icon

Aké barefoot topánky pre chlapca so širokou nohou?

11. júl 2025

Ahojte, poradte barefoot tenisky/topanky pre chlapca s velmi sirokou nohou. Ma kolo 10cm sirku, nvm presne. Nosi fare bare a anatomic bf, ale tlacia mu palec a ten mu zarasta. 😕😔 zdedil mohutnu siroku nohu po dedkovi. Zufalstvo.

nevenka
11. júl 2025

No toto veru neviem, ale asi Fare Bare maju najsirsie, aj to len niektore modely. Ja mam 10 cm sirku a detsku nohu, 35-ku priblizne. Je to trapenie. Ale mne sedia ako tak aj Jonap, ono ta sirka je spodok merany a v tej topanke je kusok vacsi priestor. Ja mam siroku kvoli padnutej klenbe.

beata_k
11. júl 2025

@anonym_autor Bare3foot len po aku velkost robia.

nevenka
11. júl 2025
@beata_k

@anonym_autor Bare3foot len po aku velkost robia.

@beata_k ako po aku? Vsak detske velkosti vsetko a pokracuju potom damske a panske velkosti 🤔. Len na dieta ma naozaj siroku nohu, nevieme dlzku teda, ze akemu cislu cca zodpoveda.

autor
12. júl 2025
@nevenka

@beata_k ako po aku? Vsak detske velkosti vsetko a pokracuju potom damske a panske velkosti 🤔. Len na dieta ma naozaj siroku nohu, nevieme dlzku teda, ze akemu cislu cca zodpoveda.

@nevenka bude mar 13r a nosi velk.42😁

beata_k
12. júl 2025
@anonym_autor

@nevenka bude mar 13r a nosi velk.42😁

@anonym_autor 42 a 10 cm sirku? Dobre si mu to pomerala? Skus BeLenka.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
nevenka
12. júl 2025

No tak to nemoze az taky problem mat podla mna, tie damske/panske/unisex dospelacke velkosti uz maju aj adekvatnu sirku. Tak Fare Bare mali niektore 35, co nosim ja, sirku 9,6 cm, neverim, ze vacsie cisla su rovnako siroke. A ta sirka, ako som vravela, sa meria na vlozke, ale topanka ma realne vacsi priestor na prsty. Skor by som riesila tvar podla nohy, dcera potrebuje take do banana akoby. A uzku patu. Protetika nevyhovuje vobec.

nevenka
12. júl 2025
@beata_k

@beata_k ja mam ako dospela nohu 35 a sirku 10 cm, nemeriam si zle. Kludne pri tej velkosti moze mat taku sirku.

beata_k
12. júl 2025
@nevenka

@beata_k ja mam ako dospela nohu 35 a sirku 10 cm, nemeriam si zle. Kludne pri tej velkosti moze mat taku sirku.

@nevenka On ma ale 42 a nie 35

autor
12. júl 2025
@beata_k

@beata_k vdaka, na belenku som uplne zabudla

nevenka
12. júl 2025
@beata_k

@nevenka On ma ale 42 a nie 35

@beata_k no ved preto vravim, ze moze mat dobre zmeranu sirku. Ty sa cudujes, ze ci dobre pomerala.

beata_k
12. júl 2025
@nevenka

@beata_k no ved preto vravim, ze moze mat dobre zmeranu sirku. Ty sa cudujes, ze ci dobre pomerala.

@nevenka Moj muz ma 43 a nosi iba BF lebo nic ine neobuje. Okolo 10 cm na sirku ani nesiel. Moj 6 rocny syn ma 32 a 7 cm. Takze 42 a 10 cm mi pride ako nepomer. Preto som sa pytala, ci to ma dobre pomerane. Lebo toto mi ako BF nepride.