icon

V ktorom veku je žena najkrajšia?

4. jún 2024

V ktorom veku myslíte, že je žena najkrajšia?

Strana
z2
liusa82
4. jún 2024

niekto je stále pekný a niekto nikdy😀

moonlight1210
4. jún 2024

Inak, ak chce clovek vidiet, ako ho vidia druhi, mal by sa odfotit a fotku podla zvislej osi otocit. To je to, co vidia druhi.

A kedze malokto mame symetricku tvar, zrazu vyzerame inak.

terezka1947
4. jún 2024

No,asi to iba vekom (najmä mladším) nebude.
Lebo mnohé 50r.zienky sú krajšie ako napichane 20r.
Ja si myslím,že to žena musí tú krásu nejako vyžarovať.
A vtedy naozaj na veku nezáleží. Veď krása neznamená predsa pokožka bez vrásky,presná hodnota kg,či nemať jediný sivý vlas.

svetlonos
4. jún 2024

Ročníky 1960 - 70 od 25 rokov aj do 60tky. Vyzerajú casto lepšie ako v 17stich, teda "rastu do krásy" 🙂
A nie nemyslim seba, aby to nežného ako samochvala 😂
A teraz vážne ešte- zalezi od genetiky. Ja som stretla raz 85 ročnú "babku" elegantné oblečenú v šatách a logických. Postavou by dala tromfa mladým zenam a tvar mala ako z katalógu.
Robila baletku, nikdy nebola vydata, ziadne deti. Bola som drza a opytala sa, koľko plasticky op ma, ked tak super vyzerá aj v tvári. Rozosmiala sa, že na také sprostosti roky nemala čas a potom, ze jej to ani nebolo treba 😁.
Ukazala mi aj doklady 😂 Taku nádhernú "starú babku" som ešte nevidela. A tie jej nohy! Zavedenia hodne 😀.
Tak a teraz si vyber v ktorom veku sú najkrajšie. A zabudol si ešte dodať, na aké etnikum sa pýtaš, tam sú tiež priepasťou rozdiely 😉

petracandle
4. jún 2024

Väčšinu okolo 20tky (mladosť), ale je to individuálne. Kamoška bola napríklad celý život bacuľatá a teraz ma 37 a vyzerá božský (schudla a vyšportovala sa). A toto býva pomerne časté, že 30tničky o sebe dbajú a cvičia a potom vidíš 18 ročné s obrovskými pupkami v croptope

barborachors
4. jún 2024

žena je krásna, ked ma charizmu. Ak ju nemá, je to len obal a je jedno, v akom veku.

aurora33
4. jún 2024

Ja sa cítim najkrajšie teraz- po 30tke.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
dankabg
5. jún 2024

Ja sa osobne najlepšie cítim teraz, keď mám 33. Síce celulitída sa už hlási, ale tu som mala aj v nižšom veku, akonáhle som čo i len trochu pribrala. Ale tak snažím sa o seba starať, kozmetička a rádio frekvencia, plus doma starostlivosť, veľa pohybu, aj silový tréning, normálna strava( aj sladké aj slané ale hlavne zelenina, strukoviny, tofu, ovocie, ryby a celkovo slovenské mäso, hoci je drahé jak hovado)skrátka, nie je to zadarmo. Ale musím povedať, že až teraz som dokázala prijať svoje nedokonalosti a lepšie sa cítiť vo svojom tele a aj sa on lepšie starat

maria7777sedem
6. jún 2024

žienky, musím povedať že každá sme krásna, a na jednej slávnosti som dokonca až žiarila, keď som si požičala spoločenské šaty,💃 cítila som sa ako za mlada 😍 https://www.luan.sk/spolocenske-saty/

milanemila
6. jún 2024

Krasa je extremne subjektivna, akoze su niektore zeny kt vyhrali geneticku loteriu a su naozaj krasne prirodzene bez akehokolvek zasahu.
Vo vseobecnosti sa ale priklanam k nazoru, ze neexistuju pekne a skarede zeny, ale zeny kt su upravene a staraju sa o seba a take kt nie 🤷🏼‍♀️ a naozaj si vsimam, ze aj nie uplne krasna zena moze vyzerat pekne ak sa trosku stara o seba a trosku sa upravi.

Strana
z2