icon

Vložky s pätným lôžkom v barefoot obuvi

13. aug 2025

Ahojte chcela by som sa opytat či ste vyskúšali dať do barefoot topánky vložku kde je lôžko na pätu aby bolo postavenie členku správne. Mne to príde niečo podobne ako to korýtko, ktore dávajú do barefoot topánok. Dcérka nosi barefoot, ma úzky členok, mierne jej padajú, vpredu ma širšie pršteky. Obuv máme vhodnú, aj so spevnenou pätou, aj cvičíme, no chcela by som to ešte podporiť. To korýtko pri nás nikde nevyrábajú, tak uvažujem nad touto možnosťou. Dala by som jej to do topanok na von, neviem či aj do papuciek.

nevenka
13. aug 2025

Barefoot so spevnenou patou, to su ktore? Ja poznam len Jonap a par este, ale aj to je dost makke a ktovieako to nedrzi ten clenok. Nam povedali na vpadnute clenky, ze barefoot nie. Len som chcela zistit, ze ake, lebo by som chcela topanky na dominantne palce a nozky plutvicky, tvarom su pre nas naj Koel, ale tie nerobia spevnenu patu vobec. Dcera ma tiez uzky clenok a sedia ako uliate. Okrem tej paty. A syn to iste, len on ma nozku uzsiu, takze on moze aj ine mat.

anonym_b024f2
13. aug 2025

@anonym_autor Ak ma vpadnute clenky, tak to musis za ortopedom. Moj syn ma v BF vlozku od ortopeda. Ja s BF stotoznema nie som, ale ma siroku oblast prstov a klasicka topanka ho tlaci.

simsalabim
13. aug 2025

Ja mam niekolko barefootov od Batu a vsetky maju pevnu patu.

autor
13. aug 2025
@nevenka

Barefoot so spevnenou patou, to su ktore? Ja poznam len Jonap a par este, ale aj to je dost makke a ktovieako to nedrzi ten clenok. Nam povedali na vpadnute clenky, ze barefoot nie. Len som chcela zistit, ze ake, lebo by som chcela topanky na dominantne palce a nozky plutvicky, tvarom su pre nas naj Koel, ale tie nerobia spevnenu patu vobec. Dcera ma tiez uzky clenok a sedia ako uliate. Okrem tej paty. A syn to iste, len on ma nozku uzsiu, takze on moze aj ine mat.

@nevenka Protetika, froddo, jonap. Videla som aj beda, konkrétne som jej teraz papučky do škôlky objednala beda s pevnou patou, leno EF papučky ktoré tiež majú spevnenú pätu jej už na Sirku nebudú sedieť. Je toho veľmi veľa, len treba hľadať na aku nohu sedia.