Sú tieto nadkolenné čižmy ešte moderné?
Ahojte, kúpila som si čižmy, keď som ich videla hneď sa mi páčili podobné som nosila pred 10 rokmi. Priateľovi sa veľmi páčili no keď som ich ukázala kamoške hneď spustila aké sú hrozne, nemoderne, nevkusne a neviem co ešte. Ano, viem že mám nosiť čo sa mne páči no dosť ma zneistila či sú naozaj nemoderne a nevkusne 😄. Toto sú oni, posielam link https://www.zalando.sk/evenandodd-cizmy-nad-kol...
Podľa mňa sú príliš vysoké. Ale inak vhodné len pre vysokú ženu, aby na nej ukázali.
#autor ja k tomu nosievam šaty alebo koženú sukňu alebo tie kožené sukno-sortky... Mám podobne čižmy vysoké na opätku ale kožené nie semiš
@micusa2222 ☺️ to že ti to tvoje kamarátky nepovedali neznamená že na niekoho to vulgárne pôsobiť môže, že… pokiaľ si zoberieš dlhú sukňu kde nie je vidno že sú nad kolená - akonáhle si k tomu zoberieš mini alebo šortky, odpoveď poznáš…
Sú super, tieto čižmy nikdy nevyjdu z módy.
Ja by som ich nenosila ani keby sú posledný výstrelkom módy lebo mne sa nepáčia, ale keby sa mi páčili bolo by mi jedno či sú aktuálne v móde alebo nie. Ale to je vec vkusu , každému sa páči niečo iné. Ak sa ti páčia kúp si ich a nerieš čo si myslia iný a je jedno či kamoška alebo frajer
Ja by som zmrzla v takých čižmách. Za mňa nie sú vulgárne, možno na staršej žene by úplne vhodné neboli. Skôr pre mladšie ročníky a samozrejme štíhle.
Áno, ja ich nosím nie len k šatám/sukni, ale aj na úzke nohavice 🙂
Sú veľmi pekné....ja som práveže niekde čítala, že čižmy nad kolená sú túto zimu trendy. Takže nemáš čo riešiť!😉
Mne sa napríklad nepáčia. A urcite nie su elegantne.
Ja som si kúpila prednedávnom podobne 🥰🥰
Sú krásne a ku šatám alebo sukni nad kolená sú úplne ideálne a outfit potom vynikne..nerieš ze niečo bolo in pred rokom a teraz už nie..ved to neni niečo čo bolo tak dávno. Teraz sa už nosí všetko čo sa nám páči a kto chce nech si kupuje nové čižmy aj každý rok, aby bol IN 🤣 lebo každý hovorí o eko a slow fashion ale akonáhle ma byt niečo už nie IN, tak hneď ide obmieňať satnik čo teda eko ani slow zďaleka nie je 😁 ..a hlavne ze sa páčia tebe a priateľovi...ps: ja ani neviem o tom ze by in neboli, ale nevyznám sa 😅
Ano máte pravdu nosí sa všetko😄zajtra si dá Kim Kardashian hrniec na hlavu a bude z toho trend 😁
Je fakt ze to nieje nič ultra moderné, ale za mňa bežné elegantné čižmy. Ženy ktoré sa obliekajú elegantne, nosia dlhé šaty v zime sú super. Ku kabátu sa hodia. Čo je pre mňa hrôza,ak sa nakombinuje krátky sveter po pás, skinny rifle a dotoho tieto čižmy🙈 ale tak nie každý sa oblieka moderne... Čižmy su samé o sebe ok.
Velmi pekne su
V dnešnej dobe by som fakt neriešila co je moderné a čo nie. Momentálne sú in veci, čo som nosila ako 12-15 ročná.... A fakt nerozumiem niektorí veciam prečo sa zas vrátili 🫣
Su pekne 🙂
Čižmičky sú super, ber pokiaľ sú😁
Osobne si myslím že pri týchto topánkach to nie je otázka “vkusu” a “módy” ale skôr materiálu, tieto konkrétne topánky vyzerajú úžasne, ale keby sa zmenil materiál napríklad na semiš alebo imitáciu hadej kože, tam by sme už viaceré reagovali podobne ako kamarátka autorky😃
Navyše ak ich máte doma a neviete s čím skombinovať, odporúčam si na Instagrame nájsť účet kerina.wang, ktorá vo svojich príspevkoch outfity s týmto druhom topánok má, určite sa tým krok vedľa nespraví👌🏻
Taka Talianska móda. Nosia sa stále
V tomto roku a taktiez buduci rok budu opat velky trend skinny jeans prave v kombinacii s vysokymi cizmami tohto typu alebo pod kolena a o par mesiacov a hlavne buducu zimu budu vsade... 🙂 nosilo sa to aj predtym, ako zacal byt trend volne oversized rifle, potom postupne bootcut strih - volne na spodku, uzke na stehnach az budu opat skinny jeans, v kombinacii s cizmami ano, s teniskami nie
Trend sa opakuje (teraz rok 2015-2016)
Mozes ich kombinovat aj s dlhsim svetrom 👍
@biba_18 aj tak nemáš pravdu...
@micusa2222 v čom? že na mňa to pôsobí vulgárne? a ty si kto aby si mne hovorila čo sa mi má páčiť? 😂🤦♀️
@biba_18 a ty si KTO, že stále mudruješ a vnucuješ mi niečo, s čím nesúhlasím ??
Mám úplne podobné,nosím ich najviac so vzorovanymi pančuchami,plus upletove šaty a kozenna bunda,alebo úzke rifle,ja som typ že nosím,čo mi svedčí,nie čo je v móde.
@micusa2222 ja ti vnucujem čo konkrétne? ti zakazujem voľačo nosiť alebo naopak nútim nosiť? vážne?
@biba_18 si ty riadna porucha..a v konečnom dôsledku, ty si prvá začala mudrovať na môj komentár...takže sklapni
@micusa2222 ja mám sklapnúť a ty mňa nazývaš ropuchou, lebo hovorím čo sa mi nepáči na čižmách 😂🤦♀️ si jasná… kľudne si ich nos, čomu na tom nerozumieš?? 😂😂 a ja si o nich budem myslieť ďalej čo si myslím…

@biba_18 a čo je na tom vulgárne ? Ja sama mám podobné , veľmi dobre sa v nich chodí, veľmi dobre vyzerajú na nohe, a mám mnoho kamarátok a to dobre kritických,,,ešte mi ani jedna nepovedala, že sú vulgárrne...zvláštne...