icon

Sú rifle "mom fit" vhodné na zimu?

akvi
23. sep 2024

Ženy, ktoré trochu sledujete dnešnú módu, prosím vás, tie rifle strihu "mom fit", oni sa nosia také krátke? Aj v zime? Chcela som si kúpiť rifle, idem do obchodov a tam samé čudesné strihy a tieto "mom" mi pekne sedia, akurát tá krátka dĺžka, cítim sa v tom naozaj divne 😀 Nenosím a tým pádom ani nekupujem rifle nejako často, vždy mám takú tú rovnú klasiku, lenže taký strih som nikde nenašla 😅 Tak neviem, či mám ísť s dobou, alebo si počkám kým prejdú tieto 90-te roky zase k niečomu normálnejšiemu. 😀

tinkavvv
23. sep 2024

@akvi ano, nosia sa kratke. Kludne to skombinuj s ponozkami a teniskami. Alebo kotnikove topanky.

akvi
autor
23. sep 2024

@tinkavvv ďakujem za odpoveď. Začala som si všímať, čo nosia ženy a teda, toto som videla fakt len u pubertakov, tak fakt váham, aj keď strih je ozaj veľmi pohodlný a tenisky nosím rada.

sisska96
23. sep 2024

No hej tie vyzerajú otrasne. Pred pár rokmi hovorili, že tá trúba nepozná vlastné veľkosti :D a teraz je trend

akvi
autor
23. sep 2024

@sisska96 😂😅🙈 vieš čo, ono je to asi fakt len o zvyku. Ja som si vzala do kabínky tie dnešné strihy a strašne som sa bavila. Zvonove a tie široké rifle sme nosili v 90-tych rokoch. To poznám a ďakujem, neprosím. A potom som navliekla tie mom a oni sú fakt pohodlné a vyzerajú pekne na postave, kým sa nepozries na tú dĺžku 😅 Ale začínam objavovať aj výhody, napríklad v daždi nebudem zmacat spodky, nemusi ma trápiť, ako sadnú na zimné topánky a pod. 😂

domiklik
23. sep 2024

@akvi Sú pohodlné, lichotíve a opticky predlžujú nohy, vyšší pas vie pekne zákryt spodné brucho. Pre niektoré typi postáv fakt super. K tomu jednoduché, obtiahnute tričko, tenisky, v chladnejších dňoch nejaké pekné ponožky a super zaujímavý nevtieravy outfit je na svete. Alebo keď chceš bazáre sú plné "značkových" jeansov v super stave, určite si vyberies

morusha
23. sep 2024

@akvi Podľa mňa veľmi pohodlné a mladistvé...mne už práveže tie slim obtiahnuté rifle prídu nemožné

akvi
autor
23. sep 2024

@morusha no ved tie slim su pre mna tiez katastrofa. A to ja mam podla mna este velmi dobru postavu na svoj vek, nosim cislo 38 a mam taku praveze zensku postavu, ale slim-ky su podla mna naozaj len pre modelky..

@domiklik no zacinam sama seba ukecavat, ze to skusim..Ved zase, prinajhorsom ostanu lezat v skrini, nebudu prve, ani posledne handry, co nevynosim.. Ale fakt ma lakaju skusit, lebo uz davno mi tak nic nesadlo, ako toto. A pekne zakryte krize tiez ocenim..

lucia13022023
23. sep 2024

Ja si zas myslím, že tieto mom sa už moc nenosia. Ja som ich nosila pred troma rokmi asi, s holými členkami aj keď bol mínus 🤦‍♀️🤣 teraz sa mi to už nepáči, som skôr za straight fit, tieto som si kúpila v Zare a sú krásne, super pohodlné.. A hlavne zakryjú ponožky, čiže kľudne môžem mať aj podkolienky🤣🤣

akvi
autor
23. sep 2024

@lucia13022023 no ved ja taketo nosim poslednych 15 rokov, uplne najobycajnejsie rovne strihy s pasom, ktory nie je ani vysoky, ani prilis nizky. Lenze ja som tento strih nenasla nikde a to som presla asi 10 obchodov. Naposledy som si taky strih objednala z Tchiba a pozeram, ze veru aj teraz ich este maju. Aj ked chcela som si vyskusat, nerada kupujem takto cez net nieco, co ma sadnut dobre na postavu..

lucia13022023
23. sep 2024

@akvi jasne chápem. Nájsť dobre rifle je ťažšie ako nájsť muža snov 🤣