icon

Skúsenosti so svadobnými šatami z Aliexpressu a Sheinu

27. jan 2025

Ahojte, objednával niekto v poslednej dobe šaty z aliexpressu , shein ? Mne sa tam jedny zapáčili, prikladám fotku ale neviem či teda prídu také krásne , aj keď sa v recenziách píše že su superx nadherné atď.. moja švagriná si odtial kupila dvoje na svadbu ale to bolo pred 10 rokmi a vtedy by som ani nepovedala že su z ali ,fakt boli obe nádherné. Stále sa neviem rozhodnúť 🙈 lebo niektoré sk stránky majú také isté šaty ako sú na ali :D cize predavaju ich drahšie..

Strana
z3
ina2405
27. jan 2025

Chýba fotka

autor
27. jan 2025
autor
27. jan 2025

@ina2405 pridala som

ina2405
27. jan 2025

Na fotke sú pekné. A koľko stoja? Je to tak hop alebo trop s týmito stránkami. Občas sa naozaj oplatí kúpiť a veľakrát príde handra oproti fotke.

abcabcada
27. jan 2025

Ja som si objednala zo sheinu, stali 60€, že buď alebo 😂🤭 Prišiel mi naozaj nádherný kúsok, vyzerajú ako za stovky zo salónu, spodnicu k tomu za 10€ a budem proncezná, stačí len skrátiť (sú tak na 170+, ja mám 165 🤭) Poslala by som fotku, ale veľký deň ma ešte len čaká 😎

tina1549
27. jan 2025

v recenziách nie sú reálne fotky ?

mameha7
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
27. jan 2025

Ja som sa síce vydávala pred 10r ,v tej dobe bola móda mizerná
Ani krajkove šaty neboli vôbec ešte tak moderne....
Ale v tej dobe boli rôzne výpredaje,dalo sa nakúpiť priamo zo salónu v zľave....(Len mne sa nič nepáčilo v tej dobe)
Keď vidím teraz módu,vedela by som aj vybrať.
Bazár na mojej svadbe,bazár na Facebooku nič?

Nedávno tu bola diskusiá,kde si autorka kúpila ružové šaty na svadbu práve z týchto stránok myslím.
Otras....

oblecenie99
27. jan 2025

Ja som práve tento týždeň videla na nete, že salón, v ktorom si kupovala moja sestra svoje šaty rozpredáva svoje zásoby, lebo zatvárajú, a mali tam ešte ozaj nádherné kúsky. Ona ich dokonca mala šité na mieru, čiže nemajú tam len obnosené, staré veci.. čiže ak by si bola z východu, tak ešte tento týždeň fungujú (Emin svet v Košiciach). To len ako tip, že keby náhodou, nerobím reklamu, len akurát na mňa vyskočil ich FB.

Čo sa týka tých šiat z ALI, netuším... Ja zo zásady nepodporujem nákupy ani cez Temu, ani cez Shein. Mama ma išla presvedčiť, že tá kvalita je úplne super, no čo kúpila malému na Vianoce, tak z toho noc okolo kvality ani len nechodilo, či to boli ponožky alebo teplákové súpravy. Hlavné, že boli lacné. Otrasná látka, po preprati sa hneď zmolkovala, ale bola zlá už len na dotyk. Ale pardon, musím napísať, že zase čiapky a šály fajn, až ma to prekvapilo, čiže možno to len treba vychytať. Ja som sa vydávala pred siedmimi rokmi a vtedy už dosť fical aj Aliexpress na šaty a všetky nevesty išli svetosvete tvrdiť, že to ani nevidno, odkiaľ sú, ale ja si myslím, že to vidno bolo a dosť. Spomínam si na fotky kamošku v svadobných šatách pred oknom, ako jej cez sklo presvitali tie "vrstvy", až jej bolo vidno ešte aj kruhy pod šatami. Ale ona bola hotová z kvality a mega spokojná. Netuším, ako sú na tom s kvalitou teraz, možno ti príde niečo naozaj pekné.

Osobne by som sa poobzerala kľudne aj po bazároch (napr. na moja svadba.sk). Ale chápem, že niekto trvá na tom, aby mal nové, a vtedy ani požičovne neprichádzajú do úvahy, alebo niekomu môže vadiť skúšať svadobné šaty u cudzích doma. Ja som si tak šaty kúpila, dokonca som za ne cestovala cez pol Slovenska, tých desať minút na skúšku som prežila a neľutujem. Hneď som vedela, že sú tie prave. Po svadbe som posunula ďalej za vyššiu sumu, než som si ich kúpila.

autor
27. jan 2025

@abcabcada a nemas fotku zo sheinu prosim ?🙂

zuzu1304
27. jan 2025

Veď objednaj a keď sa ti nebudú páčiť tak vrátiš...

autor
27. jan 2025

@tina1549 niekde su niekde nie, len recenzie bez fotiek

moonlight1210
27. jan 2025

Naposledy viem o znamej, co si kupila z Ali, ale to bolo v 2018.
A musela si kupit nakoniec dvoje (ale zas cena bola smiesna) a odparali vrch a prisili suknu z jednych siat navrch na druhe. Korzetovy top ostal ako bol.

Lebo realne nebola sukna tak bohata a husta, ako na obrazku, ale dve sukne na sebe uz nabrali spravny objem. Jednalo sa o tylovu viacvrstvovu suknu, takze sa to dalo lahko.

Vysledok bol vsak taky, ze kazdy hadal, ze ich ma zo salona a pytali sa, kde ich zohnala.

nikoleta999
27. jan 2025

Ono jedna vec je, ako vyzerajú na obrázku a druhá, ako Ti budú sedieť ... Ja som pôvodne tiež uvažovala, že objednám, ale presne ako mi hovorila kamoška, ktorá sa už vydala, že vždy mala jasnú predstavu o tom, ako jej svadobné šaty majú vyzerať, až dokým si ich neobliekla a uvidela sa v nich, ak vyzerá ... Vôbec sa jej nehodili. Ale až máš dostatočný čas pred svadbou, tak však vyskúšaj objednať a podľa mňa za tu istu cenu ich predáš aj tu, ak nesadnú ...

abcabcada
27. jan 2025

Napíš mi, hodím ti do správy 🙂

anonyym123
27. jan 2025

Ahoj, tieto konkrétne šaty s touto fotkou som videla na stránke niektorej oficiálnej značky svadobných šiat (nepamätám si už presne) , čiže ani ta fotka nie je je ich ..ťažko povedať ako budú vyzerať tie ktoré vyrobili oni

barbara9456
27. jan 2025

Ja som si objednavala zo Shein asi v novembri alebo v decembri minulého roka. Obrad sme mali iba na úrade, takže som nechcela nič extra...🙂 Sú mäkkučké a jemnučké, stáli nejakých 16EUR. Prikladám link aj fotku zo stránky. "Women's & Men's Clothing, Shop Online Fashion | SHEIN" https://m.shein.com/za/Elenzga-Women-s-Elegant-...

simik411
27. jan 2025

@fantaghiro21 som sa zasmiala, píšeš pred 10r ale opisujes to ako ozaj dobu minulú pred 50r 😅🫣 ja som sa vydávala pred 7r a nemám vôbec pocit že sa niečo nejak zmenilo, jasné trendy krátkodobé sa menia každý rok vždy niečo iné fičí ale všeobecne je to rovnaké. Čo neboli šaty či čo .. ja som mala krátke šaty po kolená cyklamenove lodicky aj nechty ..a @autorka šaty som mala tiež z ali, stali tuším 40e vtedy tiež to bol risk ale stál zato 😅😁 aj teraz by som určite išla do toho hlavne treba pozerať recenzie , bez toho nekupujem nič čo reálne nevidím na veľa fotkach..

simik411
Autor odpoveď zmazal
simik411
27. jan 2025

@fantaghiro21 kks tento rok to bude 9 rokov 🤣🫣 a ja že 7. Pohode no... Čas sa zastavil 🫣

autor
27. jan 2025

No objavila som dalsie krasne , a tie maju aj kopu fotiek a super recenzie takze asi objednam tie a budem pevne verit ze aj mne dojdu krásne :D

autor
27. jan 2025

Ale ako dost dlha doba dodania ako pozerám

sasesoe
27. jan 2025

Ahoj, hlavne si chod predtým odskúšať niečo podobné, aby si vedela, ako to bude vyzerať na Tebe
Veľa šiat, kt sa mi páčili na vešiaky na mne vyzerali zle resp ja v nich.
A potom si už len držať palce.

fantaghiro21
27. jan 2025

@simik411 no také ako máš ty,sú také obyčajné, ešte aj za komunizmu hádam také boli...mne sa osobne nepáčia
Ja som mala svoje vysnívané,a také neboli v móde,všetko kornutky rozšírené ... precestovala som 100vky km a nenasla som nič ....😉

lenkasarka
27. jan 2025

Dávnejšie tu kocka pridala šaty zo sheinu,alebo ali . Zhejtovái ju tu strašne. Ja som jej napísala, že v nich bude vyzerať božsky. Potom pridala fotku zo svadby bola nádherná a tie saty jej sedeli neskutočne.

kaciato
27. jan 2025

Sestra mala zo shein popolnocne a mala ich uzasne

simik411
Autor odpoveď zmazal
amy234
27. jan 2025

Ja som tiež objednala pár krát sa ti z Ali na svadbu, oslavu atď. Bohužiaľ stále mi musela moja mamina ich opraviť trošku. Ešteže je šikovná krajčírka. Moje svadobné šaty ona šila. Ale už aj svadobné šaty z Ali prerábala podľa želanie, boli brutálne krivé ale našťastie ich zachránila.
Takže na záver, ak máte v blízkosti šikovnú krajčírku, kľudne objednajte z Ali šaty, maximálne ešte raz toľko budete platiť za opravu.
Držím palce.

frflos_nespokojny
27. jan 2025

autor: treba ratat, ze aj ked je uvedena priblizna doba dodania, tak to nemusi byt pravda.
raz som objednaval a dodali to za 6 tyzdnov. stale posielali ine sledovacie cisla, tak pozor na to

mariska1989
27. jan 2025

Za 100e poprípade 150e kúpiš cez bazoš . Nekupovala by som takto ak chceš ušetriť. Len pre príklad som našla zrovna niečo. Na postave nádherné a v skutočnosti 🤮

Strana
z3