Výber farby šiat a doplnkov na venček
Ahojte , poradte mi..su vhodne tieto šaty pre mňa na venček? Ak ano ktoru farbu si zobrať? Staroružovu alebo šmaragdovu? Su jemne trblietave a ake dplky ktomu? Strieborne či zlate? Dakujem za každu radu 🙏

@normab ja som mala taketo saty, boli z upletu, dala som si ich na synove 1.sv. prijimanie, mala som ich preto, lebo sme mali 4 mesacnu a dojcila som, dala som si tam patentky a aj tak to bolo o nicom. Nastastie mala bola hore, drzala som ju na rukach a zakryvala som si hrud nou 🙃😆, aj na fotky. Hruuuuza.
Hm no mne sa páčia tie posledné bordove. A k nim skôr topánky telovej farby. Čierna by bola dosť tmavá. Ale záleží aký si typ, ake máš vlasy
Ked cierne, tak potom "vesele" doplnky. Kludne hoc aj zlta, ktora to osviezi
@demodun blond 🙂
@viestta aka takže strieborne radšej nie k čiernym šatam a čo tak červene lodičky, kabelka?
Mne sa tie bordove z tych poslednych najviac pacia
Kudne aj strieborne, zlate, zelene, cervene, bledomodre. Cierna sa znesie so vsetkym
Ja som konzerva - podľa mňa sa ´veselé” doplnky hodia na deň, nie večer. Mne sa tie čierne páčia, ja by som šla do sandalok, malú čiernu kabelku. Na krk nič, keďže nemajú výstrih. Asi by som si dala výraznejšie náušnice, asi skôr striebro, pripadne výraznejší večerný makeup (nie vulgárny)
@palicka ale prave sa pozeram že latka je taka vrutkovana ☹

@normab no a na velkych prsiach sa to roztvara...😅