icon

Tipy na kvalitné zimné bundy pre 1,5 ročné dievča

6. okt 2025

Máte tipy na zimné bundy pre 1,5 ročne dievča? Niečo teple, čo vydrží, nepremokavé 🙂 na cene nezáleží

really8
6. okt 2025

@anonym_autor 1,5 rovcnej staci bunda z tchiba, lidla, lindexu...

anonym_0ece7f
6. okt 2025

My sme nosili zimnú kombinézu do parkov napr Lindex hm a keď vyslovene bundu tak mali sme od značky Newbie sú super dlho vydržia ale nepremokavé úplne nie sú tie som využívala skôr do mesta

majlo1234
6. okt 2025

Columbia mame a overal patagonia

luckajozko21
6. okt 2025

reima, columbia

snowflakenel
6. okt 2025

Mame overaly, oteplovaky aj bundy z lidla. Nosila ho moja prva starsia,,potom sestrina, potom zas moja mladsia a stale su ako nove.
Mala som z lindex aj hm, no ta vypln vnuti akoby sa stiahla a ostalo to tensie. Este aj tchibo ma kvalitne zimne aj nepremokave do dazda.
Vyssia cenova kategoria Reima. Ale to uz je dost nakladne

evcagabi
6. okt 2025

Ja som mojej 13m kupila znacky mikk-line, sama som na nu zvedava ale vyzera fajn a aj na teraz softshelovy overal - stym som max spokojna

olimuc
6. okt 2025

Severske znacky - Reima, Lassie, Racoon, Lego wear, Finkid, spomenuty Mikk- line , Playtech by Name it, Caretech atd … je ich vela. Aj ked 1,5 rocnemu staci aj Topolino, Fix od Lindexu alebo Tchibo. Ani nelyzuje, ani nebude pobehovat a valat sa po snehu 3-4 h vkuse. A tieto su tiez fajn a nestoja majland