Skúsenosti s dámskym oblečením Next
Ahojte. Vraciam sa do práce a obnovujem šatník. Na stránke Next som našla krásne farebné sety oblečenia pre ženy. Mám rada tú značku pre malého, zdá sa mi, že tie veci sú z kvalitnejších materiálov. Rada by som ale vedela, aké máte skúsenosti s dámskymi vecami a či sa to oplatí objednávať. Ak sa netrafí veľkosť, nie je problém to vrátiť? Mám obyčajne S, ale podľa tabuľky sa mi zdá, že by mi lepšie padlo M. Ďakujem za skúsenosti. Nájsť kvalitné veci za fajn ceny je oriešok.
V nexte kupujem roky pre deti. Pre seba len veci, ktore urcite nechcem vratit - tricka, bielizen atd. Stalo sa mi, ze som kupila krasny kabat, no mne nesedel. Za postovne naspat som platila 50EUR. Vracala som aj saty, tam bolo postovne lacnejsie.
V nexte kupujem roky pre deti. Pre seba len veci, ktore urcite nechcem vratit - tricka, bielizen atd. Stalo sa mi, ze som kupila krasny kabat, no mne nesedel. Za postovne naspat som platila 50EUR. Vracala som aj saty, tam bolo postovne lacnejsie.
@veklipo dobré vedieť, ďakujem 😊
Dámske a detské veci sú sakra rozdiel, detske veci sú úžasné a kvalitné, dámske presne naopak. Väčšina je z umelých materiálov a nesedia dobre, pánske kolekcie majú lepšiu kvalitu ako dámske. Žiaľ dámsku kolekciu má Next najslabšiu
Detské objednávam často, pre seba som párkrát skúsila a viac neplánujem. Materiál aj kvalita nič moc.
Toto som potrebovala počuť, ďakujem ženy. Ak by ste mali ešte fajn tip na kvalitné tričká s celkovo veci, ktoré po 1 vypraní nepôjdu do koša a nezruinujú ma finančne, potešíte ma 😁

@suzy2508 veľkosť nie vždy sadne ja normálne vymením