icon

Skúsenosti s obuvou z Bonprixu

14. júl 2025

Objednával niekedy niekto obuv z Bonprixu? Potrebujem z tadiaľ sandále k šatám. V obchodoch ako Deichmann a CCC kde mali také ako potrebujem mi boli veľmi úzke nakoľko mám aj dedičný menší halux a celkovo širšiu nohu. Tak ma zaujíma, či už niekto objednával obuv z Bonprixu a aká tá obuv je či je širšia alebo užšia. Lebo v recenziách nie je nič písané. Ďakujem

lintu
14. júl 2025

To sa nedá takto zovšeobecniť. Každá topánka je iná. Pomohli by tie recenzie. Ak nie sú, spýtaj sa ešte v bonprix skupine, či niekto nemá s danými topánkami skúsenosť. Alebo potom zariskovať, kúpiť a poprípade poslať späť.

autor
14. júl 2025
@lintu

To sa nedá takto zovšeobecniť. Každá topánka je iná. Pomohli by tie recenzie. Ak nie sú, spýtaj sa ešte v bonprix skupine, či niekto nemá s danými topánkami skúsenosť. Alebo potom zariskovať, kúpiť a poprípade poslať späť.

@lintu no objednala som , uvidíme. Keď tak pošlem späť. Škoda že nie sú žiadne recenzie no

simsalabim
14. júl 2025

Recenzie na konkretny vyrobok vies podla obj cisla pozriet aj na ceskom, nemeckom, polskom bonprixe (.cz, .de, .pl)

anonym_5e8467
14. júl 2025
@anonym_autor

@lintu no objednala som , uvidíme. Keď tak pošlem späť. Škoda že nie sú žiadne recenzie no

@anonym_autor ja som mala odtiaľ,a veľmi slabá kvalita...poslala som hneď naspäť

ekira1
15. júl 2025

Raz jedny, po vyskúšaní šli naspäť, zle ušité..

snowflakenel
15. júl 2025

Ja som mala sandalky, nisila som ich hadam 5 rokov. Lascana, mezdiprstove.
Potom dom objednala ine, no boli siroke. Aj ked mama objednala, aj sestea, tak boli sirsie. A trebalo o cislo nensie. Bezne nosim 39 a sadla mi 38.