icon

Skúsenosti s nákupom dámskeho kabáta online

tuki1
16. dec 2025

Ahojte vie mi niekto poradiť ohľadom tejto stránky? Poprípade nemáte niektorá kupený tento kabát, či naozaj príde taký ako na obrazku. Ďakujem

Skúsenosti s nákupom dámskeho kabáta online
ludmilik13
16. dec 2025

malo by sa dat niekde pozriet, ci je to doveryhodna stranka. ja osobne by som neriskovala s objednavkami z neznamych eshopov. 🙂

really8
16. dec 2025

@tuki1 off topic. Ale vazne? V tom budes vyzerat ako cista vychodoeuropanka v tom negativnom zmysle

katica06
16. dec 2025
@really8

@tuki1 off topic. Ale vazne? V tom budes vyzerat ako cista vychodoeuropanka v tom negativnom zmysle

@really8 súhlasím, kabát s kožušinou ani keby za to platili

angelix
16. dec 2025

Za mna pekny zensky kabat, ak bude kvalitny. A vlneny. Stokrat lepsie ako tie kratke kozusky, ktore vidno na kazdom rohu. Ale nie eshop, radsej kamen predajna.

mirage
16. dec 2025
@katica06

@really8 súhlasím, kabát s kožušinou ani keby za to platili

@katica06 su aj vkusne

katica06
16. dec 2025
@mirage

@katica06 su aj vkusne

@mirage áno, za mňa na úvodnej fotke je ako štvrtá cenová

anonym_6dbb8b
16. dec 2025
@katica06

@mirage áno, za mňa na úvodnej fotke je ako štvrtá cenová

@katica06 mne sa páčia s kozusinou. Ved daj nejaký, co sa páči tebe, nech zhodnotime, z akej cenovej

anonym_980596
16. dec 2025

Uvodna foto posobi, ze ten kabat bude mat daleko od vlny, mozno nekvalitny strih, farba, tvar gombikov, dalsie detaily a ta modelka k tomu.. neposobi to cele kvalitne, aby ta kozusina nevyzerala nazivo ako vypelichana sliepka este.. pozrela by som inde

katica06
16. dec 2025
@anonym_6dbb8b

@katica06 mne sa páčia s kozusinou. Ved daj nejaký, co sa páči tebe, nech zhodnotime, z akej cenovej

@anonym_6dbb8b nenosím kabáty s kožušinou. Mám čisto čierne Desigual s jemnou čiernou výšivkou

lakebabe
16. dec 2025

@tuki1 mne sa paci veľmi kupila by som ho hned, len by som sa bála z cudzieho eshopu. Ale minule som preverovala eshop cez chat gpt vyhodnotil ci je dôveryhodný alebo nie aj prešiel recenzie na webe.