icon

Ako obliecť ročné dieťa na krst?

1. nov 2025

Caute. O chvilu caka dcerku krst,ma rok,uz chodi. Co jej mam obliect? Predpokladam,ze v kostole bude chladno (chodime do ineho nez mame krst),cize nejaky overal biely alebo co by ste obliekli vy?

anonym_c0fc4b
1. nov 2025

@anonym_autor no ja neviem asi by som dala pletené pančušky a svetrík? Čo si oblečieš ty?

zuzinka888
1. nov 2025

@anonym_autor nie je podmienkou krstu prist v bielom. Kludne jej oblec hocico- co by si jej obliekla na inu slavnost ci vyznamnu udalost.

autor
1. nov 2025
@anonym_c0fc4b

@anonym_autor no ja neviem asi by som dala pletené pančušky a svetrík? Čo si oblečieš ty?

@zuzinka888 skor ide o to,ze tam bude chladno a tym padom jej mozem obliect vselico mozne,ale ten vrch ma trapi,co dat. Cize ok,dam saty,svetrik a hore overal?
@anonym_c0fc4b este neviem,stale som pribrata po porode,nemam doma,okrem tehotenskych rifli,nic,co by mi pasovalo. Tak mozno dokonca rifle :-/ netusim

kitycat
1. nov 2025

Ty si pojdes kupit dajake saty a dieta bude mat kludne aj ciapocku, ktora sa da na chvilu dole. Budete v kostole, nie na Sibiri ci riflovom stretnuti 😅

michaelam2
1. nov 2025
@anonym_autor

@zuzinka888 skor ide o to,ze tam bude chladno a tym padom jej mozem obliect vselico mozne,ale ten vrch ma trapi,co dat. Cize ok,dam saty,svetrik a hore overal?
@anonym_c0fc4b este neviem,stale som pribrata po porode,nemam doma,okrem tehotenskych rifli,nic,co by mi pasovalo. Tak mozno dokonca rifle :-/ netusim

@anonym_autor normalne malej satocky, pancuchy, svetrik a kludne na vrch bundu, nemusi byt biela. A ty urcite nie rifleeee…kup si tiez nejake upletove saty napriklad, pancuchy/silonky a idete 😀

anonym_479e2f
2. nov 2025

Ty si pribrala po porode, dieta ma rok a ty mas doma iba tehotenske rifle?

autor
16. nov 2025
@anonym_479e2f

Ty si pribrala po porode, dieta ma rok a ty mas doma iba tehotenske rifle?

@anonym_479e2f ano,pribrala som po porode,mam len tehotenske rifle a dieta ma rok. Nejaky problem? Stale verim,ze schudnem v co najblizsej dobe a je mi luto minat peniaze na nieco,co verim,nebudem dlho nosit.