icon

Ako vybrať sťahujúce pančuchy bez viditeľných švov?

30. dec 2024

Ahojte poraďte nejaké sťahujúce silonky ale také aby mi nepretrvali tie švy lebo minule som si dala pod také obtiahnutejsie šaty a mala som pocit že má to skôr rozširuje pretože pretrcali tie švy. Ďakujem 🙂

denisa_deniska
30. dec 2024

https://www.astratex.sk/stahujuce-pancuchove-no... Ja som toto objavila ameriku, mňa to snaď stiahlo o dve čísla, maximálne odporúčam 🙂

autor
30. dec 2024

@denisa_deniska ďakujem stiahne to pekné aj boky a brucho? Keď nosím tak L/xl aké číslo odporúčas

denisa_deniska
30. dec 2024

Ja som brala veľkosť 3, som M (skôr k L ako k S) a trafila som presne. Teda najskôr, keď mi prišli, tak som sa zasmiala, že fajn, tak tu som zjavne netrafila veľkosť, tak maličké boli, ale obliekla som ich, a paráda 🙂 stiahli mi aj boky, aj brucho a dokonca aj stehná

autor
30. dec 2024

Super čiže ja asi veľkosť 4 tým pádom 🙂 ďakujem 🙂

dagas
30. dec 2024

@denisa_deniska a nezrolujú sa pod brucho keď si sadnem alebo sa predkloním?

autor
30. dec 2024

No inak s tým aj ja mám problem

simca06022011
30. dec 2024

a silkonky co stahuju nohy alebo potrebujes brucho? pas? Lebo teda to su dve odlisne veci... a dva rozne produkty 🙂) Ja silonky odjakziva v bepone, ano nie su lacnejsie, ale vzdy mi super aj velkost vybrali aj vsetko. Dlhsie som ich nemala, ale pas ani nemaju nejaky extra vysoky (tak ako tie z astatexu co su tu zavesene a pri vacsom bruchu a ked ten pas je uzky urcite sa zarezu, alebo zroluju :DD ). A potom mam z netu objednane stahovacie body a to je od pasa hore uplna spicka. Len problem trafit velkost.

autor
30. dec 2024

@simca06022011 písala som že brucho a boky

kavenkaa
30. dec 2024

@autor Neskúšala si sťahujúce body? Mne to pekne vyformuje aj brucho a boky, pančušky k tomu nosím bežné, je to tak oveľa pohodlnejšie, nič sa neroluje, netlačí..

denisa_deniska
30. dec 2024

@dagas ja som s tým problém nemala, ale zas ja konkrétne s bruchom problém nemám no.. iba boky a stehná

autor
30. dec 2024

@kavenkaa bojím sa že v Tom by mi bolo teplo plus zle sa v Tom chodí na wc nie? Ja to potrebujem pod dlhé spoločenské šaty a to by asi pretrcalo

sense
30. dec 2024

@dagas mne povedala predavačka v calzedinii že pokial máš malú veľkosť tak sa ti budú rokovať, správna veľkosť bude sedieť a nemá sa čo zrolovat.

kavenkaa
31. dec 2024

Ahaa, no závisí ako máš riešený vrch šiat, či ramienka/výstrih, tam by to nemuselo pekne ukázať :/ ale teplo mi v tom nebýva.

autor
1. jan 2025

@kavenkaa no mám ich na ramienka a aj výstrih tam je