Tipy na teplé legíny a oblečenie na voľný čas
Ahojte, poraďte prosím fakt teplé legíny. Jediné čo som zatiaľ našla sú od lelosi s barančekom na foto. Dajte prípadne tip na hocijakú inú značku. Momentálne nosím dvoje zateplené legíny (Esmara a Spalding) ale aj tak mi v nich nie je najteplejšie. Tiež hľadám nejaké softshell gate s flísom, ale nie lyžiarske, klasické nohavice na voľný čas, pod ktoré by mi vošli v pohode aj legíny ak sa vyberieme niekam na sánkovačku. V Decathlone som skusila snáď všetky, ale žiadne mi nesadli. Ďakujem! Značka: mrzneeeem 🥶🙏🥶

@anonym_autor tie Siberosi sú fakt teplé, prišli mi pred pár dňami a nosím ich v týchto aktuálnych mrazoch a v pohode (v kombinácii s bundou po kolená). Mám ešte zateplené legíny od Lococo (tehotenské) a tie mi pri miernejšej zime stačili, ale ako sa ochladilo pod nulu, už som išla v nich zmrznúť, preto som aj objednala tie Siberosi a spokojná som zatiaľ.
Leginy neporadim, ja mam od Abraka a podla mna su jemne zateplene, softshellky s flisom ma super Unnuo 🙂 ja mma Nord Blanc cierne klasicke a tie su tiez super, mala som ich na lyzovacke pod to termo a stacili.
@petamich teda unuon by mi nenapadlo pozrieť a pritom syn ma všetky od nich. 😁👍
Nordblanc ti ako sedia? Sú elastické v pase alebo skôr pevné?
@anonym_autor tie Siberosi sú fakt teplé, prišli mi pred pár dňami a nosím ich v týchto aktuálnych mrazoch a v pohode (v kombinácii s bundou po kolená). Mám ešte zateplené legíny od Lococo (tehotenské) a tie mi pri miernejšej zime stačili, ale ako sa ochladilo pod nulu, už som išla v nich zmrznúť, preto som aj objednala tie Siberosi a spokojná som zatiaľ.
@dixitka jej paráda, dakujem za recenziu. 🙂 a ako ti sedi veľkosť? Nie su príliš dlhé? Riadila si sa ich tabuľkou?
@petamich teda unuon by mi nenapadlo pozrieť a pritom syn ma všetky od nich. 😁👍
Nordblanc ti ako sedia? Sú elastické v pase alebo skôr pevné?
@anonym_autor maju aj zenske veci a fakt pekne musim povedat 🙂 nad tymi softshellkami od nich som aj ja rozmyslala, Nord Blanc su by som povedala su flexibilne, nie su uplne pevne, ze by 1 cm v pase navyse zlotu spravil
Tesco, vnutri je taka takmer akoby kozusinka, paradne makkucke a teple aj na tieto mrazy, Hladala som po celom meste a vo sne by mi nenapadlo, ze nakoniec najdem v tescu 😁
@dixitka jej paráda, dakujem za recenziu. 🙂 a ako ti sedi veľkosť? Nie su príliš dlhé? Riadila si sa ich tabuľkou?
@anonym_autor ja mám 173 cm a na dĺžku sú mi akurát. A veľkosť - riadila som sa tabuľkou, ale vzala som si o číslo väčšie ako sú moje bežné miery, keďže tam potrebujem vtesnať rastúce brucho a do konca zimy je ešte ďaleko :D mimo tehotenstva by mi určite sadli presne podľa tabuľky.
Ja mam tiez siberosi lelosi a fakt su teple. Nosim ich teraz a je mi teplo. Velkostne sedia
Mám tieto siberosi a sú super, aj keď mrzne
Ďakujem krásne baby. Objednala som Siberosi a našla som u nich aj turistické nohavice s flísom tak uvidím ako sadnú. Ešte raz veľká vďaka. 🥰
Ja si ani nepamätám takú veľkú zimu ako je teraz. 🥶Behom týždňa som kúpila ospevované teplé topánky, v ktorých mi je aj tak zima, takže dnes objednané ešte aj extra teplé ponožky, dlhá vetrovka po kolená, plus tieto Lelosi legíny. 🫣😂 Pomoooooc už nech je jar lebo odmrznem. 🥶
Mrkni oysho, ja mam od nich legíny zateplene. Sky colection
Mam tieto Lelosi. Ine nemam, no pozriem esre nejake, ktore do radia baby, lebo potrebijem na vymenu. Nechcem och davat do susicky.
Softshellky mam northfinder, ja aj manzel. Davam pod ne pancusky alebo tenke leginy, mam cierne, v pohode do mrsta aj na.lyze ich nosim.
Ja som sa tu nedávno pýtala na zateplené legíny, kúpila som od značky Zajo, síce trocha vyššia cena ale sú super, som s nimi spokojná.

Leginy neporadim, ja mam od Abraka a podla mna su jemne zateplene, softshellky s flisom ma super Unnuo 🙂 ja mma Nord Blanc cierne klasicke a tie su tiez super, mala som ich na lyzovacke pod to termo a stacili.