Skúsenosti so zimnými čižmami zo semišovej kože
Máte skúsenosť so zimnými cizmami zo semišovej koze či premokajú?
@nikolet29 Semišové čižmy sú na suché obdobie zimy. Do snehu a do dažďa určite nie.
Semisove cizmy su na paradu nie do clapkanice, dazda, snehu, necasu..
@nikolet29
áno mam, už dobrých 10 rokov na vysokom podpätku, su krásne ako nove 😂 Nosila som ich fakt len do sucha. Sneh a soľ ti uribi na nich inak hnusne fľaky, ktoré tak ľahko nevycistis. Teraz budeme mat 3 deti do 5 rokov, tak si vieš asi predstaviť ako "casto" som ich nosila 😁. Pre mna je to investícia na pol života 😆 ale teda do suchého počasia. Mala som také kotnolikive semišová a premokli aj pri impregnácia, sneh som soľou urobili tiez svoje.
@nikolet29 pýtaš sa na pravú kožu,predpokladám.moje nepremokajú,je pod nimi este vrstva ovcej vlny. Mala som ich aj ked bola sol.na chodnikoch a zatial nemaju ani vyrazne flaky. Nesetrim ich.ale tak su to cizmy za vyse 100 eur .v zime kupujem obuv pre funkcnost,nie pre efekt. Potom mam Gabor semisove snurovacie zimne topanky a rovnako,ziadne setrenie.ale tiez investicia 100 eur+. Takze zavisi co kupis
@zuzinabila sú to čižmy Rieker a tiež majú pod tou semisovou kožou ovciu vlnu

Prava koza? Ci umela? Ja mam pravu kozu, naimpregnovane nepretecu hned, ale clapkat sa v nich teda neda.