Skúsenosti s obuvou z Bonprixu
Objednával niekedy niekto obuv z Bonprixu? Potrebujem z tadiaľ sandále k šatám. V obchodoch ako Deichmann a CCC kde mali také ako potrebujem mi boli veľmi úzke nakoľko mám aj dedičný menší halux a celkovo širšiu nohu. Tak ma zaujíma, či už niekto objednával obuv z Bonprixu a aká tá obuv je či je širšia alebo užšia. Lebo v recenziách nie je nič písané. Ďakujem
To sa nedá takto zovšeobecniť. Každá topánka je iná. Pomohli by tie recenzie. Ak nie sú, spýtaj sa ešte v bonprix skupine, či niekto nemá s danými topánkami skúsenosť. Alebo potom zariskovať, kúpiť a poprípade poslať späť.
@lintu no objednala som , uvidíme. Keď tak pošlem späť. Škoda že nie sú žiadne recenzie no
Recenzie na konkretny vyrobok vies podla obj cisla pozriet aj na ceskom, nemeckom, polskom bonprixe (.cz, .de, .pl)
@lintu no objednala som , uvidíme. Keď tak pošlem späť. Škoda že nie sú žiadne recenzie no
@anonym_autor ja som mala odtiaľ,a veľmi slabá kvalita...poslala som hneď naspäť
Raz jedny, po vyskúšaní šli naspäť, zle ušité..
Ja som mala sandalky, nisila som ich hadam 5 rokov. Lascana, mezdiprstove.
Potom dom objednala ine, no boli siroke. Aj ked mama objednala, aj sestea, tak boli sirsie. A trebalo o cislo nensie. Bezne nosim 39 a sadla mi 38.

To sa nedá takto zovšeobecniť. Každá topánka je iná. Pomohli by tie recenzie. Ak nie sú, spýtaj sa ešte v bonprix skupine, či niekto nemá s danými topánkami skúsenosť. Alebo potom zariskovať, kúpiť a poprípade poslať späť.