Ako obliekať deti na futbalové tréningy v jeseni?
Rodicia mladych futbalistov, ako obliekate svoje deti na treningy vonku, najma teda v neskorej jeseni?
Moj maly je velky poto, ako zabezpecit, aby necitil chlad zo spoteneho a aby mu nebola zima. Davate aj nejake tenke ciapky?
Vopred vdaka za tipy.
Spodky + kraťasy (ma také na trening, je to spolu zošité), termotricko s dlhým rukávom + na to dres, ak je veľmi zima tak ešte klubová mikina. Na hlave ma čelenku. Môj je ale veľmi horkokrvný, nemu nie je zima takže často mikinu dá hneď dole. Ale v zime asi od novembra trénujú v telocvični
Ja mám brankára, o to horšie, že dosť času "prestojí". Máva funkčné prádlo - dlhorukávové tričko + dlhé spodky. Na tom tenkú teplákovú mikinu a dole 3/4 brankárske nohavice. Ak prší má šuštiačku.
V zime + nákrčník a tenká čiapka.
Ja mam tiez brankara a ked je vonku ozaj zima, tak trenujr v bunde. Kazdy rok mu kupim nejaku za par eur tu na konovi na donosenie a aj ju znici 🙂 inak termopradlo (hore aj dole), tricko s dlhym rukavom, mikina a teda v zime aj bunda + dlhe brankarske nohavice. Jemu je zima hlavne na ruky, lebo tie brankarske rukavice nehreju a je v nich zima. Tak pod ne nosi tenke rukavice.

@rozovykon funkčné spodné prádlo aby odvadzalo pot od pokožky, jednu zatepľovaciu vrstvu, nepremokavú bundu ak prší a čiapka resp. čelenka je ok ak je chladnejšie..