icon

Skúsenosti s parochňami Safyia

22. sep 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti s parochňami Safyia ? Sú to syntetické parochne a vyzerajú veľmi pekne. Uvažujem nad kúpou, trochu sa len obavám toho či sadne ako ma keďže to je online kúpa. Ma niekto skúsenosť ( nasadzovanie, starostlivosť , čistenie, vzhľad ..) Ďakujem.

Strana
z2
anonym_7ffe38
22. sep 2025

@anonym_autor ježišmária, ešte niekto naletí hentým dvom šibnutým dvojičkám? Málo ľudí oklamali? 😀

anonym_d6cb95
22. sep 2025

Preboha, nekupuj to, však to sú klamárky narušené obidve 🤦🏻‍♀️

mikasa_ackerman
22. sep 2025

@anonym_autor od tých dvoch by som ani toaleťák nekúpila, obidve narušené psychopatky a notorické klamárky😆

petulda333
22. sep 2025

Odhlidnuc od toho,co si o nich myslim,kamoska ma jednu parochnu a vyzera velmi dobre

autor
22. sep 2025

Fuha…nečakala som takéto recenzie 🥲 …teraz neviem čo čakať. Prosím vás, tie čo máte také negatívne skúsenosti - je to len váš pocit z nich ako zo žien ( predsudok ) alebo reálne ste mali tie parochne DOMA a odskúšané reálne samé na sebe a boli ste s tovarom nespokojne ? Ďakujem

autor
22. sep 2025
@petulda333

Odhlidnuc od toho,co si o nich myslim,kamoska ma jednu parochnu a vyzera velmi dobre

@petulda333 ďakujem a v akej farbe ? Ja mám záujem
O hnedú len sa bojím ako bude na zivo vyzerať synteticka parochňa …bola spokojná kamarátka aj s každodenným užívaním , nebola rýchlo kazivá / nepadali z nej vlasy ? na fotkách sú veľmi pekne len ťažko niečo takéto kúpiť online 🙌🏻 ďakujem

petulda333
22. sep 2025
@anonym_autor

@petulda333 ďakujem a v akej farbe ? Ja mám záujem
O hnedú len sa bojím ako bude na zivo vyzerať synteticka parochňa …bola spokojná kamarátka aj s každodenným užívaním , nebola rýchlo kazivá / nepadali z nej vlasy ? na fotkách sú veľmi pekne len ťažko niečo takéto kúpiť online 🙌🏻 ďakujem

@anonym_autor ona ma taku svetlejsiu,blond. Presny odtien by som sa musela spytat. Pouziva tak 3-4x do tyzdna. Ma ju rok cca. Zatial vyzera dobre,niekedy ju ani nelepi a drzi. ona ju nosi,lebo prisla o cast svojich vlasov. A inak,podla mna tie negativa su skrz ich nazoru na ne dve.

anonym_7ffe38
22. sep 2025
@petulda333

@anonym_autor ona ma taku svetlejsiu,blond. Presny odtien by som sa musela spytat. Pouziva tak 3-4x do tyzdna. Ma ju rok cca. Zatial vyzera dobre,niekedy ju ani nelepi a drzi. ona ju nosi,lebo prisla o cast svojich vlasov. A inak,podla mna tie negativa su skrz ich nazoru na ne dve.

@petulda333 nie je to názor len na základe toho, že sú obe šibnuté. Nech sú, ale oklamali strašne veľa ľudí ešte keď predávali tie svoje vymyslené "booty plans" a tepláky a kadečo. Ich mentálne problémy by boli úplne irelevantné, keby ich business bol v poriadku. Svojho času bol toho plný internet, určite sa to dá ešte niekde dohľadať.

autor
22. sep 2025
@petulda333

@petulda333 … áno, to iste riešim ja, žiaľ. V priebehu týždňa som prišla o celú polovicu vlasov na jednej strane hlavy a mám pocit že to ešte neni všetko nakoľko liečba neni v závere… narazila som na túto značku a jedna sa mi veľmi páči, musím to riešiť čím skôr. Zaujímavé, že ju nemusí zakaždým lepiť , to mi je sympatické - čím menej starosti s tym o to lepšie… akurát mám obavy keď vidím na tých videla že okolie uši treba ostrihať na mieru , aby som ju hned v úvode nezničila 🤭

petulda333
22. sep 2025
@anonym_autor

@petulda333 … áno, to iste riešim ja, žiaľ. V priebehu týždňa som prišla o celú polovicu vlasov na jednej strane hlavy a mám pocit že to ešte neni všetko nakoľko liečba neni v závere… narazila som na túto značku a jedna sa mi veľmi páči, musím to riešiť čím skôr. Zaujímavé, že ju nemusí zakaždým lepiť , to mi je sympatické - čím menej starosti s tym o to lepšie… akurát mám obavy keď vidím na tých videla že okolie uši treba ostrihať na mieru , aby som ju hned v úvode nezničila 🤭

@anonym_7ffe38 detaily neviem ohladom minuleho biznisu,ani ma nezaujimaju. Pisem skusenost ohladom parochne
@anonym_autor ked to zvladla moja kamoska,tak to zvladne kazdy 😁 vraj to nie je zlozite. Mrzi ma,ze to musis riesit. Drzim ti palce

sissy27
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skús radšej pozrieť https://profibeauty.cz/paruky/ a nosí ich napr. Barča Kropáčková (skús pozrieť, ako jej sedia, ako vyzerajú - barcakrop na IG) alebo si len hoď meno do google

krasneleto
22. sep 2025

ich dve neriesim, ale parochne, ak dodavaju to, co prezentuju su naozaj velmi pekne spracovane, aj pekne odtiene... sledujem obe na tiktoku, trosku mimozy, ale parochne nie su zle

petulda333
22. sep 2025
@krasneleto

ich dve neriesim, ale parochne, ak dodavaju to, co prezentuju su naozaj velmi pekne spracovane, aj pekne odtiene... sledujem obe na tiktoku, trosku mimozy, ale parochne nie su zle

@krasneleto nerobi parochne len jedna? Ci?

anonym_73b350
22. sep 2025

Parochne sú z Číny nájdi si na FB skupiny infludrbarna deluxe písala tam cyntiina bývalá zamestnankyňa;) nepodporila by som ani jednu cyntia sa síce tvári že sa zmenila ale vôbec..stále odrbava ako sa len dá 🙂

synne
22. sep 2025

Tiež som niekedy nemala vlasy. Parochňu syntetickú (kanekalon) som kúpila v kamennej predajni, kde sa dala aj vyskúšať. Držala perfektne, žiadne lepenie, na pohľad sa takmer nedala rozoznať, ženy mi dokonca chválili účes. Ak môžem poradiť, chod niekde, kde si vieš parochňu vyskúšať aby si videla, či ti strih ide k tvári, pretože dobre padnúca parochňa ti vráti sebavedomie a nabíja ťa pozitívnou energiou. Mala som aj takú lacnú z číny, tiež kanekalon, ale to sa nedalo porovnať. Tú som používala večer do baru (lebo tam je tma) a svoju dennú som zatiaľ vyprala a dala sušiť. Ja by som nemala odvahu kúpiť si parochňu, ktorú chcem denne nosiť a cítiť sa v nej dobre kúpiť online. Znova by som išla do kamennej predajne.

mells
12. dec 2025
@krasneleto

@krasneleto kolko si čakala na dodanie? ja som už zúfalá čakam 10tyzden ... len samé vyhovorky mi podieľajú

mells
12. dec 2025
@anonym_autor

Fuha…nečakala som takéto recenzie 🥲 …teraz neviem čo čakať. Prosím vás, tie čo máte také negatívne skúsenosti - je to len váš pocit z nich ako zo žien ( predsudok ) alebo reálne ste mali tie parochne DOMA a odskúšané reálne samé na sebe a boli ste s tovarom nespokojne ? Ďakujem

@anonym_autor už si parochnu dostala? po akej dobe cca?

mells
12. dec 2025

ja pokiaľ sa nedočkam tovaru do ďalšieho týždňa podávam podnet na sojku plus zapojim ochranu spotrebiteľa... naletela som 😒 tovar ani peniaze nevidim... dodnes ( 170 euro - 9ty týždeň od vyplatenia)

mells
12. dec 2025
@anonym_7ffe38

@anonym_autor ježišmária, ešte niekto naletí hentým dvom šibnutým dvojičkám? Málo ľudí oklamali? 😀

@anonym_7ffe38 oni sú dve???? 🧐🤯

krasneleto
12. dec 2025
@mells

@krasneleto kolko si čakala na dodanie? ja som už zúfalá čakam 10tyzden ... len samé vyhovorky mi podieľajú

@mells neobjednávala som

anonym_7ffe38
12. dec 2025
@mells

@anonym_7ffe38 oni sú dve???? 🧐🤯

@mells ano, cynthia a bianca. Cynthia robi parochne, biana ani neviem, rozhadane na zivot a na smrt 😂 nechapem, ze od nich niekto nieco kupuje, ved vystupuju vselijako len doveryhodne nie.

anonym_73b350
13. dec 2025
@anonym_7ffe38

@mells ano, cynthia a bianca. Cynthia robi parochne, biana ani neviem, rozhadane na zivot a na smrt 😂 nechapem, ze od nich niekto nieco kupuje, ved vystupuju vselijako len doveryhodne nie.

@anonym_7ffe38 binaka robí momentálne liečenie na diaľku cez telefón aj keď skôr to vyzerá ako sexual** praktiky cez bluutooth

mells
13. dec 2025
@anonym_73b350

@anonym_7ffe38 binaka robí momentálne liečenie na diaľku cez telefón aj keď skôr to vyzerá ako sexual** praktiky cez bluutooth

@anonym_73b350 však ani tá dotyčná s parochnami ma od prirodzenosti ďaleko 🤡

anonym_73b350
13. dec 2025
@mells

@anonym_73b350 však ani tá dotyčná s parochnami ma od prirodzenosti ďaleko 🤡

@mells no a ešte k tomu má malú s nasilnikom čo ju bije.

anonym_87b9cc
13. dec 2025

@anonym_autor ja som si ju chcela kúpiť ale pozri sa lepšie na fotky z IG - úplne vidieť na tej cestičke blízko čela tie dierky keď si priblížis fotku. Síce vlasy samy o sebe pekné ale toto keď niekto uvidí okamžite zistí že to je parochňa. Za taku cenu kúpiš lepšiu. Tá baba z ig je brutálne umelá, prsia jej nesedia k postave, ústa ako zadok paviana- tym chcem povedať že jej asi nevadí vyzerať umelo keď také parochne nosí ale mne by vadilo keby bolo vidieť že je to parochňa

autor
13. dec 2025
@mells

@anonym_autor už si parochnu dostala? po akej dobe cca?

@mells ..... áno, už ju mám... neviem presne asi cca 9 týždňov ... myslím, že sa nemusíš báť a ešte počkaj...verím, že je už na ceste za tebou a nebudeš mať opletačky s objednávkou ♥ .....ja som maximálne spokojná, odporúčam všetkými 10...nakoľko som pobehala na slovensku asi 5 salónov a žiadna parochňa mi nesedela a v každej som vyzerala akoby som išla natáčať Sľub. ....takže baby čo máte predsudky voči predávajúcej, či už na základe vzhľadu alebo jej minulosti, asi to nie je objektívna recenzia aspoň z mojej skúsenosti.....ja jej parochni dávam 10/10 ...pekná, moderná...nehovoriac o veľmi milom a ochotnom prístupe počas objednávania.

anonym_87b9cc
14. dec 2025

@anonym_autor
@anonym_autor ja som si ich nechcela kúpiť kvôli tomu že na tej cestičke okamžite vidieť že je to parochňa. V dnešnej dobe a za také peniaze má parochňa vyzerať naozaj realisticky. Vid hlavne druhá foto

mells
15. dec 2025
@anonym_autor

@mells ..... áno, už ju mám... neviem presne asi cca 9 týždňov ... myslím, že sa nemusíš báť a ešte počkaj...verím, že je už na ceste za tebou a nebudeš mať opletačky s objednávkou ♥ .....ja som maximálne spokojná, odporúčam všetkými 10...nakoľko som pobehala na slovensku asi 5 salónov a žiadna parochňa mi nesedela a v každej som vyzerala akoby som išla natáčať Sľub. ....takže baby čo máte predsudky voči predávajúcej, či už na základe vzhľadu alebo jej minulosti, asi to nie je objektívna recenzia aspoň z mojej skúsenosti.....ja jej parochni dávam 10/10 ...pekná, moderná...nehovoriac o veľmi milom a ochotnom prístupe počas objednávania.

@anonym_autor , Ďakujem veľmi pekne za tvoju rozsiahlu odpoveď a hlavne vlastnú skúsenosť, pretože mňe nervy už rachli a ozaj som vytočená.
Ale vďaka tvojej odpovedí som sa trošku ukľudnila a čakám teda ďalej.
tento týždeň je to už v desiaty týždeň 😏 počkám ešte ale keď sa nič neudeje do ďalšieho týždňa tak už budem veľmi zlá 😡🤬
Tiež som to objednala na základe ako parochne prezentuje a nie na základe ako vyzerá
ja sa s ňou sa nestotožňujem vôbec, si myslím svoje ale sieťka na parochní v predu má veľmi zaujala plus ako prezentuje a vysvetľuje ako to treba upraviť a sa o to starať preto som sa rozhodla pre túto parochňu.
uvidíme konečnom dôsledku či som urobila dobre verím že áno 😏

autor
15. dec 2025
@mells

@anonym_autor , Ďakujem veľmi pekne za tvoju rozsiahlu odpoveď a hlavne vlastnú skúsenosť, pretože mňe nervy už rachli a ozaj som vytočená.
tento týždeň je to už v desiaty týždeň 😏 počkám ešte ale keď sa nič neudeje do ďalšieho týždňa tak už budem veľmi zlá 😡🤬
Tiež som to objednala na základe ako parochne prezentuje a nie na základe ako vyzerá
ja sa s ňou sa nestotožňujem vôbec, si myslím svoje ale sieťka na parochní v predu má veľmi zaujala plus ako prezentuje a vysvetľuje ako to treba upraviť a sa o to starať preto som sa rozhodla pre túto parochňu.

@mells rozumiem, to čakanie je nepríjemne a najmä ak máš obavy či je s objednávkou všetko ok. Ešte počkaj a ak naozaj nič, kontaktuj ich. Mne odpísali veľmi rýchlo na instagrame … som rada že som ti pomohla . Je pekná… i keď baba vyššie čo poslala fotky s tou sieťkou vpredu - áno … aj na mojej to je vidieť, ale dufam, že keď sa s ňou lepšie “ pohram” tak to bude lepšie … nemala som čas , potrebovala som ju len jedenkrát na krst inak nosím šiltovky zatiaľ .. takže som sa jej az toľko nevenovala. No napriek tomu za mňa top - pomer cena / kvalita. V štúdiách stoja 250€ a viac …a teda mne sa žiadne nepáčili a to niesom vôbec náročná. Táto ma vyšla 150 € v akcii. Dufam ti príde čím skôr 🍀

autor
7. jan 2026
@mells

@mells ahoj, no čo ? Parochňa dorazila ? Ak áno spokojná ? 🙂

Strana
z2