icon

Sú tričká Veronika In skutočne kvalitné?

22. apr 2024

Ahojte, natrafila som na slovensku znacku Veronika In, chcela by som skusit objednať tričko. Nemate nahodou niekto skusenosti? Bola by som vdacna za recenzie, kedze jedno tricko stojí 30-40€, ci naozaj je to kvalita a vydrzi nieco. Pripadne ako sedia veľkosti. Dakujem moc

autor
23. apr 2024

@susitko dakujem,tiez som volnejsie objednala

soldi
23. apr 2024

@adamar objednavam cez spravu na fb, na insta ju nesledujem

autor
5. máj 2024

Ahojte, objednala som si bambusove cierne tricko. Material veľmi príjemný,padavy, mohla som nechať aj tu dlhšiu vrlkost, meriam 170 cm, vzala som 170, ale ona mi písala,ze rozdiel medzi 170 a176 je 2 cm, tak aj to by mi bolo asi super. Ale neviem ci je to prackou,ci tak blbo uschlo,po oprati mi trošku sem tam ostali fliacky na chrbte, pouzila som tekutý prasok. Vam sa to nerobi?

belle_vie
5. máj 2024

Ja mam bamboo 1 saty z minulej kolekcie a 1 nove, uz som prala, ziadne fliacky nemaju.

autor
5. máj 2024

@belle_vie a prosim ta aku mas farbu?

autor
5. máj 2024

@belle_vie lebo chcem si kupit este nejake tricka bsmbusove, toto je fakt prijemne na tele, mozno to je prackou alebo cim... Trosku som posuchala handrickou a zmizli,tak asi nedostatocne vyplakane zeby?

autor
5. máj 2024

@belle_vie teda ide mi o to,ako sa tomu vyhnut🙈 zeby pracka bola na figu? Ma sice uz 9 rokov...

belle_vie
5. máj 2024

1 staroruzove a 2 okrove. Periem tiez tekutym praskom, na 30, s podobnymi farbami, proste klasika.

autor
5. máj 2024

@belle_vie hm, tak uvidím. Isto nie ue chyba v tricku. Dakujem

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
8. máj 2024

Baby ktore od nej kupujete tričká, neviete ako casto mava nove kolekcie? Teraz dala novu kolekciu na stranku...

adik64
8. máj 2024

Rozne, treba sledovat. Vacsinou na jar a na jesen, niekedy da aj 2-3 kolekcie po sebe a pod. Pred zverejnenim novej kolekcie zvykne dat zlavu na cely eshop.

autor
8. máj 2024

@adik64 aha,vdaka,vsimla som si,ze dala zlavu tento tyzden a od dnes nová kolekcia.

autor
9. máj 2024

@adik64 prodim ta, ty nemáš nejake bavlnene tricko od nej, ten volnejsi strih? Ja som si objednala a to je fakt obrovské,tak ci nahodou mi neusili zlu velkost 🤣🤣 na nej to nevyzera také velke

autor
9. máj 2024

@adik64 teda nahodou ci by si ki ho nepremerala,ak mas volnej strih S/M

adik64
9. máj 2024

Toto basic mám jediné také voľnejšie, môžem ti ho poobede premerať.
https://www.veronikain.sk/tricka/mierne-volne/b...
Ináč mám už len priliehavé nátelníky.
Ak by som sa do večera neozvala, pripomeň sa prosím 😉

autor
9. máj 2024

@adik64 dakujem,urcite sa pripomeniem.lebo som v soku 🤣🤣🤣 fakt je obrovske

autor
9. máj 2024

@adik64 ja mam toto, na nej vyzera super, na mne je raz tak velke

autor
9. máj 2024

@adik64 ahojky, uz si doma? Prepac,ze otravujem,ale velmi by mi pomohli tie rozmery tricka. Diky moc

adik64
9. máj 2024

Akurat som to pomerala a isla som ti pisat 🙂 Moje ma plecia cca 40 cm, prsia/pas 48 cm a dlzka 60 cm.

adik64
9. máj 2024

Mne sedi tak akurat, nie som v nom utopena

autor
9. máj 2024

@adik64 joj si moc zlata. Ja mam dlzku 66 ale ja dom si objednala 176, tak to moze byt,ale placia su 42, to by este uslo, no prsia pod pazuchami ma 54 cm

autor
9. máj 2024

@adik64 sedi ti fakt uplne super. Ja teraz neviem ci ten večkovy vystrih ma ine rozmery,ale ani na nej na fotke nie je take obrovske. A nezbehlo sa ti trochu pranim? Ale celkovo ja ho mam fakt velke. Asi im skusim napísať,ci by mi ho nezmensili ked aj za poplatok,skoda tricka takto. Ty teda objedbavas S/M a dlzku 170 cm?

adik64
9. máj 2024

Tak to je ozaj nejako vela... Skus jej zavolat a spytat sa, ona je v pohode, ochotna. Mozno sa naozaj stala chyba pri vyrobe.

autor
9. máj 2024

@adik64 ja som ho uz aj oprala,ci by sa nezbehlo,no nezbehlo 🙈🤣

autor
9. máj 2024

@adik64 a dakujem ti,si velmi mila,ze si mi ho zmerala

adik64
9. máj 2024

Ano, S/M a 170 cm. Ja mam podobne miery ako ona. U niektorych triciek rovnakej velkosti mam pocit, ze su tesnejsie ako ine, ale urcite nie takyto velky rozdiel.
Dufam, ze sa ti to podari vyriesit, daj potom vediet, ako to dopadlo

adik64
9. máj 2024

Rado sa stalo ♥️

autor
9. máj 2024

@adik64 ved prave,ze ja mam tiez take miery cca, objednala som jedno bambusove a to mi je akurat,aj ked radsej mohlo byt trosku dlhšie,raz som jej pisala a povedala,ze v dlzke je rozdiel 2 cm,tak reku toto idem vyskúšať dlhsie, dlzka mi nevadi ale sirka je velka fakt.

adik64
9. máj 2024

Cize mas dve tricka rovnakej velkosti, z toho jedno je ok a druhe velke? Ak je to tak, tak bude niekde chyba, mozno zamenili strihy.