Výber medzi tenisami a zimnými topánkami
Neviem sa rozhodnúť medzi dvoma druhmi topánok. Značka rovnaká, rozdiel cca 100€. Jedny sú tenisky, druhé sú zimné. Do čoho by ste išli skôr?
Mám doma všetkých dostatok, ale "topánok nie je nikdy dosť" a proste páčia sa mi oboje, len sa neviem pre jedny rozhodnúť
Keby mam doma dostatok, nekupim ani jedny. Naco tolky konzum?
Žiadne..nos tie, čo máš doma
Mám doma všetkých dostatok, ale "topánok nie je nikdy dosť" a proste páčia sa mi oboje, len sa neviem pre jedny rozhodnúť
@anonym_autor ja si aj tak vzdy kupim oboje, lebo potom vzdy banujem
Kúp aj jedny aj druhé. Veď jedny na jeseň a druhé na zimu. Ja keď sa neviem rozhodnúť tak kúpim oboje. Pretože sa vypredaju a potom ich nebudú mať. 😄😄😄😄
Bývaš v oblasti, kde bývajú tuhé zimy? Využila by si tie zimné topánky, keď je každým rokom v zime teplejšie? Podľa toho by som sa rozhodla.
Keď sa neviem rozhodnúť kúpim aj tie aj tie 😅 ale osobne by som šla asi do tenisiek, tie by som využila viac, lebo nie vždy nosím v zime zimné topánky 😅
@anonym_autor Jaaaj to akože vážne...niekto keď sa už nevie rozhodnúť ani topánky si vybrať kam sme ro dospeli!🤯🤯
Veď daj aspoň ilustračný obrázok.
Vsak ak sa ti páčia kúp oboje
@anonym_autor tak ani jedny alebo doma sprav poriadok, vyhoď a kúp oboje.
Tenisky. Tie vynosis aj ked je ziadna zima ako ostatne roky a zimne su len sezonna zalezitost 😁

Také aké potrebuješ. Zimné na zimu, tenisky na jeseň.