takze nevyzeram ako hurka ( vela zien v nich ano ) ale nemam dlhe nohy . Mozno aj preto sa citim lepsie v inych nohaviciach.