Aké oblečenie zvoliť na rehabilitácie pre deti?
Boli sme so synom na rehabkach cvičí na 15 st.skoliozu. Mali sme so sebou tepláky, tričko na cvičenie. Sestrička povedala, že v tom cvičiť nemôže, lebo potrebuje vidieť ako sa zapájajú svaly. Dokonca musel cvičiť na boso. Bolo mu to nepríjemné a trápne.
Ako to funguje inde???
Cyklistaky mu daj. Ano, cvici sa bez tricka a na boso. Vysvetli mu, ze je uz dost velky aby pochopil, ze niektore veci maju svoje pravidla a aj ked citi diskonfort treba to vydrzat.
tak 15-ročným je všetko trápne. Nabudúce nech si oblečie tielko, nejaké trenírky. Dezodorant+manikúra a zvládne to😍
Ešte má 13 v máji bude mať 14😀 Na telesnu má tepláky
No bohužiaľ, musí vidieť chrbát a on sa musí správne naučiť cvičiť inak tam chodíte zbytočne.
No bohužiaľ, musí vidieť chrbát a on sa musí správne naučiť cvičiť inak tam chodíte zbytočne.
@januska12323 a tepláky a ponožky prečo nemôžu byť.
Viac bol nervózny ako vnímal to cvičenie😀
Ja som chodila ako dieťa v kraťasoch a športovej podprsenke. 🙂 myslím, že sa toho veľa nezmenilo. Stačia mu nejaké kratšie kraťasy. To že mu je to trápne je jeho problém, treba mu to odkomunikovať, že je to v poriadku, všetci tak cvičia atd atd.
@januska12323 a tepláky a ponožky prečo nemôžu byť.
Viac bol nervózny ako vnímal to cvičenie😀
@anonym_autor to neviem asi potrebuje vidieť všetky svaly.
A prečo si sa hneď neopýtala jej, aké oblečenie je vhodné? potrebuje vidieť nielen chrbát, ale aj chodidlá, členky, postavenie nôh. Synovi vysvetli, že je to zdravotník profesionál, ktorý nie je zvedavý na jeho telo ako také a hlavne mu chce pomôcť. Nie je dôvod cítiť sa trápne a byť pre to nervózny.
Dobre ti tu píšu, syn je už dosť veľký aby to pochopil
Zvládnete to,hlavne aby mu pomohli
A prečo si sa hneď neopýtala jej, aké oblečenie je vhodné? potrebuje vidieť nielen chrbát, ale aj chodidlá, členky, postavenie nôh. Synovi vysvetli, že je to zdravotník profesionál, ktorý nie je zvedavý na jeho telo ako také a hlavne mu chce pomôcť. Nie je dôvod cítiť sa trápne a byť pre to nervózny.
@anonym_ab5d5e pýtala som sa pred mesiacom a nič mu netreba, my sme mali úbor zo sebou
@anonym_ab5d5e pýtala som sa pred mesiacom a nič mu netreba, my sme mali úbor zo sebou
@anonym_autor no a tam máš odpoveď na tvoju otázku - nič mu netreba 🙂 teda ani úbor, ani ponožky

tak mu daj zajtra len trenky ako nosí na telesnú ... a vrch bude bez trička ...