Tipy na letné šaty s definovaným pásom
Ahojte, hľadám konkrétne tipy na letné večerné a tiež plážové šaty z ľahkého materiálu, ktoré majú definovaný pás. Bežné stránky už mám pozreté a som sklamaná aké strihy sa teraz predávajú. Buď sú veľké, neforemné, alebo majú krikľavé farby a divoké vzory... nič ženské s definovaným pásom čo sadne na postavu neviem nájsť. Som vysoká, chudá a mám pocit, že tie široké strihy veľmi ničia postavu a vyzerám v tom ako vo vreci. Tie čo sa vyznáte a máte rady módu, budem vďačná za konkrétne tipy šiat.
Mám rada veci z cribs.sk ale inak si dávam dosť vecí - najmä šiat šiť na mieru, nie je to také drahé ako by sa mohlo zdať, najmä kvôli tomu, že tie šité veci mi vydržia veľmi dlho (roky) 🙂
Pripnem sa. Hladam niečo podobné už 2 týždne, zatial som nenašla nič dostatočne kvalitne a elegantne.
Akurat som natrafila na cityjeans.sk mozno by si tam nieco nasla. Tiez mam problem najst pekne saty,co sa mi aj paci je z polyesteru a ten neznasam. Znesiem iba bavlnu,viskozu,muselin.
a aký je tvoj štýl? Niečo takéto myslím tie plážové:
https://www.aboutyou.sk/p/lascana/plazove-saty-...
ahoj, som tiež vysoká a štíhla, bez definovaného pásu by som bola ako vo vreci ... ja to riešim opaskami, tými sa da krásne zvýrazniť pás 🙂

Ahoj,skús pozrieť erikafashion.sk