Vyberte správnu kabelku pre váš štýl
?

@sima1415 ahoj s tych stranok ked pise ze koza je to koza?? Chcela by som nejaky vak na bezne nosenie miesto kabelky. Pozerala som prave toeto 2stranky dakujem
@marcellka32 lol tak to mas dobre 🙂 mne sa tam zmesti MIA ale neviem sa rozhodnut ci sa mi to paci ci nie 🙂 mam pocit ze to logo je dost pismenok na kabelke 🙂
@slavomira236 ľúbive je na 100% koža to mám doma na veru čakám 😅 ale tiež je to pravá koža podľa recenzií a napr Mark&Spencer mám koženú kapsu už 20 rokov a stále je ako nová a to som v nej nosila knihy do školy a aj v náradie - kladivo,klince a pod 🤣
Ja som spokojná so značkou guess a celkovo kabeliek ,mám teraz čiernu druhý rok a stále drží ,kupujem ich na Answear a kvalita je dobrá
@824775 ja mám dve guessky. Jedna čierna, remienok ma cely dopukany po čase. Druhá je celkom ok. Som zvedavá koľko vydrží. Mam k nej aj opasok ale taky blbý systém ze za chvilu bude úplne ošúchaný a vzala som aj slapky. Síce sú kozene ale vpredu majú také to ich kovové G ktoré fajne otlaci nohu. Je to pekne no žiaľ nepraktické

Este mozno coach, mam dve a koza je pekna