Tipy na kvalitné zimné bundy pre 1,5 ročné dievča
Máte tipy na zimné bundy pre 1,5 ročne dievča? Niečo teple, čo vydrží, nepremokavé 🙂 na cene nezáleží
My sme nosili zimnú kombinézu do parkov napr Lindex hm a keď vyslovene bundu tak mali sme od značky Newbie sú super dlho vydržia ale nepremokavé úplne nie sú tie som využívala skôr do mesta
Columbia mame a overal patagonia
reima, columbia
Mame overaly, oteplovaky aj bundy z lidla. Nosila ho moja prva starsia,,potom sestrina, potom zas moja mladsia a stale su ako nove.
Mala som z lindex aj hm, no ta vypln vnuti akoby sa stiahla a ostalo to tensie. Este aj tchibo ma kvalitne zimne aj nepremokave do dazda.
Vyssia cenova kategoria Reima. Ale to uz je dost nakladne
Ja som mojej 13m kupila znacky mikk-line, sama som na nu zvedava ale vyzera fajn a aj na teraz softshelovy overal - stym som max spokojna
Severske znacky - Reima, Lassie, Racoon, Lego wear, Finkid, spomenuty Mikk- line , Playtech by Name it, Caretech atd … je ich vela. Aj ked 1,5 rocnemu staci aj Topolino, Fix od Lindexu alebo Tchibo. Ani nelyzuje, ani nebude pobehovat a valat sa po snehu 3-4 h vkuse. A tieto su tiez fajn a nestoja majland

@anonym_autor 1,5 rovcnej staci bunda z tchiba, lidla, lindexu...