icon

Ako rýchlo a účinne vysušiť gumáky?

vkatush
14. sep 2025

Ahojte
Máte nejaký tip, ako vysušiť gumáky?
Môj malý bláznenie v mlákach zobral príliš doslovne a skákal aj do vody po kolená, samozrejme, všetko sme potom vylievali z topánok, ktoré teraz nie a nie vyschnúť.
Napadá mi len s fénom do topánky, ale trochu sa toho obávam 😂

frflos_nespokojny
14. sep 2025

pockaj az bude slnecno a potom to das na balkon. dva- tri dni vydrzi potomok bez gumakov

vkatush
autor
14. sep 2025
@frflos_nespokojny

pockaj az bude slnecno a potom to das na balkon. dva- tri dni vydrzi potomok bez gumakov

@frflos_nespokojny oni schnú už pár dní 😅 jasné, že som ich dávala na slnko (aspoň tú chvíľu, čo bolo). Ale sú zateplené a pri prstoch to nie a nie vyschnúť.

frflos_nespokojny
14. sep 2025

elektricky fen neviem ci bude dobra volba. ja som s fenom rozmrazoval davno mrazak a zdeformoval sa mi plast vo vnutri 🙏
este ma napadla jedna moznost. kamienky nahriat v rure na 50°C a vlozit do vnutra, alebo ak mate doma teplovzdusnu pistol ale s regulaciou teploty s displejom

andreatytler
15. sep 2025

@vkatush Vybrala si vlozku? Vacsina topanok aj ciziem ma vlozku na podrazke ktora sa da vybrat.

ukgirls
15. sep 2025

my sme vypchavali novinami ... vybrali vlozku a aj fen pouzili ... vzdy sa dako vysusili

marianarem
15. sep 2025

@vkatush Fen je v pohode, ja som to uz robila.

tundra
15. sep 2025

@vkatush da sa kupit susic topanok.Jeden mam doma a mozem len odporucit.Daj do googla a vyber si.Napr:
https://www.elektricke-kurenie.sk/tovar/592/sus...

patka06
15. sep 2025

Tiež odporúčam sušič topánok, skvelá vec ..na topánky, tenisky, ale aj korčule a lyžiarky

vkatush
autor
15. sep 2025
@andreatytler

@vkatush Vybrala si vlozku? Vacsina topanok aj ciziem ma vlozku na podrazke ktora sa da vybrat.

@andreatytler je pevná, nedá sa vybrať.

Ďakujem za tipy, vyskúšam.