icon

Výber farby šiat a doplnkov na venček

4. apr 2025

Ahojte , poradte mi..su vhodne tieto šaty pre mňa na venček? Ak ano ktoru farbu si zobrať? Staroružovu alebo šmaragdovu? Su jemne trblietave a ake dplky ktomu? Strieborne či zlate? Dakujem za každu radu 🙏

Výber farby šiat a doplnkov na venčekVýber farby šiat a doplnkov na venček
Strana
z2
nevenka
4. apr 2025

@normab no a na velkych prsiach sa to roztvara...😅

normab
4. apr 2025

@nevenka jaj no vidis, to som nezazila🤣 proste ti to musi padnut dobre na prsiach, a modelka ma take ake ma no

nevenka
4. apr 2025

@normab ja som mala taketo saty, boli z upletu, dala som si ich na synove 1.sv. prijimanie, mala som ich preto, lebo sme mali 4 mesacnu a dojcila som, dala som si tam patentky a aj tak to bolo o nicom. Nastastie mala bola hore, drzala som ju na rukach a zakryvala som si hrud nou 🙃😆, aj na fotky. Hruuuuza.

autor
5. apr 2025

@nevenka
@normab
@viestta
@nevenka
@guudy
@demodun
@kavasmliekom
@palicka
@nynia dakujem dievčata za všetky odpovede, ste zlaté,už zopar rokov sme nikde neboli, tak si neviem vybrať ktore, zostali tieto a napíšte mi aj ake topanky a doplnky by ste ladili 🙏 neviem ja som za čierne šaty alebo to su nevhodne?

demodun
5. apr 2025

Hm no mne sa páčia tie posledné bordove. A k nim skôr topánky telovej farby. Čierna by bola dosť tmavá. Ale záleží aký si typ, ake máš vlasy

viestta
5. apr 2025

Ked cierne, tak potom "vesele" doplnky. Kludne hoc aj zlta, ktora to osviezi

autor
5. apr 2025

@demodun blond 🙂

autor
5. apr 2025

@viestta aka takže strieborne radšej nie k čiernym šatam a čo tak červene lodičky, kabelka?

nynia
5. apr 2025

Mne sa tie bordove z tych poslednych najviac pacia

nynia
5. apr 2025

@viestta tak ja som asi stara skola co sa tyka takych skolskych akcii podla mna by mali byt saty take viac "mature". Mne sa aj tie prve dve velmi pacia ale na inu prileziitost.

viestta
5. apr 2025

Kudne aj strieborne, zlate, zelene, cervene, bledomodre. Cierna sa znesie so vsetkym

palicka
5. apr 2025

Ja som konzerva - podľa mňa sa ´veselé” doplnky hodia na deň, nie večer. Mne sa tie čierne páčia, ja by som šla do sandalok, malú čiernu kabelku. Na krk nič, keďže nemajú výstrih. Asi by som si dala výraznejšie náušnice, asi skôr striebro, pripadne výraznejší večerný makeup (nie vulgárny)

autor
5. apr 2025

@palicka ale prave sa pozeram že latka je taka vrutkovana ☹

Strana
z2