Skúsenosti s napodobeninami luxusných kabeliek z Aliexpressu?
Kúpili ste si niektorá napodobeniny luxusných značiek kabeliek z Aliexpressu? Majú také za 160e aj za 400e. Tak či máte skúsenosť. 🙂
Nie, nikdy by som si nekupila napodobeninu. To je naco dobre?
nie fake je fake a ked na original nemas tak nemachruk s naposobneninou .. za 200-400 kupis kvalitnu kabelku aj z koze a nie dake cinsky smejd maximalne zo psa
Tak za tú cenu kúpiš krásnu, kvalitnú, koženú kabelku od slovenského výrobcu.
Nikdy by som si fake nekúpila, načo je to dobré. A už vôbec nie nejaký šmejd z Číny.
Nikdy by som si fake nekupila. Nechapem koho tym chcu ludia akoze oklamat 🙈 najradsej mam “lv” kabelka v ruke a na nohach zaspinene vysmatlane tenisky 🤷🏼♀️
Kym som na original drahe znacky nemala, tak som si kupovala veci vramci mojho rozpoctu a teraz ked na nich uz mam, tak nevidim v tom zmysle dat 2-4000e za kabelku, radsej to miniem na cestovanie s rodinou.
Ale k tvojej otazke, pravdepodobne ti dojde nieco uplne ine ako sa pise v komentari vyssie, alebo nejaka gumena bučora.
fake za 160 az 400 eur? to sa nemusis najprv zblaznit, aby si to kupila?
no ja som skúšala objednať kabelky z Ali 2 krát ale nie fejky.Normálne väčšie kabelky. A prišlo pokrčené ani neviem čo😀 dobré akurát tak zabaliť tam niečo na kúpanie uterák,deku alebo tak.Takže z ali kabelky sa neoplatia absolútne.Aspoň za mňa teda nie
Nie. Kupou fake vyrobku podporujes organizovany zlocin.
Ja mam z ali za 20cku nevelu ruksak cierny a nosim ho uz 3rok dennodenne. Ale ziadna znacka
No priznám sa, že som si kúpila fejkovú Poléne kabelku za 100e. Ani nie tak kvôli značke, ale ten dizajn sa mi veľmi páči a zasa 500€ nemám na originál. Prišla krásna kožená kabelka skoro na nerozoznanie od originálu, ešte aj dustbag bol ľanový. Neľutujem, nosím ju hrdo a nech mi hovorí kto chce, čo chce.

Moja kamarátka si cez zimu objednala čiernu Pimko za 150€ a prišli jej slnečne okuliare s farebnými sklíčkami…Plakala, ale od smiechu, že aká je jebnutá🤷🏼♀️