icon

Ste spokojné s kabelkami Dajana Rodriguez?

26. okt 2024

Dobrý deň ako ste spokojne s kabelkami?

Strana
z3
jani854
18. júl 2025

poukážky Dajana Rodriguez na zľavu 70 € platné do 25.8.2025.

SK625ADJ1CSQ6

SK625ADJ1FWVJ

jani854
1. aug 2025

SK625ADJ1CSQ6
SK625DJ1FWVJ
Ak by niekto potreboval sú platné do 25.8

jani854
1. aug 2025

SK625ADJ1CSQ6
SK625DJ1FWVJ
Ak má niektorá záujem zľavový kód do Dajana RODRIGUEZ

simi_hankova
Autor odpoveď zmazal
24katarina24
Autor odpoveď zmazal
simi_hankova
Autor odpoveď zmazal
24katarina24
Autor odpoveď zmazal
24katarina24
Autor odpoveď zmazal
vejuska27
21. sep 2025

@anonym_autor kabelky dajana odporucam obchadzat z daleka - nekvalitnd. Majitelka cista truba, nekvalitne kabelky… ale kazdy zisti, aky je ten clovek ked riesi reklamaciu. Napisala som zlu recenziu a hned mi ju vymazala a blokla si ma…. Ja som ju dala na soi. A chvala bohu som vyhrala.

simi_hankova
22. sep 2025
@vejuska27

@anonym_autor kabelky dajana odporucam obchadzat z daleka - nekvalitnd. Majitelka cista truba, nekvalitne kabelky… ale kazdy zisti, aky je ten clovek ked riesi reklamaciu. Napisala som zlu recenziu a hned mi ju vymazala a blokla si ma…. Ja som ju dala na soi. A chvala bohu som vyhrala.

@vejuska27 ja som riešila takisto reklamáciu, 2x a úplne krásne vyriešili všetko, ešte lepšie než som čakala a rýchlo. A mám od nich viacero kabeliek a žiadny väčši problém s kvalitou som nikdy nemala. Všetky držia pokope všetko čo má, spracované sú pekne. AJ keď som s nimi riešila nejaké iné veci, nie reklamácie, tak boli zo zákazníckeho oddelenia veľmi milý, nápomocný a vyriešili to k mojej spokojnosti bez nejakých naťahovačiek.

vejuska27
23. sep 2025
@simi_hankova

@vejuska27 ja som riešila takisto reklamáciu, 2x a úplne krásne vyriešili všetko, ešte lepšie než som čakala a rýchlo. A mám od nich viacero kabeliek a žiadny väčši problém s kvalitou som nikdy nemala. Všetky držia pokope všetko čo má, spracované sú pekne. AJ keď som s nimi riešila nejaké iné veci, nie reklamácie, tak boli zo zákazníckeho oddelenia veľmi milý, nápomocný a vyriešili to k mojej spokojnosti bez nejakých naťahovačiek.

@simi_hankova uprimme tomu neverim….chovaju sa k ludom ako k hnoji.

vejuska27
23. sep 2025
@vejuska27

@simi_hankova uprimme tomu neverim….chovaju sa k ludom ako k hnoji.

@vejuska27 ak chcete mozem vam poslat aj vyjadrenie SOI. Ale kludne ja nikoho neodhovaram, iba vravim svoj nazor. Su to najvacsie spiny s akymi som sa stretla.

vejuska27
23. sep 2025
@vejuska27

@vejuska27 spravte si nazor co su to za spiny…

24katarina24
Autor odpoveď zmazal
simi_hankova
25. sep 2025
@vejuska27

@vejuska27 ak chcete mozem vam poslat aj vyjadrenie SOI. Ale kludne ja nikoho neodhovaram, iba vravim svoj nazor. Su to najvacsie spiny s akymi som sa stretla.

@vejuska27 Veď neverte :D mne to je jedno.
Tak možno Vy ste mala zlú skúsenosť a kopu ľudí zas nie. Možno Vám ho zmazali opodstatnene. To, že tu dáte nejaký screen, ktorý je v podstate vytrhnutý z kontextu a celej situácie, nič nedokazuje. A zato, že Vy ste mala zlu skúsenosť, ešte nemusí znamenať že aj iný a že je celá značka/firma hneď zlá.

inaemre
25. sep 2025
@ninusa221

Mám túto je krásna ale strašne palky pyta.

@ninusa221 😳😲 za tolko mam nadhernu, rucne situ Burberry.

simi_hankova
28. sep 2025
@inaemre

@inaemre tieto sú tiež robené ručne, len výšivky robí stroj.

inaemre
29. sep 2025
@simi_hankova

@inaemre tieto sú tiež robené ručne, len výšivky robí stroj.

@simi_hankova ano, ale niesu to Burberry 😁

simi_hankova
1. okt 2025
@inaemre

@simi_hankova ano, ale niesu to Burberry 😁

@inaemre nie.. ale stále je to len vyšívaná kabelka :D. Kupujete si len značku.. to meno. Inak je to kabelka jak kabelka. Jedine že proste dizajn, štýl je iný u každej tej značky... a ten nemusí sedieť každému. Je to len otázka vkusu.

anonym_7f13bb
1. okt 2025
@simi_hankova
Odpoveď bola zmazaná

@simi_hankova to je prosím ta len na niektoré kabelky ci na všetky? Ako to funguje myslím 😊

simi_hankova
4. okt 2025
@anonym_7f13bb

@simi_hankova to je prosím ta len na niektoré kabelky ci na všetky? Ako to funguje myslím 😊

@anonym_7f13bb Ahoj, podmienky poukazov: 70€ poukaz platí na všetky objednávky nad 160€, 30% poukaz platí na všetky objednávky bez obmedzenia 🙂. A malo by to byť myslím na všetko, nie len kabelky 🙂.
A akurát pozerám že SK825CBK4QCCJ je už použitý

multimlok
5. okt 2025

Aj ja darujem zľavové kupóny na nákup kabeliek a doplnkov Dajana Rodriguez 😊
30 % na všetko SK925BJN849RI
70 € pri nákupe nad 160 €
SK925CCI337Q6
SK925CCI329SG
SK925CCI3BNY7
SK925CCI3QTT9

alica110
5. okt 2025

Radšej Furla

ninusa221
6. okt 2025
@inaemre

@inaemre pozerala som si tie kabelky. Mne sa nepaci ten styl.. akoze ani od Dajany sa mi nepacia napriklad iba ta jedna mi padla do oka😁. A navyse ja som ju necvakala ale byvaly takze aspon nieco mam z neho😁.

jani854
Odpoveď bola odstránená
jani854
Odpoveď bola odstránená
simi_hankova
Odpoveď bola odstránená
anonym_5b9633
Autor odpoveď zmazal
simi_hankova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3