Termo legíny Lelosi Polarosi Siberia: veľkosti a skúsenosti
Aké sú veľkostne? Myslím tie Polarosi Siberia. Máte niekto?🙂 vďaka.
Normalne nosim M,polarosi mam tiez M,ale siberosi L..su mi sice kus dlhsie,no neviem,ci M by nebolo tesne..
Màm 160 cm, objednané som mala M aj L, ale obe som musela vrátiť, lebo mi boli dosť dlhé.
Podla mna kvalita vyzerala fajn, ale boli mi strasne dlhe.
Ja som si ich objednala raz a nikdy viac...po prvé, su tuhšie, takže som musela kupovať väčšie číslo a po druhé...po 2 tyzdnoch od kúpy sa mi zacali trhat medzi nohami a na kolenach sa ako keby trhali vlákna..zacalibsa tak ako keby vyšuchavat ako by som po kolenach chodila..a to som si mala za ten cas oblecene dokopy 3x a aj to len tolko ze sme sli do mesta, alebo na nákup, teda som ich nemala celý deň na sebe...a ked som ich reklamovala a pisala aj posielala fotky, tak mi povedali ze nech ich pošlem späť ale vratia mi len polovicu suny....takze trochu drahsie ma vyslo nosenie tychto legin .. inak s ostatnymi som spokojna, ale tie polarosi urcite uz nie

Mam Polarosi aj Siberosi.
Co presne myslis ake su velkostne? Mam Lko a obvykle Lko nosim, su mi dobre. Mozno trosku dlhsie, a to mam normalnych 170cm. Tie Polarosi su inak fakt velmi teple.