icon

Vymeniť náramok od dcéry bez výčitiek?

3. jan 2025

Ahojte,mala som narodeniny a moja úžasná dcérka mi kúpila náramok,zámer bol super veľmi ma dojala ale fakt sa mi nepáči úplne nie môj štýl ani farba a mám k tomu aj bloček,nebolo to že extra drahé 17€ ale určite by som si vybrala niečo čo budem nosiť ale mám zlý pocit a výčitky a či sa neurazí a či nebude Bad Luck atď . Vymenili by ste ho alebo proste nenosili?

Strana
z3
tykat
3. jan 2025

Nie, nosila by som ho.

veronikaszabova
3. jan 2025

Nemenila by som ho.

thereisabear
3. jan 2025

Nechala by som si a občas si ho vzala.

ivik4
3. jan 2025

Nechala a nosila sem tam

deti95060810
3. jan 2025

k niečomu by som už len ho zladila... aspoň sem - tam by som si ho dala.

koniarova
3. jan 2025

Nechala by som si ho a nosila keď som s dcérou,aj keď sa mi nepáči.

koniarova
3. jan 2025

Daj foto.

mondolina
3. jan 2025

nosila by som ho.

belllinka
3. jan 2025

Jasne, že by som ho nosila. Dcera by bola veľmi sklamaná, ak by si ho vymenila, určite to nerob.

doriiis
3. jan 2025

To by si fakt dcére spravila?

januska12323
3. jan 2025

Nosila by som ho občas, dcéra ho vybrala v najlepšej viere a to stojí za jej radosť.

mirro
3. jan 2025

Nosila by som ho.

autor
3. jan 2025

Náhrdelník nie náramok oprava

autor
3. jan 2025

Budem ho nosiť mala by som hrozne vycitky

danyelia
3. jan 2025

Nosila by som ho, aj keby bol robený z korálikov...lebo mi ho z lásky darovala moja dcéra 😊

autor
3. jan 2025

@danyelia veď presne takých mám od nej plno doma vyrobených tu išlo o peniaze

valikasikulova
3. jan 2025

No máš pravdu, ani mne sa nepáči, keby náramok ešte ok na ruke sa to stratí ale toto by som na krk nedala...jedine ráno nech ta vidi a v práci pod oblečenie alebo dole...podľa mňa ani nie je na bežné nosenie, že obyčajná jemná retiazka, je to dosť extravagantné aspoň za mna, toľko čisto môj pohlad

danyelia
3. jan 2025

Ja by som ho nosila aspoň občas, keby sa mi veľmi nepáčil, no kvôli 17 € by som ho isto nevracala...neviem, ako stará je dcéra, ale mne by výmena za jej smútok a sklamanie nestála za to...

autor
3. jan 2025

@danyelia 12 rokov veď to , ale šetrila si peniažky a kúpila darček radšej by som jej dala tie penize

valikasikulova
3. jan 2025

Nevracaj, nechaj, nos doma 🙂 bude rada

lucia13022023
3. jan 2025

Jasne ze nechala.

dagas
3. jan 2025

Bože keď si spomeniem čo za kúsky od nás vždy dostala mamina🤣🤣🤣..ale vždy sa tvárila aké sú krásne.

sweetlife001
3. jan 2025

No konkrétne tvoj náhrdelník mi tiež nepripadá na bežné nosenie, ale nevymenila by som ho. Od kohokoľvek iného ak by sa mi nepáčil, či od manžela/rodičov/kamarátky..vymenila by som bez váhania, ale od svojej dcéry, ktorá by ho pre mňa vybrala nie.

nikayla
3. jan 2025

Nosila by som ho. Nosím kikiriki gumickove náramky, koralkove srdiečka a všeličo možné, lebo mi to vyrobili a darovali moje deti a to je najviac...

7miriam77
3. jan 2025

Určite by som ho nevracala, asi sa jej veľmi páčil, keď naň setrila. Nemáš náhodou zelené oči? 😊. Občas si ho daj, k obyčajnemu bielemu tričku a rifliam bude ok...

tykat
3. jan 2025

To mozes aj 2x obtocit a nosit ako naramok.

fairyy
3. jan 2025

ja by som ho nosila, nosila som aj nahrdelniky vyrobene zo snurok do topanok a cestoviny a zobrala som aj do prace 😀 az ked mi kolegyna povedala, ze co to mas na krku tak som si vsimla, ze zabudla som dat dole v aute 😆 ja si dam hocico co mi dcera kupi vyrobi a nosim doslova do vynosenia alebo ked mi ona sama povie, ze uz to nie je pekne dam ti ine 🙂

ivangeline
3. jan 2025

Nemenila. Nosila výnimočne. Alebo prvé dni a potom nie. ;D

valikasikulova
3. jan 2025

@nikayla
@fairyy baby a keby idete do restiky na obed , k lekárovi, po meste cez leto a dieťa sa teší si to dáte, normálne ste chodili s detskými koralkami, cestovinami na krku po meste na verejnosti? 😃🤭 to by som nedala akože áno co ma je po kom nech sa pozrú myslia si co chcú ale, ale...😃😃

ysseba
3. jan 2025

Bože, 12 ročné dievčatko si šetrilo peniažky aby mohlo mamine kúpiť náhrdelník. Ty by si jej to urobila, že by si ho vymenila za iný? 😨

Strana
z3