icon

Výber značky topánok pre úzke chodidlo

24. máj 2025

Ja som už taka zúfalá, ja si neviem kúpiť topánky.. mam úzke, chudé chodidlo 40, všetko mi je extrémne široké..
Tie to co mate podobne, kde si kupujete?

ruzasipova
24. máj 2025

Pekne biele tenisky - all stars nizke, sandale len tanecne, barefoot - anatomic - idu krasne dotiahnut okolo clenka a zimne mi sedeli tamaris.

muchotrafka298
25. máj 2025

Znacka Geox ma uzsie strihy, neviem ci maju ale tvoju velkost.

mistymay33
25. máj 2025

Ja mam presne ten isty problem. Extrémne úzke chodidlo, ziadne topanky mi nesedia, ani lodičky. Kupujem si len a len topanky a tenisky, ktore maju šnúrky. Ja som si davala vyrábať aj svadobne topanky na mieru, robili mi najuzsi strih a aj ten mi bol široký, museli mi dorobiť zapínanie cez nart, aby sa mi lodicky nevyuzuvali. Uz som z toho na prášky.

autor
25. máj 2025
@mistymay33

Ja mam presne ten isty problem. Extrémne úzke chodidlo, ziadne topanky mi nesedia, ani lodičky. Kupujem si len a len topanky a tenisky, ktore maju šnúrky. Ja som si davala vyrábať aj svadobne topanky na mieru, robili mi najuzsi strih a aj ten mi bol široký, museli mi dorobiť zapínanie cez nart, aby sa mi lodicky nevyuzuvali. Uz som z toho na prášky.

@mistymay33 u mňa je to nočná mora keď kupujem topánky, väčšinou odchádzam na prázdno, ja si neviem.kupit ani baleriny, ani mokasiny 🤨

ruzasipova
25. máj 2025

Ani ja si memozem kupit nic, co nema bud snurky alebo suchy zips cez nart, lebo aj keby to bolo na zapinanie na spobu, tak tam nemam dost dierok. Ale ako som pisala vyssie, to vsetko su topanky pre uzke nohy aj na sirku, aj na vysku.