icon

Skúsenosti s merino tričkom Značky Zajo

9. aug 2025

Uvažujem nad kúpou tričká s dlhým rukávom... Máte ho niekto? Nosíte napr aj do kancelárie (nevyžaduje sa dress kód) alebo len na šport? Na kolkatke ho periete? Nezmolkuje sa? Pozerám tričko s prímesou nylonu alebo bambusu... A akú máte veľkosť? Ja mám 170 CM, 62 kg... Je to dosť vysoká cena na moje pomery, preto zháňam recenzie...

mk1111111111
10. aug 2025

Tie zipsy na opacnej strane tiez neznasam. Pockaj na ten tovar v Sportissimo a radsej poskusaj aj ine znacky, maju dobre ceny, sportove veci sa nenakupuju v Tatrach, kde je najdrahsie 🙈

natalka13
10. aug 2025
@anonym_autor

@natalka13 že by ti v ňom bolo teplo?

@anonym_autor samozrejme. Merino si obliekam tielko ked mrzne von na lyze.
V lete nosi muz na turistiku na lod ale do roboty by v nom nesiel a ani ja.

kulumulu123
10. aug 2025
@anonym_autor

Lebo raz som mala bambusové tričko a zmolkavelo sa pod kabelkou...

@anonym_autor ak si z okolia Šamorína tak odporúčam foggywear priamo ich tu šiju aj na zákazku ja kupujem deckám na zimu vôbec sa nezmolkaju ale periem ručne po celej zimnej sezóne vyzerajú ako nové nevytahane nevyzmolkane... Sú super kvalitné sice nie najlacnejšie ale vydrží ti dlhé roky 👍

kulumulu123
10. aug 2025

@anonym_autor a hlavne neskriabu moju dcéru ktorú skiabe snáď všetko na koži 🙈

anonym_dd7937
10. aug 2025

@anonym_autor s tričkom som spokojná, nosím ho v zime na šport a pár krát som ho mala aj v práci, ale to len ako poslednú možnosť😊. Mám zo zaja aj iné veci- legíny, športové podprdy, bundu - v podstate spokojnosť. Ale prestala som odtiaľ nakupovať potom ako pán majiteľ vyhlásil bankrot, premenoval firmu a podniká ďalej....no

muchotrafka298
10. aug 2025
@anonym_dd7937

@anonym_autor s tričkom som spokojná, nosím ho v zime na šport a pár krát som ho mala aj v práci, ale to len ako poslednú možnosť😊. Mám zo zaja aj iné veci- legíny, športové podprdy, bundu - v podstate spokojnosť. Ale prestala som odtiaľ nakupovať potom ako pán majiteľ vyhlásil bankrot, premenoval firmu a podniká ďalej....no

@anonym_dd7937 ja som tam nakupovala tiez a z rovnakeho dovodu som prestala. Ze nesuhlasim s politikou pana majitela a nebudem davat zarabat tunelarovi.

avanka
10. aug 2025
@anonym_autor

@avanka tiež nosis aj do práce? No skúšala som M a L. Mam 170 CM a 62 kg, lepšie sa mi zdalo to L. Nebolo mi tsk tesne na bruchu, lebo ja mám postavu ako pavúk... 🤣🤣

@anonym_autor áno, všade,na bicykel,turistiku,či len tak..ja ich milujem. Skúšala som aj iné značky,ale tie skriabali. Možno aj ZAJO niekoho,ale stačí pár krát oprať a nie je nič príjemnejšie na nosenie. Obrovská výhoda je tá, že fakt rýchlo schne, aj na tebe a nesmrdi ani po 3,4 dňoch intenzívneho nosenia pri športe.
Skús si objednať 1 kúsok a sama uvidíš. Tu je 100 ľudí,100 názorov. Ja na ZAJO nedám dopustiť,aj celá naša rodina, od búnd, cez mikiny, tričká, ponožky, spodky, nohavičky, legíny, batohy. Fakt máme toho veľa a značku meniť nebudem. Nič iné mi tak dobre nesedi

avanka
10. aug 2025
@mk1111111111

Tie zipsy na opacnej strane tiez neznasam. Pockaj na ten tovar v Sportissimo a radsej poskusaj aj ine znacky, maju dobre ceny, sportove veci sa nenakupuju v Tatrach, kde je najdrahsie 🙈

@mk1111111111 oni majú v Tatrách len predajňu a ceny rovnaké ako na nete. Takže áno,aj v Tatrách sa oplatí nakupovať

autor
10. aug 2025
@avanka

@mk1111111111 oni majú v Tatrách len predajňu a ceny rovnaké ako na nete. Takže áno,aj v Tatrách sa oplatí nakupovať

@avanka áno, teraz som zistila, že máš pravdu... Ináč ma vyznam dať si bavlnené tričko a na to toto Merino a zimná bunda/softselka? Že akoby to mať ako druhú vrstvu do práce a tam si to vyzliect a ostať v bavlnenom?

avanka
10. aug 2025
@anonym_autor

@avanka áno, teraz som zistila, že máš pravdu... Ináč ma vyznam dať si bavlnené tričko a na to toto Merino a zimná bunda/softselka? Že akoby to mať ako druhú vrstvu do práce a tam si to vyzliect a ostať v bavlnenom?

@anonym_autor nie, na bavlnu nie. To nemá význam,bavlna ťa nezahreje. Nemáš možnosť sa v práci prezliecť. https://www.zajo.com/sk/tepla-zimna-bunda-so-sy...
Ja mám tuto lizard Neo bundu v tmavomodrej a bielej farbe a pod ňu nosím len Merino tričko.

autor
10. aug 2025
@avanka

@anonym_autor nie, na bavlnu nie. To nemá význam,bavlna ťa nezahreje. Nemáš možnosť sa v práci prezliecť. https://www.zajo.com/sk/tepla-zimna-bunda-so-sy...
Ja mám tuto lizard Neo bundu v tmavomodrej a bielej farbe a pod ňu nosím len Merino tričko.

@avanka v zime ti to stačí? No teoreticky by som sa mohla prezliecť na wc, len je to nepraktickejdie 🤣

sara07
10. aug 2025
@muchotrafka298

@anonym_dd7937 ja som tam nakupovala tiez a z rovnakeho dovodu som prestala. Ze nesuhlasim s politikou pana majitela a nebudem davat zarabat tunelarovi.

@anonym_dd7937
@muchotrafka298 treba si aj pozrieť pozadie toho bankrotu , kedy prebiehal 😂 ale každého vec
na sk sa tuneluje inak a ovela lepšie ked tak , toto bol slabučky čajík

sara07
10. aug 2025
@mk1111111111

@mk1111111111 maju rovnaké ceny ako na nete
vypredajové ceny maju na nete ale na momentálnu kolekciu maju uplne rovnaké ceny

muchotrafka298
10. aug 2025
@sara07

@anonym_dd7937
@muchotrafka298 treba si aj pozrieť pozadie toho bankrotu , kedy prebiehal 😂 ale každého vec
na sk sa tuneluje inak a ovela lepšie ked tak , toto bol slabučky čajík

@sara07 ja peniaze nenachadzam na ulici, takze si mozem sama rozhodnut, kde si co kupim. U nich uz nie a tymto pre mna tato diskusia konci. Mala som od nich veci, nevyhovovali mi.

sara07
10. aug 2025
@muchotrafka298

@sara07 ja peniaze nenachadzam na ulici, takze si mozem sama rozhodnut, kde si co kupim. U nich uz nie a tymto pre mna tato diskusia konci. Mala som od nich veci, nevyhovovali mi.

@muchotrafka298 však v pohode napíšem lebo mne tie veci nevyhovuju ale nezavadzam že su to vyrobky lebo majitel dal bankrot, vieš pozadie ? no asi nie.
bankrot ti mimochodom pri firme musi schválit súd atd ...
nikto ti nepíše čo máš alebo nemáš nosit ale ty si tu vytiahla "divnu" informaciu ktora s tym nema nič spoločné
ale tak jasné nick muchotrafka čo iné čakat 😂

muchotrafka298
10. aug 2025
@sara07

@muchotrafka298 však v pohode napíšem lebo mne tie veci nevyhovuju ale nezavadzam že su to vyrobky lebo majitel dal bankrot, vieš pozadie ? no asi nie.
bankrot ti mimochodom pri firme musi schválit súd atd ...
nikto ti nepíše čo máš alebo nemáš nosit ale ty si tu vytiahla "divnu" informaciu ktora s tym nema nič spoločné
ale tak jasné nick muchotrafka čo iné čakat 😂

@sara07 a ty vies cele pozadie? Tak ho sem napis. U mna je to dovod na to, aby som ho ich nepodporovala. Tak isto ako ine znacky, kde mi prekaza filozofia majitelov. To ze mi par ich veci nesadlo je fakt. Mala som od nich myslim 10 veci, sadla mi polovica. Dnes je kvantum znaciek s podobnym sortimentom.

sara07
10. aug 2025
@muchotrafka298

@sara07 a ty vies cele pozadie? Tak ho sem napis. U mna je to dovod na to, aby som ho ich nepodporovala. Tak isto ako ine znacky, kde mi prekaza filozofia majitelov. To ze mi par ich veci nesadlo je fakt. Mala som od nich myslim 10 veci, sadla mi polovica. Dnes je kvantum znaciek s podobnym sortimentom.

@muchotrafka298 prečo si to sama nezistíš , vytiahneš sme informaciu a nevieš pozadie ? je uplne jedno čo by som ti napisala, doložila reagovala by si tak ako vždy
mna vôbec netrapi či kupuješ zajo alebo nie, mne vadilo podanie určitej informacie ale čakať od teba uznanie chyby to sa nedočkám
opakujem je mi jedno čo nosíš, nenosíš
ale je rozdiel bankrot ako pri zajovi a napr filozofia majitela dráčika, to je k..a rozdiel bankrot a čo píše na svojom webe dračik, spajat bankrot 😂 a filozofiu, dakujem slušne si ma pobavila

lulamx
10. aug 2025

@anonym_autor diskusiu som necitala, tak mozno to tu uz bolo napisane. tricka su v pohode, mam s kratkym aj dlhym rukavom. neskriabu ma, nezmolkuju sa. do roboty si ich nedavam. resp. len na cestu, potom sa prezliekam.
velkost tychto triciek mam radsej o cislo vacsiu, nez nosim.
ako "slusne" merino tricka sa mi osvedcili zn. woox.
a jedno, vhodne do prace, mam icebreaker. to ma aj vacsi vystrih, je jednofarebne, na sport si taky strih neviem uplne predstavit.

anonym_684fd5
10. aug 2025

pracujem v Zajovi, merino/nylon moze niekoho skriabat, ale skor ak ma clovek citlivejsiu pokozku… merino/bambus neskriabe, je prijemne na telo a je teplejsie… co sa tyka zmolkov, prirodzena vlastnost vlny je zmolkovanie a to najma v miestach kde dochadza k mechanickemu treniu (popruhy od batohu a pod.) - na to sa reklamacia nevztahuje… pri spravnej udrzbe (pranie na 30’C, bez avivaze, s prostriedkom na vlnu a merino, ci uz “komercne” znacky kupene v drogeriach alebo Nikwax ktory ma aj Zajo v ponuke) sa jeho zivotnost predlzuje… pozor na suche zipsy, prilis stiahnute popruhy atd., tym sa aj zmolkovanie da znacne eliminovat… merino mame aj s partnerom uz 5 rokov bez jedineho zmolku a to sa da povedat ze sme aktivni turisti, teda dostava na frak

avanka
10. aug 2025
@anonym_autor

@avanka v zime ti to stačí? No teoreticky by som sa mohla prezliecť na wc, len je to nepraktickejdie 🤣

@anonym_autor áno,keď sa hybes,stačí. Oni majú aj bundy mega kvalitné. https://www.zajo.com/sk/rossa-w-jacket?paramete...
Táto v pohode s Merino tričkom pri mínusových teplotách, keď sa hybes

mk1111111111
10. aug 2025
@avanka

@avanka ano, to je pravda, ale na nete su vzdy nejake kupony a da sa kupit lacnejsie

sara07
10. aug 2025
@mk1111111111

@avanka ano, to je pravda, ale na nete su vzdy nejake kupony a da sa kupit lacnejsie

@mk1111111111 zajo nemá nikdy kupony , máš vypredaj ked končí kolekcia ... a ked bol covid vtedy mali rapídny vypredaj pretože im vracali veci odberatelia atd ..

anonym_684fd5
10. aug 2025
@sara07

@mk1111111111 zajo nemá nikdy kupony , máš vypredaj ked končí kolekcia ... a ked bol covid vtedy mali rapídny vypredaj pretože im vracali veci odberatelia atd ..

@sara07 posledny cca rok su rozne akcie a zlavy, nie len pri outletovych produktoch… cez covid sa rusili predajne, ostali len dve, sklady boli preplnene, preto boli vtedy ceny ake boli

avanka
10. aug 2025
@mk1111111111

@mk1111111111 ZAJO kupóny nemá, aj výpredaje začali cca 2 roky dozadu. Predtým som všetko kupovala za plne ceny, ktoré boli však aj hodne nižšie. Merino s dlhým rukávom som kupovala za 29,90, teraz stojí 69 a to už je pomerne veľký skok.

sara07
10. aug 2025
@anonym_684fd5

@sara07 posledny cca rok su rozne akcie a zlavy, nie len pri outletovych produktoch… cez covid sa rusili predajne, ostali len dve, sklady boli preplnene, preto boli vtedy ceny ake boli

@anonym_684fd5 to ja viem , my sme sa vtedy riadne doma zasobili zajom a aj tak to nepomohlo im , ale aj teraz sa dá vo vypredaji kupit celkom dobre

autor
15. aug 2025

Žienky objednala som si tie tričká na skúšku...ako dlho trvá doručenie? Objednaná som včera, väčšina eshopov odosiela na druhý deň...

autor
15. aug 2025

A teda oni nič...

avanka
16. aug 2025
@anonym_autor

A teda oni nič...

@anonym_autor do týždňa ti prídu. Mne niekedy, keď hneď zaplatím na druhý deň, niekedy do 3,4 dní

autor
16. aug 2025
@avanka

@anonym_autor do týždňa ti prídu. Mne niekedy, keď hneď zaplatím na druhý deň, niekedy do 3,4 dní

@avanka tak už mi prišiel mail, že odoslali... A s Martinom z decathlonu nemáš skúsenosti?

sara07
16. aug 2025

https://www.zajo.com/sk/stav-objednavky tu si zadáš a vieš v akom stave čo kde je objednávka