Sú tričká Veronika In skutočne kvalitné?
Ahojte, natrafila som na slovensku znacku Veronika In, chcela by som skusit objednať tričko. Nemate nahodou niekto skusenosti? Bola by som vdacna za recenzie, kedze jedno tricko stojí 30-40€, ci naozaj je to kvalita a vydrzi nieco. Pripadne ako sedia veľkosti. Dakujem moc
Ahojte, objednala som si bambusove cierne tricko. Material veľmi príjemný,padavy, mohla som nechať aj tu dlhšiu vrlkost, meriam 170 cm, vzala som 170, ale ona mi písala,ze rozdiel medzi 170 a176 je 2 cm, tak aj to by mi bolo asi super. Ale neviem ci je to prackou,ci tak blbo uschlo,po oprati mi trošku sem tam ostali fliacky na chrbte, pouzila som tekutý prasok. Vam sa to nerobi?
Ja mam bamboo 1 saty z minulej kolekcie a 1 nove, uz som prala, ziadne fliacky nemaju.
@belle_vie a prosim ta aku mas farbu?
@belle_vie lebo chcem si kupit este nejake tricka bsmbusove, toto je fakt prijemne na tele, mozno to je prackou alebo cim... Trosku som posuchala handrickou a zmizli,tak asi nedostatocne vyplakane zeby?
@belle_vie teda ide mi o to,ako sa tomu vyhnut🙈 zeby pracka bola na figu? Ma sice uz 9 rokov...
1 staroruzove a 2 okrove. Periem tiez tekutym praskom, na 30, s podobnymi farbami, proste klasika.
@belle_vie hm, tak uvidím. Isto nie ue chyba v tricku. Dakujem
Baby ktore od nej kupujete tričká, neviete ako casto mava nove kolekcie? Teraz dala novu kolekciu na stranku...
Rozne, treba sledovat. Vacsinou na jar a na jesen, niekedy da aj 2-3 kolekcie po sebe a pod. Pred zverejnenim novej kolekcie zvykne dat zlavu na cely eshop.
@adik64 aha,vdaka,vsimla som si,ze dala zlavu tento tyzden a od dnes nová kolekcia.
@adik64 prodim ta, ty nemáš nejake bavlnene tricko od nej, ten volnejsi strih? Ja som si objednala a to je fakt obrovské,tak ci nahodou mi neusili zlu velkost 🤣🤣 na nej to nevyzera také velke
@adik64 teda nahodou ci by si ki ho nepremerala,ak mas volnej strih S/M
Toto basic mám jediné také voľnejšie, môžem ti ho poobede premerať.
https://www.veronikain.sk/tricka/mierne-volne/b...
Ináč mám už len priliehavé nátelníky.
Ak by som sa do večera neozvala, pripomeň sa prosím 😉
@adik64 dakujem,urcite sa pripomeniem.lebo som v soku 🤣🤣🤣 fakt je obrovske
@adik64 ja mam toto, na nej vyzera super, na mne je raz tak velke
@adik64 ahojky, uz si doma? Prepac,ze otravujem,ale velmi by mi pomohli tie rozmery tricka. Diky moc
Akurat som to pomerala a isla som ti pisat 🙂 Moje ma plecia cca 40 cm, prsia/pas 48 cm a dlzka 60 cm.
@adik64 joj si moc zlata. Ja mam dlzku 66 ale ja dom si objednala 176, tak to moze byt,ale placia su 42, to by este uslo, no prsia pod pazuchami ma 54 cm
@adik64 sedi ti fakt uplne super. Ja teraz neviem ci ten večkovy vystrih ma ine rozmery,ale ani na nej na fotke nie je take obrovske. A nezbehlo sa ti trochu pranim? Ale celkovo ja ho mam fakt velke. Asi im skusim napísať,ci by mi ho nezmensili ked aj za poplatok,skoda tricka takto. Ty teda objedbavas S/M a dlzku 170 cm?
Tak to je ozaj nejako vela... Skus jej zavolat a spytat sa, ona je v pohode, ochotna. Mozno sa naozaj stala chyba pri vyrobe.
@adik64 ja som ho uz aj oprala,ci by sa nezbehlo,no nezbehlo 🙈🤣
@adik64 a dakujem ti,si velmi mila,ze si mi ho zmerala
Ano, S/M a 170 cm. Ja mam podobne miery ako ona. U niektorych triciek rovnakej velkosti mam pocit, ze su tesnejsie ako ine, ale urcite nie takyto velky rozdiel.
Dufam, ze sa ti to podari vyriesit, daj potom vediet, ako to dopadlo
Rado sa stalo ♥️
@adik64 ved prave,ze ja mam tiez take miery cca, objednala som jedno bambusove a to mi je akurat,aj ked radsej mohlo byt trosku dlhšie,raz som jej pisala a povedala,ze v dlzke je rozdiel 2 cm,tak reku toto idem vyskúšať dlhsie, dlzka mi nevadi ale sirka je velka fakt.
Cize mas dve tricka rovnakej velkosti, z toho jedno je ok a druhe velke? Ak je to tak, tak bude niekde chyba, mozno zamenili strihy.

@susitko dakujem,tiez som volnejsie objednala