icon

Sú tričká Veronika In skutočne kvalitné?

22. apr 2024

Ahojte, natrafila som na slovensku znacku Veronika In, chcela by som skusit objednať tričko. Nemate nahodou niekto skusenosti? Bola by som vdacna za recenzie, kedze jedno tricko stojí 30-40€, ci naozaj je to kvalita a vydrzi nieco. Pripadne ako sedia veľkosti. Dakujem moc

Strana
z3
autor
9. máj 2024

@adik64 ano, ale jedno je bambusove S/M,to tiez je z volnejsich, to mi sedi rozmerovo a toto je bavlnene S/M a vyzera na XL🤣

adik64
9. máj 2024

A obe su rovnaky model, len iny material?

autor
9. máj 2024

@adik64 nie model nie je rovnaký, iba velkosti. Tieto mam, len v inych farbach. To hnede je bambus,sedi ki tak ako jej a ti druhe sa mi nezda,ze by bolo nejake oversized na fotke, jej sedí pekne,

autor
9. máj 2024

@adik64 no nic,uvidím ci ho nebude chciet mama alebo jej skúsim zajtra napísať, musi aj tak vyschnut,ja som ho aj oprala ak by sa zbehlo,ale nezbehlo sa samozrejme🤣🙈

adik64
9. máj 2024

Nezbehne sa ti, to su kvalitne latky 😄 Skus sa jej ozvat, ona je fakt ustretova pri reklamaciach, urcite to vyriesite. Bola by skoda, keby si ho nemohla nosit.

autor
9. máj 2024

@adik64 dakujem ti moc,poriesim to😊

autor
24. máj 2024

Baby ktoré to máte odsledovane... Ako často dáva nejaké zľavy? Teraz pridala nové kolekcie a predtým dala zľavy...chcela by dom si kúpiť este jednu-dve bambusové tričká, sú veľmi príjemné. Ale jedno stojí 50€, tak nejaké zkacnenie by padlo vhod...

belle_vie
29. máj 2024

Teraz ma 15 %. Ja som si tiez doobjednavala kratke s bambusom, z toho bambusu mam 2 dlhe tricka a 2 saty a je to nenormalne prijemny material, ine uz nechcem 🙂

autor
29. máj 2024

@belle_vie je to veľmi príjemný materiál, tiež mám krátke aj predĺžené. No to predĺžené som minule šla do mesta s crossbody kabelkou a ako som ju mala krížom,tak pod remienkom sa mi urobili zmolky. Tebe sa to nestalo? A ktoré konkrétne typy máš?

autor
29. máj 2024

@belle_vie nerobia sa tebe zmolky pod remienkami od kabeliek/ruksakov? Lebo ináč sú fakt úžasné,padavy materiál...netreba žehliť .. ktoré tričká bsmbusove máš ty?

belle_vie
29. máj 2024

Mam tie minimalistic s dlhym rukavom. Teraz si davam robit verzie s kratkym, to tricko s vystrihom na chrbte a s vystrihom vpredu.
Pokial ide o trvacnost, vsetko mam novu kolekciu, takze ich nenosim dlho, nic na nich nevidim. A mam saty z minulorocnej bamboo edicie a tiez su stale pekne.

autor
29. máj 2024

@belle_vie a nosis s nimi kabelku alebo ruksak? Pod tým ako sú remienka sa ti neurobili zmolky?

adik64
29. máj 2024

Ahoj, prosim ta, podarilo sa ti vyriesit to tricko? Ako to dopadlo?

autor
29. máj 2024

@adik64 ahoj, písala som jej,že či to sú dobré rozmery,že mi je veľké, či by mi to nemohli upraviť na moje naklady, ale vobec neodpisala. Tak nakoniec našťastie si ho nechá mamina,sice este aj jej je veľké,ale tak aspoň dúfam ho využije na doma. To bolo to bavlnene.
Ale celkovo nechápem tým rozmerom. Mám "comfy" bambusové 170 cm, ok,ale reku prijala by som trošku dlhšie,tak este jedno som si také isté objednala,ale 176 cm a úplne rovnako dlhé je. Tieto mi prídu také akurát,keď si ich dám do nohavíc.
No a ešte som si objednala jedno bambusove predĺžené,teda to je fakt dlhé ale aj dosť široké,teda tá istá veľkosť na nej vyzera nie až taká veľká,ale toto mi nevadí lebo ten bambus je taký super padavy materiál. Ale to chcem povedať,že sa neviem trafiť do velkosti.

No ale sklamalo ma,že som mala pár hodín,zo dve tri hodinky crossbody kabelku a vieš občas som si ju napravila,narovbala a to predĺžené bambusové tričko sa pod remienkom kabelky tie miesta zozmolkaveli trochu. Ty máš aj bambusové tričká? Tebe sa to nerobi? Lebo toto bolo v zľave, ale plná cena je 50€ a teda to mi príde dost na to aby sa to zmolkavelo,veď vždy nosím kabelky do sebou, tak nechápem...

adik64
30. máj 2024

Mam jedno bambusove, ale este som ho nemala na sebe. Ked ho otestujem, napisem ti 🙂 S bavlnenymi sa mi toto nestalo, tie su vsetky ok.

autor
30. máj 2024

@adik64 ďakujem,tak potom napis prosím ta. Lebo chcela som si ešte bambusové objednať,sú také príjemnejšie ako bavlnené, ale tsk teraz neviem...

autor
30. máj 2024

@adik64 našla som toto, takže je to prirodzené pre bambusové vlakna

adik64
30. máj 2024

Tak to bude tym materialom, s tym sa asi neda nic urobit 🙁

autor
30. máj 2024

@adik64 škoda 🥺

salonka22
11. jan 2025

@katka533 Ak si sijes, tak musíš vedieť, že dobre ušité tričko, aby vyzeralo ako z obchodu, nie je záležitosť jednej hodiny. Do toho zarataj kvalitný materiál, nie tričkovinu za 10e/m, ktorý vydrží dlho, nepokruti sa, nezmolkuje, rataj krajčírku, fotenie, reklamu - a keby si aj posledné dve položky nerátala, 40€ ti nemôže prísť ako vysoká cena. To nie je biznis, to je cena oblečenia usiteho dospelým človekom na Slovensku. Ja si sijem tiež, ale pri dvoch malých deťoch a robote fakt nemám chuť riešiť úpravy strihu, aby mi sedel, aby som mala pekne napnuty pásik okolo krku, ktorý sa nekruti, neťahá, neodstáva... Radšej takto podporím nejakého slovenského výrobcu. A odkedy sijem, viem si spočítať, čo stojí výroba oblečenia.

Strana
z3