icon

Tipy na štýlovú a teplú bundu pre ženy

sisi1837
7. okt 2025

Ahojte, prosím poraďte naozaj teplú, peknú bundu (pre dospelú ženu). Takú, v ktorej vydržím počas turistiky či vianočných trhov. Ale zároveň aby som v nej nevyzerala o 20 kíl ťažšia. Ďakujem 😊

jamimo
7. okt 2025

@sisi1837 určite hľadaj pàperovù, alebo Columbia Omni heat

saemi
7. okt 2025

za mňa The North Face páperová

lenulenka85
7. okt 2025

Súhlasím, The North Face je fakt super, oplatí sa do nej investovať – vydrží roky a stále vyzerá skvele 👌

ewana73
7. okt 2025
@lenulenka85

Súhlasím, The North Face je fakt super, oplatí sa do nej investovať – vydrží roky a stále vyzerá skvele 👌

@saemi
@lenulenka85 a cislovanie ako sedi prosim?

saemi
7. okt 2025

@ewana73 záleží od strihu mne je ok aj S aj M

anonym_415af5
7. okt 2025

Blauer 👍

snowflakenel
7. okt 2025

Marikko. Nosim pod nu len tricko. Je dlha, super tepla, netreba sal- golier ma.odopinatelnu kozusinu, kapucna nepada z hlavy. Ale teda- je dost tazka.
Inak Mam Northface, zajo tiez rada. Ale ta Marikoo je najteplejsia

anonym_72d20f
7. okt 2025

@sisi1837 skus pozriet aj znacku cesku znacku Woox ,maju rozne typy

anonym_75238b
7. okt 2025
@lenulenka85

@lenulenka85 Môj syn si kúpil s prvej výplaty (cfcej byť frajer) a nakoniec celú zimu sople,upchatý nos,nádcha a napokon alergia na perie.
neviem či mal jednu sezónu a perie sem tam vyšlo a mus4k3sa jej zbaviť veď Vinted aj keď bola super.
Nakoniec si kúpil obyčajnú za pár eur vo výpredaji neviem či H&M či kde a nosí ju 4 rok 😂

sisi1837
autor
8. okt 2025
@snowflakenel

Marikko. Nosim pod nu len tricko. Je dlha, super tepla, netreba sal- golier ma.odopinatelnu kozusinu, kapucna nepada z hlavy. Ale teda- je dost tazka.
Inak Mam Northface, zajo tiez rada. Ale ta Marikoo je najteplejsia

@snowflakenel Ďakujem, tú značku poznám a už som po nej viackrát pozerala 🙂 Ktorú konkrétne máš a nepotíš sa pod ňou?

snowflakenel
8. okt 2025
@sisi1837

@snowflakenel Ďakujem, tú značku poznám a už som po nej viackrát pozerala 🙂 Ktorú konkrétne máš a nepotíš sa pod ňou?

@sisi1837 fuuu, musim pozriet presne , no ja mam ten dlhy model, do polovice lytok. Kamoska ju mala ,,ked bola na Islande a tiez si ju chvalila. Nepotim sa v nej, kedze len tricko dam pod nu. Ja som zimomrava, v zime som casto vonku, .nespotila som sa pod nou. Lebo mne pride, ze je taka fakt do mrazu a vetra. Kuknem a neskor poslem foto. Ale upozornujem, ze je naozaj tazsia.

ewana73
8. okt 2025

na,ktorych strankach kupujete? nechcem kupovat zo zalanda, about you alebo podobne blboviny lebo , dva x som minuly rok objednala niekolko veci a min. zo 2 veci v baliku boli obnosene,navyse Khujo zimna bunda vyzerala ako fake uplne ine sitie, doplnky vyzerali inac ako na originaly a cela bola taka pokrkvana ako z "nejakeho skladu z krabice" ,navyse cislovanie omnoho vacsie .. poslala som spat ..