Tenisky z Pepca na behanie
Baby je to taký prehrešok? Kúpiť tenisky z pepca na beh? Kamoška má vysmiala, že to radšej nebehat vôbec..ako v takých teniskách..
Je pravda že o kvalite tam nemôže byť reč , taká blbá nie som aby som to nevedela, sú pekné na pohľad nič viac..
Avšak nezarábam , mám malé dieťa a veľmi som pribrala..neubehnem 10km a ani neviem či ma to bude baviť pravidelne a či budem môcť ..zo začiatku dám Max 2 km spojených s rýchlou chôdzou..
Ak by ma to chytilo , tak budem šetriť na kvalitné ..čo si myslíte? Je to taky prehrešok? Ďakujem
ale tieto moje adidasy sú skôr len na nosenie a nie na behanie, asi aj Pepco budú tak, že sú len topánky na nosenie v športovom štýle ale nie na behanie určené
lacne topanky na sport ti vedia zarobit na fajny zdravotny problem, hlavne, ak mas nadvahu
Kamoska ma pravdu. Nie je to prehresok, ale zbytocne si budes nicit nohy a mozno ta to aj odradi od behu. Moje prve bezecke tenisky boli z Lidla a mala som tak hrozne krce, ze som sa na cele behanie vykaslala. Potom ma manzel nahovoril na tenisky z Decathlonu za necelych 30e a mam ich uz asi 5 rokov...su uzasne, makkucke a beh ma chytil, takze som si kupila potom aj bezecke oblecenie. A v Decathlone mas najlacnejsie bezecke nejak za 11 alebo 12 eur. Na zaciatok staci a budes naozaj spokojna.
Nešla by som do tenisiek z pepca. Ani za 2€
Chceš behat koli ZDRAVIU tak prečo si ho chceš nicit zároveň nesprávnou obuvou ?👀 nerozumiem
Stačí vychytať niekde akcie a dajme tomu puma nike bývajú niekedy do 30€
presne ako píše missviolet, kvalitná obuv je pri behu to najdôležitejšie. Oblečené môžeš mať, čo len chceš, to ti môže byť max. tak nepohodlné, ale nesprávna obuv vie narobiť veľké problémy. Kĺby ti namáha už nadváha a zlá obuv ich vie parádne "doklepnúť". Na teniskách fakt nešetri, choď do kamenného obchodu, nie do Pepca, ale do športového a nechaj si poradiť
Radsej v decathlone ako lacne rady znackovych tenisiek(adidas, nike - take tie za 30 eur - su jednoducho rovnako kvalitne ako tie z pepca za 12 eur len su obrandovane)..v decathlone si kup okolo 30 eur, nie tie najlacnejsie a uvidis, dobre ti posluzia..mas tam aj uvedene, pre aku intenzitu sa hodia - napr.3x tyzdenne max 1h

mám tieto:
https://www.sportisimo.sk/adidas/run-60s-2.0/63...