Ako vybrať sťahujúce pančuchy bez viditeľných švov?
Ahojte poraďte nejaké sťahujúce silonky ale také aby mi nepretrvali tie švy lebo minule som si dala pod také obtiahnutejsie šaty a mala som pocit že má to skôr rozširuje pretože pretrcali tie švy. Ďakujem 🙂
@denisa_deniska ďakujem stiahne to pekné aj boky a brucho? Keď nosím tak L/xl aké číslo odporúčas
Ja som brala veľkosť 3, som M (skôr k L ako k S) a trafila som presne. Teda najskôr, keď mi prišli, tak som sa zasmiala, že fajn, tak tu som zjavne netrafila veľkosť, tak maličké boli, ale obliekla som ich, a paráda 🙂 stiahli mi aj boky, aj brucho a dokonca aj stehná
Super čiže ja asi veľkosť 4 tým pádom 🙂 ďakujem 🙂
@denisa_deniska a nezrolujú sa pod brucho keď si sadnem alebo sa predkloním?
No inak s tým aj ja mám problem
a silkonky co stahuju nohy alebo potrebujes brucho? pas? Lebo teda to su dve odlisne veci... a dva rozne produkty 🙂) Ja silonky odjakziva v bepone, ano nie su lacnejsie, ale vzdy mi super aj velkost vybrali aj vsetko. Dlhsie som ich nemala, ale pas ani nemaju nejaky extra vysoky (tak ako tie z astatexu co su tu zavesene a pri vacsom bruchu a ked ten pas je uzky urcite sa zarezu, alebo zroluju :DD ). A potom mam z netu objednane stahovacie body a to je od pasa hore uplna spicka. Len problem trafit velkost.
@simca06022011 písala som že brucho a boky
@dagas ja som s tým problém nemala, ale zas ja konkrétne s bruchom problém nemám no.. iba boky a stehná
@kavenkaa bojím sa že v Tom by mi bolo teplo plus zle sa v Tom chodí na wc nie? Ja to potrebujem pod dlhé spoločenské šaty a to by asi pretrcalo
Ahaa, no závisí ako máš riešený vrch šiat, či ramienka/výstrih, tam by to nemuselo pekne ukázať :/ ale teplo mi v tom nebýva.
@kavenkaa no mám ich na ramienka a aj výstrih tam je

https://www.astratex.sk/stahujuce-pancuchove-no... Ja som toto objavila ameriku, mňa to snaď stiahlo o dve čísla, maximálne odporúčam 🙂