Vyberte správnu kabelku pre váš štýl
?

Tá Valentino je krajšia, len nebuď sklamaná ak do pár mesiacov sa ti zničia aj jedna aj druhá, je to umelina a životnosť týchto dvoch značiek je veľmi krátka
@kris_tin257 a existujú aj nezničiteľne značky? 😁
Druhá je krajšia, ale za mňa Valentino strašne slabá kvalita ... Iné kabelky mám nepoškodené a vyzerajú, ako nové a Valentino sa už normálne šucha koža ... strašne sklamaná som z tej kvality ...
Fakt? A ktorá značka je ok? Za 180 eur by som čakala ze aspoň čo to vydrží 🙈
@rutyruth vôbec nie platíš za značku nie za kvalitu 😊 keď už Calvin Klein či Hilfiger vydržia dlhšie ale tiež to nie je koža a časom sa zničia, no stále lepšie ako Guess a Valentino
Ono hlavne si nepliest nie je valentino ako valentino 😀
@rutyruth pozeraj kozene kabelky, lebo toto je polyuretan/eko koza/umela koza a to as Ti za par mesiacov oderie. Tam platis len za znacku, za nic ine a mne Guess alebo Valentino nepride ako mega znacka. Teraz ma napriklad zlavy Michael Kors na svojom webe a kabelku kozenu tam kupis aj 100 EUR.
@rutyruth druhá 🙂
Ďakujem za tipy 😉
valentino🙂mne sa tá druhá páči viac.Tá vrchná mi príde taká obyčajná klasika.Ale ja som zas straka mám rada kdejaké retiazky ozdobné alebo kamienky ale s mierou🙂
aˇza 180 kupis aj dajanaˇu rodrigues a je to koza sr vyroba
@rutyruth Na tej stránke eobuv majú veľa značiek kabeliek, ja by som si vybrala niečo iné, tá prvá je taká klasická a tá druhá s tými retiazkami, také nie sú praktické na každý deň.
Kup si MK kabelku koženu mam niekolko a su ako nove. ( niektore mam aj 8r) Momentalne su super zlavy na original mk stranke. Niektore si mozes aj personalizovat - max 3 pismena .. mozes tam dat svoje inicialky .
Ani jednu...
@rutyruth vypýtaj si od niekoho kupón
@dominikamacakova ďakujem. To je ok
@miadi personalizovat? MK sú moje iniciály🙂
@rutyruth ja som videla viac kabeliek od DR a bohuzial, po par noseniach sa tie kovove casti zodrali ako keby to dotycne 10 rokov nosili. Kolegyna ma uplne osuchany zlaty popruh a mala to mozno 5x. Takze ani tie kabelky nie su nejaka hitparada kvality. A videla som to u viacerych.
@rutyruth sa tu vcelku bavim nad komentarmi, mala som xxx beznych kabeliek a ziadna sa mi neolupala po par mesiacoch. Asi preto, ze som nedala 180€ za syntetiku, ale hlavne ze "znacku" 😃

@rutyruth druhú 😍 krásna je