icon

Termo legíny Lelosi Polarosi Siberia: veľkosti a skúsenosti

20. dec 2024

Aké sú veľkostne? Myslím tie Polarosi Siberia. Máte niekto?🙂 vďaka.

colsami
20. dec 2024

Mam Polarosi aj Siberosi.
Co presne myslis ake su velkostne? Mam Lko a obvykle Lko nosim, su mi dobre. Mozno trosku dlhsie, a to mam normalnych 170cm. Tie Polarosi su inak fakt velmi teple.

tani777
20. dec 2024

Normalne nosim M,polarosi mam tiez M,ale siberosi L..su mi sice kus dlhsie,no neviem,ci M by nebolo tesne..

kavenkaa
21. dec 2024

Màm 160 cm, objednané som mala M aj L, ale obe som musela vrátiť, lebo mi boli dosť dlhé.

margarety
21. dec 2024

Podla mna kvalita vyzerala fajn, ale boli mi strasne dlhe.

janqa27
27. dec 2024

Ja som si ich objednala raz a nikdy viac...po prvé, su tuhšie, takže som musela kupovať väčšie číslo a po druhé...po 2 tyzdnoch od kúpy sa mi zacali trhat medzi nohami a na kolenach sa ako keby trhali vlákna..zacalibsa tak ako keby vyšuchavat ako by som po kolenach chodila..a to som si mala za ten cas oblecene dokopy 3x a aj to len tolko ze sme sli do mesta, alebo na nákup, teda som ich nemala celý deň na sebe...a ked som ich reklamovala a pisala aj posielala fotky, tak mi povedali ze nech ich pošlem späť ale vratia mi len polovicu suny....takze trochu drahsie ma vyslo nosenie tychto legin .. inak s ostatnymi som spokojna, ale tie polarosi urcite uz nie