Sú spoločenské šaty zo Shein či Temu kvalitné?
Ahojte objednávali ste spoločenské šaty najlepšie dlhé. Aké máte skúsenosti nepôsobia lacno? Odporúčate? Potešili by ma aj fotky reálne ak máte nejaké čo by ste odporučili ďakujem
ja som raz, ani to nemam odfotene a isli do smetiaka.. material otrasny, cele otrasne. Skusala som aj obycajne letne saty toto leto, a tiez to bolo rovnake, aj ked farby tentokrat krasne, ale ten material.. stirh a sitie, stale take, ako keby tomu nieco chybalo, a do dnes z vrateneho tovaru penaize spat nemam, postovne 15eur naspat :DDD
skusit mozes, mozno budes spokojna... je to stasti a skusani, aj ked ja sa vzdy snazim citat recenzie, pozeram fotky.. ale proste nejak to nefunguje. radsej si objednam u nas saty, ked potrebujem, bonprix, posledne som si objednala dlhe z londonclub
ja som si objednala dvojo letných šiat,,za tú cenu - veľmi spokojná..
Mám, 2 kusy takých skôr párty šiat, nádherné sú, super sedia, farba krásna...No neskutočne z nich opadávajú trblietky, mala som ich všade, na zemi, po tele, deti vo vlasoch 😬
Dcérine šaty na stužkovú, musím uznať, že vypracovanie, materiál, celková kvalita za tú cenu úplne super. Na foto sú akurát rozbalené z balíka, takže neoprané, neožehlené a neskrátené. Objednali sme so Shein aj topánky, kabelku a doplnky, vzhľadom na to, že dcéra to využila len na tú jednú príležitosť. Všetko dohromady vyšlo do 50€.
Hlavne si pozri materiál z akého sú robene
Ja som už pár šiat objednávala z TEMU, aj letné, aj s dlhým rukávom, aj teraz pekne dlhé vianočné. Vždy som bola max spokojná.
Ja som skúšala z temu a som celkom spokojná 🙂
Kvalita je rovnaka ako v inych beznych obchodoch typu HM, Zara, alebo rozne internetove obchody typu iModa atd.
Vsetky tieto obchody maju totiz veci zo Shein.
Ano aj Zara a HM a podobne. Ano identicke veci.
A iModa dokonca pouziva este aj identicke fotky na modelkach ako v Shein, len si daju na to 300%
Spoločenské šaty z Temu, nemala som ich, velmi lacno pôsobili.

Ja som raz v zivote odtial objednala, lebo mali najdlhsie ake som na nete nasla. S kvalitou som spokojna, boli len trochu inej farby ako na obrazku, ale vsetci mi ich chvalili