icon

Výber medzi tenisami a zimnými topánkami

22. sep 2025

Neviem sa rozhodnúť medzi dvoma druhmi topánok. Značka rovnaká, rozdiel cca 100€. Jedny sú tenisky, druhé sú zimné. Do čoho by ste išli skôr?

januska12323
22. sep 2025

Také aké potrebuješ. Zimné na zimu, tenisky na jeseň.

autor
22. sep 2025

Mám doma všetkých dostatok, ale "topánok nie je nikdy dosť" a proste páčia sa mi oboje, len sa neviem pre jedny rozhodnúť

anonym_a0403a
22. sep 2025

Keby mam doma dostatok, nekupim ani jedny. Naco tolky konzum?

anonym_c222a6
22. sep 2025

Žiadne..nos tie, čo máš doma

anonym_999a47
22. sep 2025
@anonym_autor

Mám doma všetkých dostatok, ale "topánok nie je nikdy dosť" a proste páčia sa mi oboje, len sa neviem pre jedny rozhodnúť

@anonym_autor ja si aj tak vzdy kupim oboje, lebo potom vzdy banujem

anonym_dfa1b9
22. sep 2025

Kúp aj jedny aj druhé. Veď jedny na jeseň a druhé na zimu. Ja keď sa neviem rozhodnúť tak kúpim oboje. Pretože sa vypredaju a potom ich nebudú mať. 😄😄😄😄

jaja20
22. sep 2025

Bývaš v oblasti, kde bývajú tuhé zimy? Využila by si tie zimné topánky, keď je každým rokom v zime teplejšie? Podľa toho by som sa rozhodla.

andrejkaandri
22. sep 2025

Keď sa neviem rozhodnúť kúpim aj tie aj tie 😅 ale osobne by som šla asi do tenisiek, tie by som využila viac, lebo nie vždy nosím v zime zimné topánky 😅

anonym_aebb85
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Jaaaj to akože vážne...niekto keď sa už nevie rozhodnúť ani topánky si vybrať kam sme ro dospeli!🤯🤯

alienkami
22. sep 2025

Veď daj aspoň ilustračný obrázok.

minenkaa
22. sep 2025

Vsak ak sa ti páčia kúp oboje

januska12323
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ani jedny alebo doma sprav poriadok, vyhoď a kúp oboje.

evcagabi
22. sep 2025

Tenisky. Tie vynosis aj ked je ziadna zima ako ostatne roky a zimne su len sezonna zalezitost 😁