icon

Aké papuče vybrať pre širšiu nohu dieťaťa?

Včera o 10:17

Ahojte, aké papuče sú vhodné na širšiu nožku? Ako prvé sme mali papučky Rak, no už teraz ich ledva zapnem a čoskoro ich zrejme nebudem vedieť zapnúť vôbec. Keďže teraz budem kupovať o číslo väčšie, rada by som vyskúšala inú značku. Ďakujem.

petamich
Včera o 10:20

Anatomic Barefoot kupujem malemu ma tiez sirsiu nohu 🙂 zvykli sme si tak kupujem len vacsie a vacsie

denisa1284
Včera o 10:41

Moj syn nosil do skolky ef barefoot. Ine sa mu rozopinali a klasicke rak ho tlacili

anonym_9e25c6
Včera o 11:24

Vyskusala som tolko papuc, napokon najlepsie sadli jedny co mali za 10€ v deichmane, ziadna znacka, proste obycajne klasicke papuce ako sme nosili kedysi s otvorenou spickou. Odkedy ich neviem zohnat, katastrofa a chodi bez papuc ked sa da. A ked sa neda ze je chladnejsie niekde, ma take najletnejsie v podstate platenky dd step (to je asi jedina znacka co mu vseobecne sedi na obuv) a to nosi namiesto papuc. Siroka noha a vysoky nart je tazka kombinacia. mamickami vseobecne ospevovane RAK ani len nenazul na nohu 😁

katka533
Včera o 11:33

@anonym_autor ja som spokojna s fare bare

anonym_715267
Včera o 11:36

@anonym_autor u nás jediné čo obul z tých klasických papúč bola značka Slovobuv

toffifee0902
Včera o 19:10

Jednoznačne barefoot moj syn má 36 veľkosť a nohu širokú ako ja . Má 8 rokov . Obuje len barefoot také plutvickové ale je spokojný 😄

maciatkolulu
Včera o 19:16

@anonym_autor nanga

autor
Dnes o 07:42

Asi by bolo dobre dodať ze syn ma 1 rok