Skúsenosti s barefoot čižmami značky Shapen
Máte niekto skúsenosť s barefoot značkou Shapen, konkrétne s čižmami? Našla som si jedny, ktoré sa mi veľmi páčia, ale čítala som aj zlé recenzie na Facebooku, že sa hneď rozpadli, ale neviem či čižmy, lebo to už recenzent nespomínal a že ani neuznali reklamáciu. Ma niekto pozitívne skúsenosti?
Nosim shapen cizmy cozy uz 2. rok, su skvele
Ďakujem vám za skúsenosti. Čítala som staršie recenzie a tam boli pozitívne, ale posledné mesiace sa tam objavilo niekoľko negatívnych, že po mesiaci sa doničili. Neplánujem skúšať vsetko čo vydržia a mám viacero čižiem, takže ich budem striedať, ale sú dosť drahé na to aby vydržali dva mesiace 😄
@leiaorgana mne sa zdaju este kvalitnejsie, ako Belenka. nehovoriac o tom, ez aj pohodlnejsie a aj viac BF. Belenky sandalky maju podrazku OK, ale Barebarics tenisky, pripadne tie zimne boty, co mam rozhodne nei. su hrubsie a neohybne. niekedy mi to vyhovuje a aj niekomu to vyhovovat moze, ale rozhodne by sa to nemalo pokladat za BF boty, skor za kompromis.

nemam cizmy, mam dvoje zimne boty a dcera ma aj snehule. okrme toho mam aj ine - 1snurovacie boty/tenisky a 3x sandale.
tato znacka mi vyborne sedi, tenisky mam anjdlhsi - skoro 1,5r a teda nedam an ne dopustit. letne sandalky ako ktore. jedny su take tuhe, ale zas sa mi neohyba spicka, druhe som si kupila zbytocne velke, inak by boli fajn a najradsej mam take tie zabkove - tie uplne milujem. podobne mam aj Belenka a tie sa mi odlepuju a su vovnutri trochu take tvrde.
co sa tyka zimnych bot - snehule - tam mi praskla pracka,a le mam velku nohu, nasilu som ich obuvala, inak su ok. potom mam take tie snurovacie Lynx a tie milujem, dcera ich dokonca naimpregnovane nosila do sneho a sem tam sa jej namocili, ale az po intenzivnom vysteveni mokremu snehu. dokonca nevim ci jej tens neh nenapadal skor zhoda. pri beznom chodeni mne vydrzia uplne v pohode a narozdiel od Belenka zimnych co mam, tieto maju tensiua ohybnejsiu podrazku. zdaju sai pohodlnejsie.
tuto sezonu som si vzala este Fluffy a tie su tiez fajn, no este ich nemam moc dlho nosene. boty aj prestriedavam. nosim dost aj Belenky, ale to len preto, ze sa najlahsie obuvaju a na kratku chodzu do obchodu, ci do rpboty mi stacia. drzia dobre, len ten povrch vyzera flakato. enviem to ani umyt. moc dobre nevyzeraju. dcera ma inu farbu, tie vyzeraju lepsie.