icon

Skúsenosti so zimnými čižmami zo semišovej kože

nikolet29
23. jan 2025

Máte skúsenosť so zimnými cizmami zo semišovej koze či premokajú?

mk1111111111
23. jan 2025

Prava koza? Ci umela? Ja mam pravu kozu, naimpregnovane nepretecu hned, ale clapkat sa v nich teda neda.

laurika999
23. jan 2025

@nikolet29 Semišové čižmy sú na suché obdobie zimy. Do snehu a do dažďa určite nie.

evcagabi
23. jan 2025

Semisove cizmy su na paradu nie do clapkanice, dazda, snehu, necasu..

svetlonos
23. jan 2025

@nikolet29
áno mam, už dobrých 10 rokov na vysokom podpätku, su krásne ako nove 😂 Nosila som ich fakt len do sucha. Sneh a soľ ti uribi na nich inak hnusne fľaky, ktoré tak ľahko nevycistis. Teraz budeme mat 3 deti do 5 rokov, tak si vieš asi predstaviť ako "casto" som ich nosila 😁. Pre mna je to investícia na pol života 😆 ale teda do suchého počasia. Mala som také kotnolikive semišová a premokli aj pri impregnácia, sneh som soľou urobili tiez svoje.

zuzinabila
24. jan 2025

@nikolet29 pýtaš sa na pravú kožu,predpokladám.moje nepremokajú,je pod nimi este vrstva ovcej vlny. Mala som ich aj ked bola sol.na chodnikoch a zatial nemaju ani vyrazne flaky. Nesetrim ich.ale tak su to cizmy za vyse 100 eur .v zime kupujem obuv pre funkcnost,nie pre efekt. Potom mam Gabor semisove snurovacie zimne topanky a rovnako,ziadne setrenie.ale tiez investicia 100 eur+. Takze zavisi co kupis

nikolet29
autor
24. jan 2025

@zuzinabila sú to čižmy Rieker a tiež majú pod tou semisovou kožou ovciu vlnu