icon

Vydržia náušnice Petry Tóth svoju krásu?

26. dec 2024

Ahojte. Zvažujem kúpu náušníc od Petry Toth, no keďže nie sú práve najlacnejšie (rozumiem, že nejde o sériovú výrobu), chcem sa opýtať tých z vás, ktoré ich máte už dlhší čas, prípadne nosíte ozaj intenzívne, ako vyzerajú po istom čase používania – vydrží poródiovaná mosadz pekná aj po pár rokoch? Vôbec sa v tomto nevyznám, uvítam, ak mi pomôžete radami a svojimi skúsenosťami. Vďaka 🙂

Strana
z2
erulienks
23. feb 2025

Odporúčam Katarínu Žiak,šperky sú velmi kvalitné,krásne a hlavne trvácne, vhodné na každodenné nosenie.

atelier_petratoth
20. sep 2025
@jamimo

už by som nekúpila... ostali škaredé do roka. A to som ich nenosila intenzívne a dávala pozor

@jamimo Dobrý deň, takáto skúsenosť a nespokojnosť nás mrzí. Vyplňte si prosím reklamačný formulár na našom webe, kolegyne z reklamačného oddelenia sa na Váš šperk pozrú.

atelier_petratoth
20. sep 2025
@solida1

Za mňa nie. Veľmi sa mi páčili náušnice aj náramok, kúpila som sebe aj kamarátke k okrúhlinám, no ani som jej ich nedarovala. Bola som sklamaná. Náramok šnúrkový, tenulinký, manžel sa vyjadril, že vyzerá ako z kolotočov z ťahačky. Z náušníc vypadali kamienky ani nie do roka.

@solida1 Dobrý deň, Vaša nespokojnosť nás mrzí. Pri kamienkoch sa môže stať že sa časom uvolnia, v rámci reklamačnej zákonnej lehoty však máte nárok na opravu zadarmo. Vyplňte si prosím reklamačný formulár na našom webe.

atelier_petratoth
20. sep 2025
@muchotrafka298

Podla mna to vobec nie je na bezne nosenie. Nevidela som ziadnu pozitivnu recenziu. Chce za to nie male peniaze a po pat noseniach to vyzera otrasne. V krabicke je to pekne, len vacsina ludi si to kupi na nosenie a nie pozeranie.

@muchotrafka298 Mrzí nás, že šírite takéto nepravdy. Naše zákazníčky nosia naše šperky dlhé roky (máme dokonca klientky, ktoré majú svoje šperky z úplne prvých kolekcii už 18 rokov). V prípade, že sa šperk poškodil Vám v rámci reklamačnej doby šperk zadarmo opravíme alebo vymeníme.

atelier_petratoth
20. sep 2025
@judar

@lienka.7 tie napichovacky od nej za 30-40€ a este fajn cena?...nechcem byt zla ale za tu cenu uz radsej striebro....od nej nausnice zozelenaju a tie tycky sa po case osupaju, nejedna z nich mala nepeknu alergicku reakciu

@judar
@judar Dobrý deň, za celú dobu pôsobenia značky máme minimum alergických reakcii na naše šperky. Pri silných alergikoch napriek materiálu vhodnému pre alergikov nákup neodporúčame, vyškolené sú tak i naše asistentky predaja.

atelier_petratoth
20. sep 2025
@katharos93

Dobry den, po precitani recenzii musim uprimne povedat, ze som prekvapena a rada by som napisala pre zmenu pozitivnu recenziu. Sperkov od Petry Toth mam mnoho....bavime sa v desiatkach kusov, kedysi som kupovala takmer z kazdej kolekcie cosi (mam nausnice, naramky, privesky, prstene a dokonca aj zopar kabeliek). Najstarsie sperky teda maju uz nejake roky a na to, ze ich nosim denne nie je na nich vidiet intenzivne nosenie. Kamienok ked vypadol, sperk som poslala na opravu a vratil sa mi plnohodnotny. S prstienkami si dokonca umyvam ruky, ked ich nosim a ani tak mi ziadny z nich "nezasiel". Milujem predovsetkym velke nausnice a vyrazne sperky a aj ked su drahsie ako pisu kocky vyssie, za mna to bola vzdy super investicia 🙂

@katharos93 Ďakujeme🩷

atelier_petratoth
20. sep 2025
@althejka

Ja mam nausnice a viac, uz aj roky a nevidim ziadnu zmenu k horsiemu. Tak isto kolegyna z prace, nosime velmi casto . Takze za mna vyhodna kupa

@althejka Ďakujeme🩷

muchotrafka298
20. sep 2025
@atelier_petratoth

@muchotrafka298 Mrzí nás, že šírite takéto nepravdy. Naše zákazníčky nosia naše šperky dlhé roky (máme dokonca klientky, ktoré majú svoje šperky z úplne prvých kolekcii už 18 rokov). V prípade, že sa šperk poškodil Vám v rámci reklamačnej doby šperk zadarmo opravíme alebo vymeníme.

@atelier_petratoth neviem o tom nic, ze by som sirila nepravdy. Mate vela negativnych recenzii, ti ludia tiez siria nepravdy?
Predavate bizuteriu, ktora nikdy nevydrzi tolko, ako veci z drahych kovov. To je fakt.

jamimo
20. sep 2025
@atelier_petratoth

@jamimo Dobrý deň, takáto skúsenosť a nespokojnosť nás mrzí. Vyplňte si prosím reklamačný formulár na našom webe, kolegyne z reklamačného oddelenia sa na Váš šperk pozrú.

@atelier_petratoth Dobrý deň, ďakujem za ochotu z vašej strany. Viem, že zákazník má nárok na opravu v rámci záručnej lehoty.... Tie moje šli pred pár rokmi do koša. Aj 2 iné od dvoch kamarátiek. Dodávam, že nikto v tejto diskusii nepotrebuje kaziť image vašej značky, áno, aj my sme boli na začiatku očarené a unesené. Dnes už veru nie sme. Zhodli sme sa na tom, že žiadna výnimočná kvalitná bižutétia 🤷‍♀️ Tak ako iné diskutujúce.
Nech sa darí.

judar
20. sep 2025
@atelier_petratoth

@judar
@judar Dobrý deň, za celú dobu pôsobenia značky máme minimum alergických reakcii na naše šperky. Pri silných alergikoch napriek materiálu vhodnému pre alergikov nákup neodporúčame, vyškolené sú tak i naše asistentky predaja.

@atelier_petratoth ale prosim vas…z tych vasich drahych sperkov s “minimom” alergickym reakcii mi osobne par uz preslo rukami a neni to len o alergiach ale este aj o nekvalitnej galvanizaci ale aj o zapinaniach…presol mi rukami aj ten drahy masivny pestrofarebny naramok s kvetmi ukonceny tensou predlzovacou retiazkou a karabinkou ktora bola rozsypana …musela som zhanat nato cloveka, ktory to musel prerabat jednej pani, ktora ho mala pomerne kratko z vasho eshopu a bol to pre nu sok ze sa rozpadol …darmo ze su nejake asistentky predaja vyskolene akurat tak recami

michaelahajasova
3. nov 2025

sú to krásne šperky ale tie so “strieborným”poťahom hneď sčernajú, jedny som nosila príležitostne a sú úplne tmavé a ďalšie muž kúpil a dal až o pár mesiacov a scernali v originálnej krabičke bez nosenia. mám ešte také so zlatym potahom tie sa zatial drzia. je to škoda lebo sú krásne ale za tu cenu by clovek očakával kvalitu.

Strana
z2