Tipy na kvalitné lyžiarske oblečenie pre dospelých
Ahojte, s manzelom sme si dali predsavzatie viac sa hybat a naucit sa lyzovat a ako spravna zena potrebujem najprv vsetko nakupit samozrejme😃
Teraz ma zaujima cisto oblecenie. Lyziarske nohavice, bundy, popripade prilby a topanky do snehu.
Zaujimali by ma znacky s ktorymi mate skusenosti a ste spokojne, take aby sme sa nepremocili hned prvu hodinu v snehu, aby boli teple no nie hrube aby v nich bolo prijemne proste. Financne kludne mozme sa bavit aj o vyssich hodnotach ale to uz by som brala, ze mi to oblecenie vydrzi niekolko rokov. Dakujem pekne😊
Uvex ako pisu hore. Oblecko este colmar, spyder.. ale v pohode aj alpinepro, nirthfinder..
Oplati sa kupit v parndorfe
@really8 ozaj suvisport je fajn. Odporucam aj na lyze. Maju aj zanovne - pre novacika podla mna netreba uplne nove, drahe lyze.
@greta2017 za mňa spodná vrstva merino, druhá vrstva merino na to fleesova mikina a lyžiarska bunda.. Merino aj keď sa spotis tak nechladi ako bavlna... Len treba dodržiavať návod n a pranie ak chceš aby vydržalo niekoľko sezón... Šiju aj n a zákazku v samorine
@greta2017 lyžiarska bunda aj nohavice určite Kilpi šik a hlavne funkčné, lepené švy (aj vyhrievané bundy majú), okuliare Uvexy, dobre sadnúca prilba, rukavice Leki (aj vyhrievané), nákrčník a tyčinka na opaľovanie. Spodná vrstva kľudne aj Lidl🙃.
My sme s dcerou rekreacne lyziarky, chodime raz za rok na par dni, vsetko mame z Decathlonu a zijeme....

@greta2017 prilba, okuliare - uvex, snehule - moonboot, lyžiarska bunda, nohavice - goldbergh.. 🙂 a áno, aj mne sa lyžuje lepšie, keď som pekne oblečená a využiješ aj inde