Ako obliecť dieťa do autosedačky v zime?
Ahojte. Viem, ze do autosedacky musim zapnut pasy na nie hrubu vrstvu oblecenia. Ako by som mala teda dieta obliect, ak ho chcem ist v zime kocikovat, ale musim sa na miesto dopravit autom a teda pouzit na cestu autosedacku. To ho mam potom uz na mieste vytiahnut z autosedacky a prezliect do niecoho tepleho a potom ho dat do hlbokeho kocika? A este jedna vec, ked som si skusila dat hruby fusak do autosedacky s novorodeneckou vlozkou cez pasy, priestor na dieta sa tak zmensil, ze pochybujem, ze tam niekde este dieta zmestim.
Fusak do vajicka nepatri a ano mala by si obliect v kociku do overalu. Je to otrava ale tak je to spravne
Áno obliekla som ju normálne prikryla dekou preniesla do auta. Po príchode som ju v aute dala do teplého overalu a do fusak do kočíka
@dzejsik ja praveze mam taky fusak s otvormi na pasy, ale ked som si to skusila aj s novorodenecekou vlozkou, podla mna sa mi tam uz dieta nezmesti, lebo ten fusak je taky hruby. Ibaze by som tu novorodenecku vlozku vybrala?
@anavixy a ake vrstvy oblecenia si davala do autosedacky? A potom si v aute prelozila dieta do hrubeho fusaku a do kocara? Alebo si este pridala nejake vrstvy oblecenia? Neviem si to vobec predstavit.
odporúčam dieťa obliekat do merino oblecenia, jednak je to vlna a jednak aj keď by sa mierne spotilo tak nebude cítiť chlad. A na vajíčko odporúčam taku kuklu od enfant, ja na to nedam dopustiť, paráda, v zime keď som dávala malú na kociar s autosedackou.
https://www.najhracka.sk/7am-enfant-fusak-car-s... sú rôzne druhý toto mi našlo ako prvé
https://www.emitex.cz/sk/p/zavinovacka-bea-craz...
Taketo bolo fajn, pasy idú cez ten "fusak", nie je to az tak hrube ako klasický fusak.. dieta len prenesies, zabalis do toho/rozbalis podla potreby..
A este poda mna je super mat jedno body z merina alebo outlast. Su to termoregulacne materiály, na cestovanie či do nosica perfektne podla mna. Kľudne aj bazarove. Su rastuce, vydrzi nejaky cas
Podla toho asi moja predstava o tom, ako v zime nacvaknem autosedacku na podvozok kocara a mozem sa ist prechadzat asi nebude realna? Budem mat januarove babatko.
Autosedačka slúži v aute, nie na dlhé prechádzky, je to nevhodná poloha pre dieťa. Je rozdiel vybehnúť tak do obchodu, či k lekarov a ísť sa na hodiny prechádzať. Mala by si myslieť na dieťa, nie na to, aby to bolo jednoduchšie pre teba. A v autosedačke je nebezpečné mať naobliekane dieta
Dieťa som vždy vyzliekla z bundy , overalu a tak zapla do sedačky. Potom rýchlo zakryla dekou, keď už bolo priputane. Neboj za tu chvíľu ti nezamrzne. Alebo riešenie je ešte vyhriat dopredu auto a tak ísť potom s dieťaťom. Dieťa z vajíčka som vybrala, obliekla bundu/overal a dala do hlbokého kočíka. Vajicko som používala malo na kocikovanie.
Môj bol decembrový. Do auta šiel v bodyčku a mikine/svetri. Keď som ho chcela dať do kočíka, normálne v aute som ho obliekla do overalu/fukasu a tak do kočíka. Robila som to aj keď bol novorodenec, keď mal rok a budem to robiť aj teraz, keď bude mať dva (resp už sa postaví vonku a rýchlo dáme vetrovku).
Ženy toto čo tu čítam. Fakt nechalvate dieťa v hrubej vrstve v autosedačke? Pozrite si prosím nejaké video z crash testu, či si o tom aspoň prečítajte. To nemusíte ani tie popruhy zapínať. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
A prečo sa chceš prechádzať s autosedackou?😀 ved tu nechaj v aute. Na prechadzky slúži riadne hlboká vanička. V autosedacke stačí keď bude mať bodycko, teplacky. Keď zastavíš, oblečies mu overal a dáš do kocika v ktorom pravdepodobne budete mat fusak. Toto bude stačiť ajajaj.
@autumm autorka nespomína kočíkovania v autosedačke. Píše že na kočíkovanie sa musí dopraviť niekam autom. 😀
@jullyeverest ale spomina: Podla toho asi moja predstava o tom, ako v zime nacvaknem autosedacku na podvozok kocara a mozem sa ist prechadzat asi nebude realna? Budem mat januarove babatko.

Ahoj, no 4 deti mám, ale toto by mi nikdy v živote nenapadlo riešiť...normálne som ho obliekla na prechádzku do kočiara, rozopla overal, aby mu nebolo veľmi teplo v aute a povolila, resp. nastavila pásy na autosedačke a deti sa tam ,,zmestili,, vždy bez problémov...