icon

Veľkosť oblečenia VeronikaIN: Akú zvoliť?

salonka22
12. jan 2025

Ahojte, ak máte skúsenosti so značkou VeronikaIn, poradíte, akú veľkosť kúpiť? Mám 165 cm, 56 kg, 90-75-90, ale brucho po deťoch cez 80 cm. Pozerala som na jej Basic T-shirt, ďalej tričko s prinechanymi rukávmi a legíny. Tie tričká sú v kategórii mierne voľné, tj S-M, nie upnute. Ak vyberiem kategóriu 164 cm, nie 170, nedajú sa vrátiť, tak musím dobre vybrať. Budem vďačná za vaše skúsenosti.

salonka22
autor
12. jan 2025

@mirage čítala som to, ale chcem viac skusenosti

mirage
12. jan 2025

napíš do firmy, su ochotni.

salonka22
autor
12. jan 2025

@mirage Ďakujem, ty si asi stála zákazníčka?

sante81
12. jan 2025

@salonka22 ja som mala veľkosť S, mám veľa tričiek od nej a rovnakú výšku ako máš ty, ak jej zavoláš, napíšeš, ochotne ti poradí.

salonka22
autor
12. jan 2025

@sante81 Ďakujem!

soldi
20. jan 2025

Ja u veroniky nakupujem este odkedy to sila u mamy v detskej izbe 🙂 na spravy odpisuje rychlo a ochotne. Vacsinu veci ma volnych strihov, veci su skor vacsie ako mensie. Ja mam stastie ze mam rovnaku velkost ako ona, tak nakupujem za nizke ceny ked vypredava vzorky na fotenie 😀 urcite nechod do vacsej velkosti

klaudiakrekova
18. júl 2025

@salonka22 Ahoj, ja od Veroniky nakupujem už dlhšiu dobu, neni to len krátkodobý ošiaľ. 🙂 Za seba môžem povedať, že sú to kvalitné kúsky, ktoré mám v skrini už dlhšiu dobu, nosím a periem dookola, a tie veci stále držia tvar. 🙂 Vždy má nejakú novú kolekciu a väčšinou aj zľavy na e-shope. Väčšina vecí je na objednávku, kde si vieš zvoliť svoju výšku a vybrať správnu veľkosť a potom má skladovky, ktoré si vieš kúpiť ihneď k odberu a za fajn ceny. Ja jej veci nosím a kombinujem aj s inými značkami, a nosím ich veľmi rada, vyrába ich z príjemných materiálov. Ak chceš niečo kvalitné určite objednaj a vyskúšaj. 🙂