Tipy na rifle pre ženy
Mám 41 rokov, nosila som doteraz skinny. Cítim sa v nich dobre, ale chcem si kúpiť aj nejaký iný strih. Celkom ma zaujali mom fit rifle. Nosíte ich? Alebo aké typy rady nosíte? Kľudne ma poteší aj značka, link. Ktoré budú lichotivé k postave...a hlavne nie moc tvrdé...
@anonym_f05097 poznáš ju osobne alebo na základe čoho píšeš také bludy? a aj keď ju poznáš osobne, podľa čoho vieš že má chudé nohy - keď nosí široké gate? 🧐
@anonym_autor ja su spokojena s riflama v reservede. Aj skinny mam, aj jine strihy
@anonym_f05097 poznáš ju osobne alebo na základe čoho píšeš také bludy? a aj keď ju poznáš osobne, podľa čoho vieš že má chudé nohy - keď nosí široké gate? 🧐
@biba_18 však sem pridala fotku, vidím...😉
@gabrielkaa áno, mám extrémne komplexy 🤣🤣🤣 strašne ti závidím, že si kosť a koža 🙈 a musíš malý zadok a nohy palice schovávať do širokých nohavíc
@anonym_f05097 tak to vyzerá …. Podľa tvojich príspevkov. Ja sa neznížim natoľko aby som kritizovala tvoj vkus a tvoju postavu 🙂. Asi musis byt veľmi nešťastná a nevyrovnaná 😉
@anonym_f05097 tú fotku v kabáte? tam jej vidiś nohy? 😲
@anonym_f05097 tak to vyzerá …. Podľa tvojich príspevkov. Ja sa neznížim natoľko aby som kritizovala tvoj vkus a tvoju postavu 🙂. Asi musis byt veľmi nešťastná a nevyrovnaná 😉
@gabrielkaa presne tak, je to závideniahodné, naozaj
@anonym_f05097 tú fotku v kabáte? tam jej vidiś nohy? 😲
@biba_18 kašli na ňu…. Pod anonymným nickom sa tu realizuje. Na viac asi nemá
@koniarova 😀presne tie sive mam na sehe akurat.
@gabrielkaa mne tento strih nesedi. Ja len skinny.
@biba_18 kašli na ňu…. Pod anonymným nickom sa tu realizuje. Na viac asi nemá
@gabrielkaa áno, nemám 😢😢 fňuk
@gabrielkaa mne tento strih nesedi. Ja len skinny.
@ibatanecnica veď to je ok. Ja som na začiatku písala, že mám asi každý strih rifli. Ale tuto jedna anonymná teta sa s tým nevie psychicky vyrovnať, že niekto nosí aj iný strih nohavíc tak tu vyskakuje….🙂
@ibatanecnica veď to je ok. Ja som na začiatku písala, že mám asi každý strih rifli. Ale tuto jedna anonymná teta sa s tým nevie psychicky vyrovnať, že niekto nosí aj iný strih nohavíc tak tu vyskakuje….🙂
@gabrielkaa 😭😭😭😭😭😭 áno, neviem sa s tým zmieriť, čo budem teraz robiť
Odporucam behnut do Sinsay. Super ceny, aj kvalitovo velmi dobre. Najdes si urcite strih, ktory ti bude vyhovovat.
Dám vám tu aj názor chlapa, za mňa sú všetky tie široké rifle hnus ktoré nepristanú žiadnej žene, či štíhla a vysoká, alebo zaoblenejšia, na všetkých mi to príde otrasné. Skinny pekne zvýraznia postavu a žena v nich vyzerá príťažlivo, čo sa o tých širokých nedá povedať 😀 . Väčšina mužov čo poznám má podobný názor. Dúfam že ma tu teraz neukameňujú tie ktoré obľubujú široké rifle 😎
Dám vám tu aj názor chlapa, za mňa sú všetky tie široké rifle hnus ktoré nepristanú žiadnej žene, či štíhla a vysoká, alebo zaoblenejšia, na všetkých mi to príde otrasné. Skinny pekne zvýraznia postavu a žena v nich vyzerá príťažlivo, čo sa o tých širokých nedá povedať 😀 . Väčšina mužov čo poznám má podobný názor. Dúfam že ma tu teraz neukameňujú tie ktoré obľubujú široké rifle 😎
@anonym_4fa62f Ani tomu môjmu,ale bacha.Môžeš byť označený za 5.cenovú skupinu 😁
@anonym_4fa62f môjmu mužovi sa široké rifle páčia. Takže pridávam názor chlapa aj ja.😃 Páči sa mu, keď sa blízko 50ky obliekam mladistvo.
@anonym_4fa62f môjmu mužovi sa široké rifle páčia. Takže pridávam názor chlapa aj ja.😃 Páči sa mu, keď sa blízko 50ky obliekam mladistvo.
@anonym_ff0fcb Aj môjmu chlapovi sa páči tak ako sa obliekam, teda aj široké strihy riflí, takisto aj môjmu okoliu a to žijem naozaj v obrovskom meste…. 🙂….
Zhodnime sa na tom, že je v poriadku, ak sa obliekame tak, aby sme sa cítili dobre my a ideálne sa páčili aj svojmu partnerovi .🙂
Ja nosím len skinny, páčia sa mi ešte akurát mom jeansy, tie som si aj jedny nedávno kúpila, ale inak za mňa všetky tie široké rifle nie 🙂 manželovi sa to tiež nepáči, nevyzerá to vraj žensky a "zošpaťuje" to postavu. Každý má iný vkus, ale dalo sa to tu predísť aj bez urážok ako tak čítam niektoré komentáre 🫣
@anonym_331299 no ja som nizna (153 cm) a stihla (44 kg) a hodia sa mi iba skinny. Pripadne iba zvonove, proste rozsirovat sa to musi iba od kolien dolu. Minule som si skusila tie sirike a skoro som sa pocurala od smiechu.
Mne sa tie siroke pacia na vysokych chudych zenach/dievcatach…
Ale nemyslim si, ze ide len o vysku/vahu. Ale o celkovo o typ akym je zena. Napr.moja sestra je tiez nizka a moze si na seba obliect aj vrece od cementu a bude to vyzera dobre 🤷♀️
A teda tych gcrajucich smajlov nechapem. To ze, to niekomu pride nezenske a nepaci sa mu to, je v poriadku. To ze to nevie vyjadrit bez urazky mi vsak pride zvlastne
@ktobytobolpovedal fajn Výška a váha, k rifliam...

@anonym_331299 Nemam krive ani tučné nohy. Športujem pravidelne 🙂. Vyzerá ze ta niečo trápi, lebo tvoje príspevky zaváňajú komplexami. 😉
@gabrielkaa áno, mám extrémne komplexy 🤣🤣🤣 strašne ti závidím, že si kosť a koža 🙈 a musíš malý zadok a nohy palice schovávať do širokých nohavíc