icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?

liena111
7. aug 2024

Ahojte...poprosím o názor na tieto šaty či sú vhodné na svadbu alebo je to už trošku moc... pôvodne som z toho bola nadšená ako to vyzerá ..teraz začínam mať pocit či nebude lepšie na svadbu niečo jednoduchšie alebo je to ešte stále v norme. Čo myslíte?

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Strana
z2
katka700
7. aug 2024

@liena111 Chcelo by to trochu iný top, nemusí byť úplne svetlý ale tá čierna je k jemnuckej ružovej príliš kontrastna.

barborachors
7. aug 2024

@liena111 úprimne je to ako zaclona a ten cierny top k tej ruzovej... to sa uz nenosi je to starecke...

liena111
autor
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
7. aug 2024

K jemným farbám ako je táto nepasuje čierna. Skus pozrieť body ci top bielej alebo ešte lepšie krémovej farby. Veľmi pekne ti poslala kocka vyššie. A aj iné topánky, tuším, že na fotke sú tiež čierne čiže svetle farby, pekný jemný makeup, pekný účes a môže to byť ôk ;)

drobcek100
7. aug 2024

@liena111 ...baby..., tá žena,tie ženy... tá baba,tie baby !

madielilly
7. aug 2024

@liena111 podla mna kombinacia je p3kna,ale na take bezne nosenie.Nie na svatbu...Ak si pozvana na svatbu ako host ku stolu malo by to byt o dost elegantnejšie a spolocenskejsie ako to co si odfotila.Skus si vybrat saty podla svojo vkusu ktore budu hlavne tebe pohodlne,ale zaroven reprezentativne ako napriklad keby si sla na ples.Snad nechces vyzerat na svatbe jak ohreblo

tamitamitami
7. aug 2024

Sukňa kľudne ale top by som dala viac slávnostný....skôr béžový/sivý/svetlo hnedý a možno aj biely by mohol byť 😊

lauricka
7. aug 2024

Niečo iné k tej sukni.

netoppierka
8. aug 2024

Čipkovane body čierne, biele, krémové

milanemila
8. aug 2024

@liena111 strihovo su podla mna OK aj mas peknu postavu. Mne sa nepaci kombinacia bledunkoruzovej a tej ciernej. Ono to celkovo ani nevyzera ako saty, ale ako nejake bodycko so suknou. Aj ta latka vyzera dost tak “lacno” uz na fotke.

muchotrafka298
8. aug 2024

@milanemila to su aj saty a tricko, autorka svoj prispevok zmazala, kde pisala, ze ju nemame chytat za slovicka, ze napisala saty. Aj ked saty toto urcite nie su.
A ta latka nevyzera lacno, ono to je lacne.

princezna_bosorka
8. aug 2024

@liena111 podla mna su ok, ale ja by som si ich asi neobliekla

zuzanaokasova
8. aug 2024

@babulkomale predpokladám, že autorka je mladé dievča. Nevidím na tom nič zlé... body, top...co si len vyberie...

babulkomale
8. aug 2024

@zuzanaokasova stále je to tricko. Ci na mladej, ci na starej. Nevkusne na svadbu.

Strana
z2