icon

Aká je kvalita detského oblečenia z Temu?

7lenka11
5. apr 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť s objednávaním detských veci z Temu? Aka je to kvalita, vydrzi oblečenie viac ako 2-3 prania? Ja som verná značke HM, prakticky odtiaľ majú deti asi 80% veci, ale natrafila som na pekne súpravy a šaty na Temu. Len neviem, či sa oplatí objednať…

denkabemommy
5. apr 2025

@7lenka11 oplatí, ak máš rada kožné ekzémy a alergické reakcie, pripadne do budúcna nejaké zdravotné problémy. Omylom sa k nám takáto handra dostala - najskôr som neskúmala jej pôvod. Syn si to obliekol a do hodiny celé zle. Nikdy viac.. je to proste neregulovaný čínsky trh, nikto ten bordel v oblečení netestuje, lebo na to nie sú kapacity. Okrem toho, to pekne vydrží do prvého prania 🙈.

7lenka11
autor
5. apr 2025

@denkabemommy aj som si myslela.. ďakujem.. ostanem verná doterajším značkám

20erika07
5. apr 2025

Nikdy by som stadial nekúpila oblecenie ani sebe, nie to ešte dieťaťu. Kamoška si kupuje, hrozne šmejdy...

denkabemommy
5. apr 2025

@7lenka11 určite sa neoplatí moc šetriť. A úprimne, lacno sa dá nakúpiť aj v regulovanom trhu. Dnes som 6ks teplakov kúpila za 18€ v tescu

7lenka11
autor
5. apr 2025

@denkabemommy ja pri deťoch moc nešetrim na oblečení, lebo mam dve male baby a v podstate dedia po sebe.. majú kopec veci HM, Lindex, handmade či lokálne značky.. ale teda keď mi niečo padne do oka, občas kúpim aj lacnejšie kúsky

denisa1284
5. apr 2025

Ja som objednavala svagrinej co chcela pre syna, ten material je strasne umely, radsej tesco, alebo takko aj tam byvaju dobre akcie

zuzinka888
5. apr 2025

Mna prekvapuje ako ludia ohrnaju nosom nad " cinskym" obchodom, ale sa chvalia ako lacno nakupili v Temu. .

lasona
5. apr 2025

Švagriná odtiaľ kupuje...otrasný materiál, smejdy...nestojí mi to za to..ja radšej sekace

mamamasama
5. apr 2025

Kupujem si odtiaľ len blbosti do domu. Raz som skúsila rifle.Ten smrad bol tak toxický, že by som ich nikomu ani len nedarovala. Skončili v koši. Určite by som tam nič deťom nekúpila.

svetlonos
5. apr 2025

Kamoska objednala a bola to umeluna, sice mixnuta s bavlnou ale cítiť to na dotyk. Jej maly je v pohode, problemy nema ziadne. Kupuje tam častejšie. Niektoré veci sú tam ozaj krásne a za smiešne ceny ale ja by som to asi nekúpila. Celkovo umeniu nemusím, len vo výnimočných situaciach.
HM je fajn a aj z netu sa mi páčia veci na deti, hlavne na tie menšie. Kvalita super aj veľmi pekne farby maju.

svetlonos
5. apr 2025

@zuzinka888
je však rozdiel Číňan a Číňan. Testovať pokojne môže dať požiadavku čínskemu výrobcovi. Ale vzhľadom na jeho veľkosť (tesco) je schopny dosiahnuť aj za bavlnené k alitnejsie výrobky uolne inú cenu. Takže 6ks teplákoch za 28e v tesku pasuje.

svetlonos
5. apr 2025

@svetlonos pardon 18e

marianarem
5. apr 2025

@7lenka11 Co som objednala pre maleho, tak bolo ok, su to jeho oblubene veci. Ale objednala som teraz aj pre seba a to, co prislo, je cista katastrofa. Uplne ine ako na obrazku, ina farba, otrasny material, otrasne usite. Jedna vec isla rovno do kosa, s druhou este trochu vaham, ale teda uz to viackrat asi nerisknem.

mircalla
5. apr 2025

@7lenka11 Asi taka, ze SOI varovala, ze obsahuje obrovske mnozstvs karciogenov

lulu0123
5. apr 2025

Ja som skusila kupit 1 tricko.Vyzeralo to uplne inak ako na obrazku,material strasny,ani by som to nikomu neobliekla a nikdy viac odtial oblecenie neobjednala.

denkabemommy
6. apr 2025

@7lenka11 ja mám dvoch synov 😂tepláky majú tak na 2 max 3 použitia a idú do koša. Takže už si 2x rozmyslím, či kúpim lindex alebo tesco. Mimo to, tiež z tesca sú za mňa najpríjemnejšie na dotyk, čo sa týka materiálu. Mikiny, tričká aj jarné/jesenné bundy majú stále handmade a lokálne značky, prip.mikk line, na to sa nič nechytá ale tepláky bohužiaľ nie, keďže radšej deti vezmem niekam na výlet ako im vyhodiť 300€ mesačne za nové tepláky z lokálu, veď im to je aj tak ešte jedno, odkiaľ majú veci na sebe 🙂

zuzinabila
6. apr 2025

@zuzinka888 nekupujem ani v cinskom obchode ani na Temu,za mna je to to iste

mircalla
6. apr 2025

Ja sa cudujem, ze mate odvahu toto kupit dokonca aj pre deti, len preto, ze to je lacne a ohrozovat ich zdravie

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/otestovali-o...

https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/937883-ho...

zuzinabila
6. apr 2025

@mircalla tiez toto nepochopim.aj keby som mlela z posledneho,radsej kupim kvalitne zo sekaca ako nove od tych smejdov

zuzinka888
6. apr 2025

@zuzinabila ved prave.

ivelina43
7. apr 2025

Kupovala som pre seba nejaké veci a aj tričká pre deti. Sú to športové triká a áno sú umelé ale aj nike značku keď kúpim v obchode je umelé. Takže záleží. Niečo je dobré a niečo nič moc, to som vracala. Dokonca sa mi podarilo kúpiť aj 100% bavlnené.