Tipy na štýlovú a teplú bundu pre ženy
Ahojte, prosím poraďte naozaj teplú, peknú bundu (pre dospelú ženu). Takú, v ktorej vydržím počas turistiky či vianočných trhov. Ale zároveň aby som v nej nevyzerala o 20 kíl ťažšia. Ďakujem 😊
za mňa The North Face páperová
Súhlasím, The North Face je fakt super, oplatí sa do nej investovať – vydrží roky a stále vyzerá skvele 👌
Súhlasím, The North Face je fakt super, oplatí sa do nej investovať – vydrží roky a stále vyzerá skvele 👌
@saemi
@lenulenka85 a cislovanie ako sedi prosim?
Blauer 👍
Marikko. Nosim pod nu len tricko. Je dlha, super tepla, netreba sal- golier ma.odopinatelnu kozusinu, kapucna nepada z hlavy. Ale teda- je dost tazka.
Inak Mam Northface, zajo tiez rada. Ale ta Marikoo je najteplejsia
@sisi1837 skus pozriet aj znacku cesku znacku Woox ,maju rozne typy
@lenulenka85 Môj syn si kúpil s prvej výplaty (cfcej byť frajer) a nakoniec celú zimu sople,upchatý nos,nádcha a napokon alergia na perie.
neviem či mal jednu sezónu a perie sem tam vyšlo a mus4k3sa jej zbaviť veď Vinted aj keď bola super.
Nakoniec si kúpil obyčajnú za pár eur vo výpredaji neviem či H&M či kde a nosí ju 4 rok 😂
Marikko. Nosim pod nu len tricko. Je dlha, super tepla, netreba sal- golier ma.odopinatelnu kozusinu, kapucna nepada z hlavy. Ale teda- je dost tazka.
Inak Mam Northface, zajo tiez rada. Ale ta Marikoo je najteplejsia
@snowflakenel Ďakujem, tú značku poznám a už som po nej viackrát pozerala 🙂 Ktorú konkrétne máš a nepotíš sa pod ňou?
@snowflakenel Ďakujem, tú značku poznám a už som po nej viackrát pozerala 🙂 Ktorú konkrétne máš a nepotíš sa pod ňou?
@sisi1837 fuuu, musim pozriet presne , no ja mam ten dlhy model, do polovice lytok. Kamoska ju mala ,,ked bola na Islande a tiez si ju chvalila. Nepotim sa v nej, kedze len tricko dam pod nu. Ja som zimomrava, v zime som casto vonku, .nespotila som sa pod nou. Lebo mne pride, ze je taka fakt do mrazu a vetra. Kuknem a neskor poslem foto. Ale upozornujem, ze je naozaj tazsia.
na,ktorych strankach kupujete? nechcem kupovat zo zalanda, about you alebo podobne blboviny lebo , dva x som minuly rok objednala niekolko veci a min. zo 2 veci v baliku boli obnosene,navyse Khujo zimna bunda vyzerala ako fake uplne ine sitie, doplnky vyzerali inac ako na originaly a cela bola taka pokrkvana ako z "nejakeho skladu z krabice" ,navyse cislovanie omnoho vacsie .. poslala som spat ..

@sisi1837 určite hľadaj pàperovù, alebo Columbia Omni heat