icon

Sú tieto topánky nepremokavé?

Včera o 07:35

Treba mi kúpiť niečo na jar,jeseň do daždivého počasia. Nemáte skúsenosti s týmito topánkami? Chcem také klasické tenisky do práce, čo nepremoknu, nie turistické... Zaujali ma tieto Ecco a Rieker. Len neviem či ústí je to taká kvalita a úprava, že to neprenikne, nakoľko chodím do práce ráno 25 minút peši... Eidam nižšie linky. Ktoré by ste odporucali?

billy_jean
Včera o 07:39

@anonym_autor Vodotesná membrána ECCO udrží vaše nohy v suchu v každom počasí...

billy_jean
Včera o 07:41

@anonym_autor Remonte TEX – funkčná vrstva, vďaka ktorej je zvršok topánky nepremokavý a napriek tomu priedušný... Ja osobne by som išla do týchto. Ale osobne ich nemám, čiže svoju zákaznícku skúsenosť neviem pridať.

marsmykkok
Včera o 07:45

@anonym_autor Prvé, no neviem, podrážka určite vydrží-tá vyzerá dobre, len ak bude po ceste viac mlák a teda voda vyššia nad podrážku neverím nejako že tá koža neprepustí... Druhé netuším, nepoznám ten materiál, ale nepáčia sa mi, vyzerajú divne.

simsalabim
Včera o 07:49

@anonym_autor ja by som sla do tych Remonte. Mam doma jedny s od nich s membranou a vydrzali niekolko hodinovy lejak. A aj ten vrchny material na tychto, co si dala, sa mi zda do dazda lepsi ako Ecco.

autor
@billy_jean

@anonym_autor Remonte TEX – funkčná vrstva, vďaka ktorej je zvršok topánky nepremokavý a napriek tomu priedušný... Ja osobne by som išla do týchto. Ale osobne ich nemám, čiže svoju zákaznícku skúsenosť neviem pridať.

@billy_jean veď to som čítala, len vo isto a či má niekto skúsenosť s týmito topánkami.

autor
@marsmykkok

@anonym_autor Prvé, no neviem, podrážka určite vydrží-tá vyzerá dobre, len ak bude po ceste viac mlák a teda voda vyššia nad podrážku neverím nejako že tá koža neprepustí... Druhé netuším, nepoznám ten materiál, ale nepáčia sa mi, vyzerajú divne.

@marsmykkok veď to tiež neviem...

autor
Včera o 07:51
@simsalabim

@anonym_autor ja by som sla do tych Remonte. Mam doma jedny s od nich s membranou a vydrzali niekolko hodinovy lejak. A aj ten vrchny material na tychto, co si dala, sa mi zda do dazda lepsi ako Ecco.

@simsalabim fakt? Tak to som rada... A prosím ťa, oni sú v prednú trochu širšie na štýl barefoot či máš obyčajne? Mám jedny Rieker na tie sú také širšie, čo by som uvítala...

autor
@marsmykkok

@marsmykkok mne sa páčia aj tie druhé, len cena je dosť vysoká...

autor
@simsalabim

@simsalabim najradšej by som nejaké podobné barefoot, asi nevies odporučiť,však? Sa mi zdá, že ty nosia bf, či nie?

simsalabim
Včera o 07:54
@anonym_autor

@simsalabim fakt? Tak to som rada... A prosím ťa, oni sú v prednú trochu širšie na štýl barefoot či máš obyčajne? Mám jedny Rieker na tie sú také širšie, čo by som uvítala...

@anonym_autor neviem, ake su tieto, lebo tieto konkretne som nemala... ale ved ich vies bezplatne vratit, tak za vyskusanie nic nedas. Ja som mala nohy v suchu, ale to bol jediny den, co som ich mala v dazdi tolko hodin (na vylete v Irsku). Ja mam tiez rada siroku spicku, nic uzke neznesiem (mam problemove, operovane chodidla). Tie moje ju mali skor uzsiu... od Riekra mam 2 so sirokou spickou skoro ako barefooty, su super, ale nie s membranou. Mozem skusit pozriet, ci ich este maju.

simsalabim
Včera o 07:58
@anonym_autor

@simsalabim najradšej by som nejaké podobné barefoot, asi nevies odporučiť,však? Sa mi zdá, že ty nosia bf, či nie?

@anonym_autor tieto https://eobuv.sk/p/sneakersy-rieker-42424-10-mo... - zobrazuju sa nizsie pod tymi navrhmi, lebo ich uz nemaju. A v inej farbe som ich kupovala aj priamo na stranke rieker, ale neviem preco, neukazuje mi ich v objednavkach. Oni boli velmi rychlo vypredane, hned ako mi prisli tie prve, rychlo som chcela objednat aj tieto modre, ale uz ich ,nemali, potom som ich nasla na eobuv. Mozno ich budu mat v inej farbe aj tento rok. Ale - nie su do dazda, teda do silneho a dlhsieho urcite. Mierny dazd zniesli v pohode.

autor
Včera o 08:17
@simsalabim

@anonym_autor tieto https://eobuv.sk/p/sneakersy-rieker-42424-10-mo... - zobrazuju sa nizsie pod tymi navrhmi, lebo ich uz nemaju. A v inej farbe som ich kupovala aj priamo na stranke rieker, ale neviem preco, neukazuje mi ich v objednavkach. Oni boli velmi rychlo vypredane, hned ako mi prisli tie prve, rychlo som chcela objednat aj tieto modre, ale uz ich ,nemali, potom som ich nasla na eobuv. Mozno ich budu mat v inej farbe aj tento rok. Ale - nie su do dazda, teda do silneho a dlhsieho urcite. Mierny dazd zniesli v pohode.

@simsalabim ďakujem ti, ani mali aj minulý rok takéto podobne, skúsim ešte popozerať...

danielahamar
Včera o 10:14

existujú spreje na topánky, aby vytvorilo film