icon

Skúsenosti s barefoot čižmami značky Shapen

leiaorgana
22. jan 2025

Máte niekto skúsenosť s barefoot značkou Shapen, konkrétne s čižmami? Našla som si jedny, ktoré sa mi veľmi páčia, ale čítala som aj zlé recenzie na Facebooku, že sa hneď rozpadli, ale neviem či čižmy, lebo to už recenzent nespomínal a že ani neuznali reklamáciu. Ma niekto pozitívne skúsenosti?

majamat
22. jan 2025

nemam cizmy, mam dvoje zimne boty a dcera ma aj snehule. okrme toho mam aj ine - 1snurovacie boty/tenisky a 3x sandale.
tato znacka mi vyborne sedi, tenisky mam anjdlhsi - skoro 1,5r a teda nedam an ne dopustit. letne sandalky ako ktore. jedny su take tuhe, ale zas sa mi neohyba spicka, druhe som si kupila zbytocne velke, inak by boli fajn a najradsej mam take tie zabkove - tie uplne milujem. podobne mam aj Belenka a tie sa mi odlepuju a su vovnutri trochu take tvrde.
co sa tyka zimnych bot - snehule - tam mi praskla pracka,a le mam velku nohu, nasilu som ich obuvala, inak su ok. potom mam take tie snurovacie Lynx a tie milujem, dcera ich dokonca naimpregnovane nosila do sneho a sem tam sa jej namocili, ale az po intenzivnom vysteveni mokremu snehu. dokonca nevim ci jej tens neh nenapadal skor zhoda. pri beznom chodeni mne vydrzia uplne v pohode a narozdiel od Belenka zimnych co mam, tieto maju tensiua ohybnejsiu podrazku. zdaju sai pohodlnejsie.
tuto sezonu som si vzala este Fluffy a tie su tiez fajn, no este ich nemam moc dlho nosene. boty aj prestriedavam. nosim dost aj Belenky, ale to len preto, ze sa najlahsie obuvaju a na kratku chodzu do obchodu, ci do rpboty mi stacia. drzia dobre, len ten povrch vyzera flakato. enviem to ani umyt. moc dobre nevyzeraju. dcera ma inu farbu, tie vyzeraju lepsie.

matkav21
22. jan 2025

Nosim shapen cizmy cozy uz 2. rok, su skvele

leiaorgana
autor
22. jan 2025

Ďakujem vám za skúsenosti. Čítala som staršie recenzie a tam boli pozitívne, ale posledné mesiace sa tam objavilo niekoľko negatívnych, že po mesiaci sa doničili. Neplánujem skúšať vsetko čo vydržia a mám viacero čižiem, takže ich budem striedať, ale sú dosť drahé na to aby vydržali dva mesiace 😄

majamat
22. jan 2025

@leiaorgana mne sa zdaju este kvalitnejsie, ako Belenka. nehovoriac o tom, ez aj pohodlnejsie a aj viac BF. Belenky sandalky maju podrazku OK, ale Barebarics tenisky, pripadne tie zimne boty, co mam rozhodne nei. su hrubsie a neohybne. niekedy mi to vyhovuje a aj niekomu to vyhovovat moze, ale rozhodne by sa to nemalo pokladat za BF boty, skor za kompromis.