icon

Ako používať neoprénové plavky pre deti?

nin12345
29. máj 2025

Ahojte ženy ideme na dovolenku a známa mi dala tieto neoprénové plavky pre dieťa. Nerozumiem im celkom. Na internete píšu že odvádzajú 60% moču. To znamená že pod ne už nemám davat klasicku plienku na plávanie? Keď bude plávať v mori sa mi to cikanie zdá okej ale napríklad v bazéne nie... Vysvetlite mi to niekto kto ich máte prosím🤣

nin12345
autor
29. máj 2025

@nin12345 aha tak teraz čítam na inej stránke že pod to netreba plávacie plienky že nacikane pusti von a nakakané zadrží.

janka_266
29. máj 2025

@nin12345 nám na plávaní kázali dávať pre istotu aj plavaciu plienku 😀 ale tak na dovolenke vás asi nebude nikto kontrolovať. A majú rôzne druhy tých plaviek

petamich
29. máj 2025

Nikdy sme pod ne plienku nedavali ani na dovolenke (bazen, more), ani na detskom plavani ani na pobytoch s bazenom, vsade bolo bud plienka alebo neoprenove plavky 🙂 to uz by potom mali tie plavky aku pridanu hodnotu, to by sme tym detom na plienku na plavanie mohli dat vlastne obycajne plavky. Maju udrzat stolicu, moc prepustia. Moc im filtracia a chemia vycisti, so stolicou to bude komplikovanejsie. V mori je to uplne jedno, tam s velkou pravdepodobnostou cikaju viaceri (a nielen ti s tymi neoprenovymi plavkami) 😬.