Aké papučky sú vhodné pre prváčky?
Ahojte.ake maju vase prvacky papucky? Netusim ake su vhodne,viem ze maju byť pevné co pisali na skole
@verkverk sandalky z leta nosila
@verkverk moja ma Manik papucky, ale ma spoluziacku co nosi kroksy. Takze co jej das, to bude mat.
pracujem v škole a zo skuseností môžem povedať že akékoľvek celé čo sa ľahko obúvajú popr. sandale na suchy zips ale za mna noha sa v platenkach nepoti su ok
Aktuálne ma také iste ako nosila do skolky. Ked bude starsia bude určite zmena, zatial jej vyhovujú taketo papucky
Tak ako dieťa nepošlem do 1.ročníka v teplákoch (do škôlky ich nosí), tak mu nedám ani klasické papuče, ale už normálne sandále z leta (napr. Baby Bare, Jonap). V škôlke sú koberce, neviem si predstaviť aby dieťa chodilo len v papučiach po škole a ako bonus v teplákoch. 🫣
Tak ako dieťa nepošlem do 1.ročníka v teplákoch (do škôlky ich nosí), tak mu nedám ani klasické papuče, ale už normálne sandále z leta (napr. Baby Bare, Jonap). V škôlke sú koberce, neviem si predstaviť aby dieťa chodilo len v papučiach po škole a ako bonus v teplákoch. 🫣
@anonym_21f1da preco by dieta nemohlo chodit v papuciach v skole? My niekedy sme vsetky deti len v papuciach chodili. Alebo este boli take drevaky ja som v tom chodit nevedela. Prvacka som bola v 84 tom..
Diky.tak pozrem dake sandale s uzavretouspicou.
Ale vs týmu kobercami je to pravda.
Ale aj tak netuším ake 😂

Najlepšie prezúvky sú športové sandále. Noha sa v nich vetrá, nepotí sa. Sú pevné na nohe, majú ohybnú podrážku.
Neodporúčam papuče, uzavreté plátenky alebo tenisky, ani hrubé korkové podrážky