Ste spokojné s kabelkami Dajana Rodriguez?
Dobrý deň ako ste spokojne s kabelkami?
SK625ADJ1CSQ6
SK625DJ1FWVJ
Ak by niekto potreboval sú platné do 25.8
SK625ADJ1CSQ6
SK625DJ1FWVJ
Ak má niektorá záujem zľavový kód do Dajana RODRIGUEZ
@anonym_autor kabelky dajana odporucam obchadzat z daleka - nekvalitnd. Majitelka cista truba, nekvalitne kabelky… ale kazdy zisti, aky je ten clovek ked riesi reklamaciu. Napisala som zlu recenziu a hned mi ju vymazala a blokla si ma…. Ja som ju dala na soi. A chvala bohu som vyhrala.
@anonym_autor kabelky dajana odporucam obchadzat z daleka - nekvalitnd. Majitelka cista truba, nekvalitne kabelky… ale kazdy zisti, aky je ten clovek ked riesi reklamaciu. Napisala som zlu recenziu a hned mi ju vymazala a blokla si ma…. Ja som ju dala na soi. A chvala bohu som vyhrala.
@vejuska27 ja som riešila takisto reklamáciu, 2x a úplne krásne vyriešili všetko, ešte lepšie než som čakala a rýchlo. A mám od nich viacero kabeliek a žiadny väčši problém s kvalitou som nikdy nemala. Všetky držia pokope všetko čo má, spracované sú pekne. AJ keď som s nimi riešila nejaké iné veci, nie reklamácie, tak boli zo zákazníckeho oddelenia veľmi milý, nápomocný a vyriešili to k mojej spokojnosti bez nejakých naťahovačiek.
@vejuska27 ja som riešila takisto reklamáciu, 2x a úplne krásne vyriešili všetko, ešte lepšie než som čakala a rýchlo. A mám od nich viacero kabeliek a žiadny väčši problém s kvalitou som nikdy nemala. Všetky držia pokope všetko čo má, spracované sú pekne. AJ keď som s nimi riešila nejaké iné veci, nie reklamácie, tak boli zo zákazníckeho oddelenia veľmi milý, nápomocný a vyriešili to k mojej spokojnosti bez nejakých naťahovačiek.
@simi_hankova uprimme tomu neverim….chovaju sa k ludom ako k hnoji.
@simi_hankova uprimme tomu neverim….chovaju sa k ludom ako k hnoji.
@vejuska27 ak chcete mozem vam poslat aj vyjadrenie SOI. Ale kludne ja nikoho neodhovaram, iba vravim svoj nazor. Su to najvacsie spiny s akymi som sa stretla.
@vejuska27 spravte si nazor co su to za spiny…
@vejuska27 ak chcete mozem vam poslat aj vyjadrenie SOI. Ale kludne ja nikoho neodhovaram, iba vravim svoj nazor. Su to najvacsie spiny s akymi som sa stretla.
@vejuska27 Veď neverte :D mne to je jedno.
Tak možno Vy ste mala zlú skúsenosť a kopu ľudí zas nie. Možno Vám ho zmazali opodstatnene. To, že tu dáte nejaký screen, ktorý je v podstate vytrhnutý z kontextu a celej situácie, nič nedokazuje. A zato, že Vy ste mala zlu skúsenosť, ešte nemusí znamenať že aj iný a že je celá značka/firma hneď zlá.
@inaemre tieto sú tiež robené ručne, len výšivky robí stroj.
@simi_hankova ano, ale niesu to Burberry 😁
@simi_hankova ano, ale niesu to Burberry 😁
@inaemre nie.. ale stále je to len vyšívaná kabelka :D. Kupujete si len značku.. to meno. Inak je to kabelka jak kabelka. Jedine že proste dizajn, štýl je iný u každej tej značky... a ten nemusí sedieť každému. Je to len otázka vkusu.
@simi_hankova to je prosím ta len na niektoré kabelky ci na všetky? Ako to funguje myslím 😊
@simi_hankova to je prosím ta len na niektoré kabelky ci na všetky? Ako to funguje myslím 😊
@anonym_7f13bb Ahoj, podmienky poukazov: 70€ poukaz platí na všetky objednávky nad 160€, 30% poukaz platí na všetky objednávky bez obmedzenia 🙂. A malo by to byť myslím na všetko, nie len kabelky 🙂.
A akurát pozerám že SK825CBK4QCCJ je už použitý
Aj ja darujem zľavové kupóny na nákup kabeliek a doplnkov Dajana Rodriguez 😊
30 % na všetko SK925BJN849RI
70 € pri nákupe nad 160 €
SK925CCI337Q6
SK925CCI329SG
SK925CCI3BNY7
SK925CCI3QTT9
Radšej Furla

poukážky Dajana Rodriguez na zľavu 70 € platné do 25.8.2025.
SK625ADJ1CSQ6
SK625ADJ1FWVJ