icon

Skúsenosti a odporúčania pre menštruačné nohavičky

zuzacka16
30. jún 2025

Ahojte! Prosím Vás už dlhšiu dobu pokukujem po tejto alternatíve, viete mi odporučiť, s ktorými nohavičkami ste spokojné? Čo som len tak letmo pozerala, veľa z Vás si pochvaľuje Snuggs, no sú dosť drahé, ale zas ak vydržia, tak prečo nie. Budem vďačná, ak sem hodíte všetky vaše rady, skúsenosti.

falbala132
30. jún 2025

mne Snuggs nevyhovuju, material sa neskutocne vytahal a citim sa v nich mokro ako v plienke. vyhovuju mi Perties.

petamich
30. jún 2025

Ja mam Snuggs, Perties, Jessa, Primark, najviac mi vyhovuje Snuggs a Perties. Ostatne su ale tiez v pohode, len napr. Primark su menej absorbcne, tie DM su v pohode 🙂 a ano je pravda, ze tie Snuggs sa pouzivanim roztiahli ako sa pise vyssie.

zuzacka16
autor
30. jún 2025
@petamich

Ja mam Snuggs, Perties, Jessa, Primark, najviac mi vyhovuje Snuggs a Perties. Ostatne su ale tiez v pohode, len napr. Primark su menej absorbcne, tie DM su v pohode 🙂 a ano je pravda, ze tie Snuggs sa pouzivanim roztiahli ako sa pise vyssie.

@falbala132
@petamich a tie perties v pohode? nevyťahajú sa po čase?

gabika8855
30. jún 2025

Ja si napriklad snuggs nemozem dat prve dni menzesu lebo preteciem ....a to mam s najvyssou absorpciou ...ale na noc alebo ked mam posledne dni pripadne na dve hodinky do fitka si ich dam ....ale neviem to porovnat s inymi

wiwi28
30. jún 2025

Ja som už viac ako 4r verná snuggs. Práve mi prišla nová várka. Teraz po 4r som vyraďovala tie svoje prvé (tie sú ešte bavlnené a veru trochu povolili). Prešla som na ich recyklovaný nylon a to je nebíčko na koži (ja mam extra citlivú kožu s ekzémami). Keď si spočítam koľko som za tie 4r ušetrila na iných menštruačných pomôckach tak je to cca +- rovnako. A to naozaj nie som zo žien čo majú slabú menštruáciu. Prvé 2-3 dni som vodopád. Ešte sa mi nestalo že by som pretiekla.
Z Primarku mi nevyhovujú lebo šuštia a menej absorbujú.

hopatko
30. jún 2025

Mam rozne, ale najlepsie su Lindex

e1i
30. jún 2025
@petamich

@petamich ja by som perties uz ani zadarmo nechcela

saxana000
30. jún 2025

Ja mam obycajne z aliexpresu.tnke a priedusne.na prve dva dni by som sa neodvazila ist len v nich to ich nosim s tamponom.ale potom uz v pohode len ich castejsie vymienam. ale nakolko obstaravacia cena je asi 4e za kus som s tym v pohode a mam ich ozaj dost v zasobe.mam este jedny kcalitnejsie ob tie naozaj vydrzia aj najsilnejsi menzes ale su strasne hrube a neni mi to prijemne max si ich dat doma na noc..
Mne to vyhovuje tak ze najsilnejsie dni fungujem tampon plus nohavicky a potom uz len nohavicky.

petamich
30. jún 2025
@e1i

@petamich ja by som perties uz ani zadarmo nechcela

@e1i sranda ako kazdemu nieco ine vyhovuje 🙂 asi fakt najlepsie si to "osahat" aj ked to nie je uplne lacna sranda

petamich
30. jún 2025
@saxana000

Ja mam obycajne z aliexpresu.tnke a priedusne.na prve dva dni by som sa neodvazila ist len v nich to ich nosim s tamponom.ale potom uz v pohode len ich castejsie vymienam. ale nakolko obstaravacia cena je asi 4e za kus som s tym v pohode a mam ich ozaj dost v zasobe.mam este jedny kcalitnejsie ob tie naozaj vydrzia aj najsilnejsi menzes ale su strasne hrube a neni mi to prijemne max si ich dat doma na noc..
Mne to vyhovuje tak ze najsilnejsie dni fungujem tampon plus nohavicky a potom uz len nohavicky.

@saxana000 ja tiez tak fungujem, lebo ten prvy den ja mam taky, ze 4-re nohavicky na sebe by mi nestacili, to by som len lezala najradsej a olepena neviem cim 😅 ale potom uz ako pises v pohode

deedol
30. jún 2025

Modibodi. Uplne skvele su

zuzacka16
autor
1. júl 2025
@deedol

Modibodi. Uplne skvele su

@deedol to počujem prvýkrát, idem kuk 😉